Aaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Rabbim verir kolaylığını kız dördüz olanlar napıyorAfilim92 evet canım annem ikiz, ikiz teyzemin ikizleri oldu diğer teyzemde yani anne tarafta var =) ikiz olursa ben ne yaparım bilmiyorum
Eğer annenle ayni sehirdeysen yardim isteyebilirsin. Ya da durumunuz musaitse haftada bir gun temizlikci alabilirsin .Isin kolaylasir .Evet aslında zor oluyor ama eşim de yardımcı sağolsun.. idare ediyoruz. Ev aldı başını gidiyor yemek yapasım da yok kurtlanıp açlıktan ölmeden doğururum inşallah
Maalesef annem İstanbul’da gelme imkanı yok. Beni yemek zorluyor aslında yiyesim de yapasım da yok. Dağınıklık önemli değil alıştık onaEğer annenle ayni sehirdeysen yardim isteyebilirsin. Ya da durumunuz musaitse haftada bir gun temizlikci alabilirsin .Isin kolaylasir .
Ben de ilk zamanlar cok zorlandim mutfaga giremediğim gunler oldu .Ya kv ye yemege gittik .Kendimizi davet ettirip ya dışarda yedik .Ama senin cocuklar var .Kokusu ağır olmayan seylerden bolca yapsan dondurucuya atsan büyük kurtarici olur bence.Maalesef annem İstanbul’da gelme imkanı yok. Beni yemek zorluyor aslında yiyesim de yapasım da yok. Dağınıklık önemli değil alıştık onaüzerinden atlaya atlaya gidiyoruz Oyuncakların spor oluyor bize de
amin inşaAllah canım =) bilmem ne yapıyorlarAaaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Rabbim verir kolaylığını kız dördüz olanlar napıyor
Bir abla var gidiyordu ama simdi şirkete girmis bagimsiz gidemiyor .kızlar tanıdığınız uygun temizlikçi kadın var mı? camlarımı ve kapılarımı sildirmem gerek malum ramazan geliyor =)
hmm tamam canım yinede sağolBir abla var gidiyordu ama simdi şirkete girmis bagimsiz gidemiyor .
aydınlık tarafında Selçuklu itfaiye ye yakınNerde oturuyorsun canım. Bana gelen bi abla var çok memnunum ben ama uzak yerlere gitmiyor
Oooooo çok uzakmış canım meramda oturuyor bu abla bana da uzak ama hatır için geliyor bana. Bi kaç komşum istedi gelmedi onlara uzak diye.aydınlık tarafında Selçuklu itfaiye ye yakın
anladım canım yinede teşekkür ederimOooooo çok uzakmış canım meramda oturuyor bu abla bana da uzak ama hatır için geliyor bana. Bi kaç komşum istedi gelmedi onlara uzak diye.
Kaçta gidecektin doktora canım.anladım canım yinede teşekkür ederim
salı günü gideceğimKaçta gidecektin doktora canım.
Hadi ya ben bu gün sandımdı öyle bekliyorumsalı günü gideceğim
haha yok canım =)Hadi ya ben bu gün sandımdı öyle bekliyorum
Ben kulenin oralardayım diyim. Emniyet müdürlüğü diş hekimiliği falan varAnka sen nerde oturuyorsun canım
anladım canım bari doğum için yanında olacak kimseler var mı eş dost konuk komşunBen kulenin oralardayım diyim. Emniyet müdürlüğü diş hekimiliği falan var
Kayınvalidem gelir sanırım bir kaç günlüğüne. Ben hastane gecesini düşünüyorum sadece gerisini eşimle hallederiz inşallah.anladım canım bari doğum için yanında olacak kimseler var mı eş dost konuk komşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?