Konya daki Hamileler :)

Evet aslında zor oluyor ama eşim de yardımcı sağolsun.. idare ediyoruz. Ev aldı başını gidiyor yemek yapasım da yok kurtlanıp açlıktan ölmeden doğururum inşallah
Eğer annenle ayni sehirdeysen yardim isteyebilirsin. Ya da durumunuz musaitse haftada bir gun temizlikci alabilirsin .Isin kolaylasir .

Eğer annenle ayni sehirdeysen yardim isteyebilirsin. Ya da durumunuz musaitse haftada bir gun temizlikci alabilirsin .Isin kolaylasir .
Maalesef annem İstanbul’da gelme imkanı yok. Beni yemek zorluyor aslında yiyesim de yapasım da yok. Dağınıklık önemli değil alıştık ona üzerinden atlaya atlaya gidiyoruz Oyuncakların spor oluyor bize de

Ben de ilk zamanlar cok zorlandim mutfaga giremediğim gunler oldu .Ya kv ye yemege gittik .Kendimizi davet ettirip ya dışarda yedik .Ama senin cocuklar var .Kokusu ağır olmayan seylerden bolca yapsan dondurucuya atsan büyük kurtarici olur bence.

kızlar tanıdığınız uygun temizlikçi kadın var mı? camlarımı ve kapılarımı sildirmem gerek malum ramazan geliyor =)

kızlar tanıdığınız uygun temizlikçi kadın var mı? camlarımı ve kapılarımı sildirmem gerek malum ramazan geliyor =)
Bir abla var gidiyordu ama simdi şirkete girmis bagimsiz gidemiyor .

Nerde oturuyorsun canım. Bana gelen bi abla var çok memnunum ben ama uzak yerlere gitmiyor

anladım canım bari doğum için yanında olacak kimseler var mı eş dost konuk komşun
Kayınvalidem gelir sanırım bir kaç günlüğüne. Ben hastane gecesini düşünüyorum sadece gerisini eşimle hallederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…