Ben de iyiyim canim .Meyve tabagimi aldim dizi izliyorum bu aksam yalnızım .sağol canım şükür iyiyim sen nasılsın =) hayırlı ramazanlar hepimize de
günaydın canımBen de iyiyim canim .Meyve tabagimi aldim dizi izliyorum bu aksam yalnızım .
günaydın canım iyi olmana sevindim =) ben tutmayacam geçenki hamileliğim tecrübesinden dolayı birde midem çok kötüSelam kızlar
Ben de iyiyim unutuyorum buraya bakmaya ben. Giremiyorum fazla. Ramazan ayınız mübarek olsunoruç tutacak mısınız?
Merhaba canim. Maalesef hayir.Gece yemek yedm kaca kadar dayanabilcem diye merak ettim ve 9 bucukta acliktan ellerim ayaklarim titredi .Selam kızlar
Ben de iyiyim unutuyorum buraya bakmaya ben. Giremiyorum fazla. Ramazan ayınız mübarek olsunoruç tutacak mısınız?
Esim ramazandan once islerini halletmeye çalışıyordu canim .Sicakta zorlanmamak icin .günaydın canımeşin ne iş yapıyor neden yanlız idin? evet meyve iyi geliyor
günaydın canım iyi olmana sevindim =) ben tutmayacam geçenki hamileliğim tecrübesinden dolayı birde midem çok kötüsen tutacak mısın
Merhaba canim. Maalesef hayir.Gece yemek yedm kaca kadar dayanabilcem diye merak ettim ve 9 bucukta acliktan ellerim ayaklarim titredi .
Esim ramazandan once islerini halletmeye çalışıyordu canim .Sicakta zorlanmamak icin .
hayırlısı olsun canımMerhaba canim. Maalesef hayir.Gece yemek yedm kaca kadar dayanabilcem diye merak ettim ve 9 bucukta acliktan ellerim ayaklarim titredi .
Esim ramazandan once islerini halletmeye çalışıyordu canim .Sicakta zorlanmamak icin .
oy emziriyor musun sen canım o zaman çok halsiz kalırsın tabii. dikkatli olalım canlar sıcaklar da başladı bol su içelim öpüyorum hepiniziBen de deneyeyim dedim ama aynı zamanda emzirince benim de halim kalmadı
Evet 19 aylık bebeğim var bıraktırmadım daha. Yavaş yavaş bıraktıracağım inşallah.oy emziriyor musun sen canım o zaman çok halsiz kalırsın tabii. dikkatli olalım canlar sıcaklar da başladı bol su içelim öpüyorum hepinizi
hayırlısı olsun canım en önemlisi evlatlarımızın sağlığı =)Evet 19 aylık bebeğim var bıraktırmadım daha. Yavaş yavaş bıraktıracağım inşallah.
Öyle tabii. Sen çalışıyor musunhayırlısı olsun canım en önemlisi evlatlarımızın sağlığı =)
yok hayır canım çalışmıyorum malesefÖyle tabii. Sen çalışıyor musun
Erkekti sanırım.
Ben de çalışmıyorum. Bazen sıkılıyorum evdeyok hayır canım çalışmıyorum malesef
aynı dert bende de var biz yanlızız burda anne baba gurbette kızım da çok sıkılıyor istersen görüşelim tanışalım çocuklar da oynarlar =)Ben de çalışmıyorum. Bazen sıkılıyorum evde
Oğlum olcak canim.
dikkat et canım birşeyler iç ye kimseden çekinme önemli olan senin ve bebişin sağlığı canım. hayırlı olsun Canım hastane çantanı yavaşça hazırlamaya çalış benceOğlum olcak canim.
Kizlar keske ben de evde olsaydim da sıkılsaydım .Su sıcakta okula geldim .Tansiyonum düştü.
Cantam hazir bir kaç eksiğim var sadece canim .dikkat et canım birşeyler iç ye kimseden çekinme önemli olan senin ve bebişin sağlığı canım. hayırlı olsun Canım hastane çantanı yavaşça hazırlamaya çalış bence
süpersin canımCantam hazir bir kaç eksiğim var sadece canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?