Konya daki Hamileler :)

Kayınvalidem gelir sanırım bir kaç günlüğüne. Ben hastane gecesini düşünüyorum sadece gerisini eşimle hallederiz inşallah.
aynen bende öyle kızım babasıyla kalmaz bilmiyorum nasıl olacak hayırlısı olsun

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar

iyi akşamlar kızlar bugün hasteneye gittim eğitim araştırmaya doktor ümmügülsüm esenkaya. kadın çok hoşuma gitti çok güler yüzlü anlayışlı sıcak kanlı sabırlı. 6+6 haftaymışım ve tek miş =) herşey yolunda fakat kalp atışlarını dışa vermedi duymadım yani devlet hastanelerde bu normal mı birde foto yok vermiyorlar sanırım, bu üzücü bence. hayırlısı bakalım daha yolun başındayız ne gösterir bilemem =)

Ayy gözün aydın canım foto şimdilerde uzayda boşluk gibi bişey oluyor zaten biraz büyünce özele gidersin olmazsa bir kere hatıra kalır. Rabbim hayırlısını göstersin

Aralık annelerinde yazıyorum ben bildirim gelmeyince burayı unutuyorum. Daha çok yazmaya çalışırım nasılsın canım.
Iyi olmaya calisiyorum ayagimi sakatladim yatiyorum .Sen nasilsin canim ?
Smyy89 Canim gozun aydin .Kalbini de bir daha ki sefere duyarsin insallah.

Iyi olmaya calisiyorum ayagimi sakatladim yatiyorum .Sen nasilsin canim ?
Smyy89 Canim gozun aydin .Kalbini de bir daha ki sefere duyarsin insallah.
Aaa geçmiş olsun nasıl oldu o.
Kalp atışı varmış ama dinletmemiş benim anladığım. Bazı doktorlar zararlı diye dışarı vermiyor sesi.

Aaa geçmiş olsun nasıl oldu o.
Kalp atışı varmış ama dinletmemiş benim anladığım. Bazı doktorlar zararlı diye dışarı vermiyor sesi.
Sagol canim dengemi kaybedip cok sert çarptım zedelendi dr krem bileklik verdi bakalim ne zaman gecer.

kızlar ereğlide olan varmı?

Ayy gözün aydın canım foto şimdilerde uzayda boşluk gibi bişey oluyor zaten biraz büyünce özele gidersin olmazsa bir kere hatıra kalır. Rabbim hayırlısını göstersin
amin canım sağol evet bende öyle düşündüm zaten

Afilim92 geçmiş olsun canım umarım hemen geçer.
teşekkür ederim canım =) bakalım ramazandan sonra gel dedi hayırlısı

Hayirli olsun oncelikle bebisin:) bende denemek icin ummugulsum esenkayaya gitmistim dooktor cok iyi ama poliklinik sistemini begenmedim. Sonra da hep alikemal belviranlida elmas uluere devam ettim. Evet o hastanede foto vermiyor ultrasonda gostermemisti bile bana. Ama kadin dogum hastanesinden memnunum elmas hanimi da denemeni tavsiye ederm.

teşekkür ederim canım seninki de hayırlı sağlıklı olsun ne kadarlıksın =) evet dediğin doğru o hastane de melek bilge ye gitmiştim kadın hoşuma gitmedi birde orda zehra bebek varmış ona iyi diyorlar ona gittin mi hiç canım? birde beyhekime bakayım diyorum gülay genç. =)

kızlar nerdesiniz bir haftadır yağmur da yağıyor maşaAllah siz yoksa çalışıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…