aynen bende öyle kızım babasıyla kalmaz bilmiyorum nasıl olacak hayırlısı olsunKayınvalidem gelir sanırım bir kaç günlüğüne. Ben hastane gecesini düşünüyorum sadece gerisini eşimle hallederiz inşallah.
Hic sesiniz cikmiyor amaBurdaaa
Aralık annelerinde yazıyorum ben bildirim gelmeyince burayı unutuyorum. Daha çok yazmaya çalışırımHic sesiniz cikmiyor ama
Ayy gözün aydın canımiyi akşamlar kızlar bugün hasteneye gittim eğitim araştırmaya doktor ümmügülsüm esenkaya. kadın çok hoşuma gitti çok güler yüzlü anlayışlı sıcak kanlı sabırlı. 6+6 haftaymışım ve tek miş =) herşey yolunda fakat kalp atışlarını dışa vermedi duymadım yani devlet hastanelerde bu normal mı birde foto yok vermiyorlar sanırım, bu üzücü bence. hayırlısı bakalım daha yolun başındayız ne gösterir bilemem =)
Iyi olmaya calisiyorum ayagimi sakatladim yatiyorum .Sen nasilsin canim ?Aralık annelerinde yazıyorum ben bildirim gelmeyince burayı unutuyorum. Daha çok yazmaya çalışırımnasılsın canım.
Aaa geçmiş olsun nasıl oldu o.Iyi olmaya calisiyorum ayagimi sakatladim yatiyorum .Sen nasilsin canim ?
Smyy89 Canim gozun aydin .Kalbini de bir daha ki sefere duyarsin insallah.
Sagol canim dengemi kaybedip cok sert çarptım zedelendi dr krem bileklik verdi bakalim ne zaman gecer.Aaa geçmiş olsun nasıl oldu o.
Kalp atışı varmış ama dinletmemiş benim anladığım. Bazı doktorlar zararlı diye dışarı vermiyor sesi.
amin canım sağol evet bende öyle düşündüm zatenAyy gözün aydın canımfoto şimdilerde uzayda boşluk gibi bişey oluyor zaten biraz büyünce özele gidersin olmazsa bir kere hatıra kalır. Rabbim hayırlısını göstersin
Sagol canim .Allah hepimizi korusun .Afilim92 geçmiş olsun canım umarım hemen geçer.
teşekkür ederim canım =) bakalım ramazandan sonra gel dedi hayırlısı
iyi akşamlar kızlar bugün hasteneye gittim eğitim araştırmaya doktor ümmügülsüm esenkaya. kadın çok hoşuma gitti çok güler yüzlü anlayışlı sıcak kanlı sabırlı. 6+6 haftaymışım ve tek miş =) herşey yolunda fakat kalp atışlarını dışa vermedi duymadım yani devlet hastanelerde bu normal mı birde foto yok vermiyorlar sanırım, bu üzücü bence. hayırlısı bakalım daha yolun başındayız ne gösterir bilemem =)
teşekkür ederim canım seninki de hayırlı sağlıklı olsun ne kadarlıksın =) evet dediğin doğru o hastane de melek bilge ye gitmiştim kadın hoşuma gitmedi birde orda zehra bebek varmış ona iyi diyorlar ona gittin mi hiç canım? birde beyhekime bakayım diyorum gülay genç. =)Hayirli olsun oncelikle bebisin:) bende denemek icin ummugulsum esenkayaya gitmistim dooktor cok iyi ama poliklinik sistemini begenmedim. Sonra da hep alikemal belviranlida elmas uluere devam ettim. Evet o hastanede foto vermiyor ultrasonda gostermemisti bile bana. Ama kadin dogum hastanesinden memnunum elmas hanimi da denemeni tavsiye ederm.
nasılsın canım herşey yolunda mıEvet yaaa kasvetli bir hava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?