Konya daki Hamileler :)

İyi günler. Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Bana tavsiye edebileceginiz doktor var mı?
hayırlı olsun Canım ben eğitim araştırmaya ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum =) medova da fuat demir iyi diyorlar büyükşehir de hacer yavşanı da iyi diyorlar ama ben devlete gidiyorum özel de iyi tecrübe etmedim malesef ama şu var ki iyi diyip de sana iyi gelmeyebilir denemen gerekir canım =) ilk gebeliğin mi

Teşekkür ederim. İkinci hamileligim. Kızım 9 yasinda.o zaman bizim ilçede cok iyi bir doktor vardı. Ona gitmistim. Simdi fuat beye randevu aldım. Bir bakacağım çok iyi yorumlar var. Cevremde ki herkes ona gidiyor. Bana da iyi olur inşallah

Teşekkür ederim. Randevumu aldım. Herşey iyi olur inşallah
Pisman olmazsiniz .Sıra bulmak bile cok zor .Hep bir abi sefkati ile yaklaşır. Oldukça ciddidir .Ayrica bir cok doktora telefonla ulasmak inkansizken Fuat Hoca acil durumlarda mesaj atinca cevaplar. Hastaneye gitmeniz gerekiyorsa söyler .Gerek yoksa mutlaka bir onerisi vardir.Bu da cok onemli. Cunku her istediğimizde hastaneye gidemiyoruz .Bize cok uzak mesela hastane

her an ulaşmak cok iyi. Ben de ilçeden gelip gidecegim. Arkadaşım da demişti telefonla her zaman ulaşabiliyorum diye.

hayırlısı olsun canım =) merak ettim ne zamana verdi randevuyu? Beyşehir de doktor yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…