Soyle dusununce cok az kaldi zaten islerim ancak yetisecek .ooo sevindim canım hadi hayırlısı bakalım =) bende şükür iyiyim
evet canım Allah kolaylık versinSoyle dusununce cok az kaldi zaten islerim ancak yetisecek .
Sagol canimevet canım Allah kolaylık versin
Sorma canım ya benim oğlanın 3 azı dişi 1 köpek dişi aynı anda çıkıyor şişti hepsi canıma okuyornerelerdesinAnka iyiyim sen nasılsın canım =)
ooo geçmiş olsun canımSorma canım ya benim oğlanın 3 azı dişi 1 köpek dişi aynı anda çıkıyor şişti hepsi canıma okuyor
hayırlı olsun Canım ben eğitim araştırmaya ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum =) medova da fuat demir iyi diyorlar büyükşehir de hacer yavşanı da iyi diyorlar ama ben devlete gidiyorum özel de iyi tecrübe etmedim malesef ama şu var ki iyi diyip de sana iyi gelmeyebilir denemen gerekir canım =) ilk gebeliğin miİyi günler. Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Bana tavsiye edebileceginiz doktor var mı?
Ben iyiyim sen nasilsin canim ?Selam kızlar nasılsınız
Medova Fuat Demirİyi günler. Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim. Bana tavsiye edebileceginiz doktor var mı?
Teşekkür ederim. İkinci hamileligim. Kızım 9 yasinda.o zaman bizim ilçede cok iyi bir doktor vardı. Ona gitmistim. Simdi fuat beye randevu aldım. Bir bakacağım çok iyi yorumlar var. Cevremde ki herkes ona gidiyor. Bana da iyi olur inşallahhayırlı olsun Canım ben eğitim araştırmaya ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum =) medova da fuat demir iyi diyorlar büyükşehir de hacer yavşanı da iyi diyorlar ama ben devlete gidiyorum özel de iyi tecrübe etmedim malesef ama şu var ki iyi diyip de sana iyi gelmeyebilir denemen gerekir canım =) ilk gebeliğin mi
Teşekkür ederim. Randevumu aldım. Herşey iyi olur inşallahBen iyiyim sen nasilsin canim ?
Medova Fuat DemirHayirli olsun
Pisman olmazsiniz .Sıra bulmak bile cok zor .Hep bir abi sefkati ile yaklaşır. Oldukça ciddidir .Ayrica bir cok doktora telefonla ulasmak inkansizken Fuat Hoca acil durumlarda mesaj atinca cevaplar. Hastaneye gitmeniz gerekiyorsa söyler .Gerek yoksa mutlaka bir onerisi vardir.Bu da cok onemli. Cunku her istediğimizde hastaneye gidemiyoruz .Bize cok uzak mesela hastaneTeşekkür ederim. Randevumu aldım. Herşey iyi olur inşallah
her an ulaşmak cok iyi. Ben de ilçeden gelip gidecegim. Arkadaşım da demişti telefonla her zaman ulaşabiliyorum diye.Pisman olmazsiniz .Sıra bulmak bile cok zor .Hep bir abi sefkati ile yaklaşır. Oldukça ciddidir .Ayrica bir cok doktora telefonla ulasmak inkansizken Fuat Hoca acil durumlarda mesaj atinca cevaplar. Hastaneye gitmeniz gerekiyorsa söyler .Gerek yoksa mutlaka bir onerisi vardir.Bu da cok onemli. Cunku her istediğimizde hastaneye gidemiyoruz .Bize cok uzak mesela hastane
O zaman senin icin cok daha iyi canim .Hangi ilçedesinher an ulaşmak cok iyi. Ben de ilçeden gelip gidecegim. Arkadaşım da demişti telefonla her zaman ulaşabiliyorum diye.
beyşehirdeyimO zaman senin icin cok daha iyi canim .Hangi ilçedesin
Otogara da yakın zaten .Hayirli olsun canim. Kaçıncı haftan ilk bebis mi?beyşehirdeyim
2. Hamileligim kızım 9 yasinda. adetime gore 4 +6 gözüküyor. Bakalım doktor ne diyecekOtogara da yakın zaten .Hayirli olsun canim. Kaçıncı haftan ilk bebis mi?
Allah sağlıkla kavustursun.2. Hamileligim kızım 9 yasinda. adetime gore 4 +6 gözüküyor. Bakalım doktor ne diyecek
hayırlısı olsun canım =) merak ettim ne zamana verdi randevuyu? Beyşehir de doktor yok mu?Teşekkür ederim. İkinci hamileligim. Kızım 9 yasinda.o zaman bizim ilçede cok iyi bir doktor vardı. Ona gitmistim. Simdi fuat beye randevu aldım. Bir bakacağım çok iyi yorumlar var. Cevremde ki herkes ona gidiyor. Bana da iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?