Konya daki Hamileler :)

Dun gece cok agrim vardi. Bugun korkup eve geldim .Sen nasilsin ?
Ben 2li test yaptirmadim bilmiyorum .Hic bir hastaya mecbur bisey sunmuyorlar canim.Ben kan tahlili idrar tahlili yaptirdigim zaman 20 -30 tl filan ödüyorum.

canım artık dikkat et fazla zorlama kendini randevun ne zaman ki? bende kendimi çok yanlız ve çaresiz hissediyorum =( tamam canım teşekkür ederim bakacağım artık hep ek ücret alıyorlar artık özeller anlaşmalı herhalde =/

Randevum bayramdan sonra ama agrim olursa tekrat o zaman beklemeden gidecegim .Niye yalniz hissediyorsun ki kimsen yok mu burda ?

evet canım ailem almanyada eşimde ramazanda yoğun çalışıyor malesef
Benim esim de hep yoğun. Hamileligimin ilk 4 ayı sadece uyumak icin girebildi eve .Onlar da bizim icin ugrasiyor katlaniyoruz mecbur .Benim de burda ailemden kimse yok

Sorma canım yaa bebek kız ev işi ramazan telaşı derken giremiyorum fazla
Sen nasılsın. Az kaldı senin yaaa
Kolay gelsin canim .Ben de iyiyim gezdim geldim evimde dinleniyorum .Evet az kaldi canim hazırız Allah in izniyle.

Kolay gelsin canim .Ben de iyiyim gezdim geldim evimde dinleniyorum .Evet az kaldi canim hazırız Allah in izniyle.
Ohh çok iyi yapmışsın. Ben hep evdeyim bazen çığlık atasım geliyor.
Allah yardımcın olsun canım. İsmine karar verdiniz mi?

Ohh çok iyi yapmışsın. Ben hep evdeyim bazen çığlık atasım geliyor.
Allah yardımcın olsun canım. İsmine karar verdiniz mi?
Ben de bundan sonra evdeyim ve evde olmayi cok ozlemisim .Insan agirlasinca disarida rahat edemiyor .

Gunaydin canim .Bayram yorucuydu.Evime geldim şükür. Sen nasilsin ?
şükür iyiyim evet bizde de yoğun ve yorucu geçti bayram =) artık gün sayıyorsun canım Allah bir çırpıda kurtarsın inşaAllah =) normal mi sezeryan mı olacak sıkıntın varmı

şükür iyiyim evet bizde de yoğun ve yorucu geçti bayram =) artık gün sayıyorsun canım Allah bir çırpıda kurtarsın inşaAllah =) normal mi sezeryan mı olacak sıkıntın varmı
Evet hazırız Allah in izniyle .Allah hepimizi saglikla kuzucuklarimiza kavustursun .20 gundur falan gitmiyorum dr a.Randevumuza daha var.Merakla bekliyorum kilo almis mi yine mi dönmüs vs.Surekli dönüyor bizi şaşırtıyor.

maş
Evet hazırız Allah in izniyle .Allah hepimizi saglikla kuzucuklarimiza kavustursun .20 gundur falan gitmiyorum dr a.Randevumuza daha var.Merakla bekliyorum kilo almis mi yine mi dönmüs vs.Surekli dönüyor bizi şaşırtıyor.
maşaAllah =) sıkıntın yoksa dert etme zaten hareketlerinden anlarsın =) benimde yarın randevum bakalım cinsiyeti söyler mi =)

maş

maşaAllah =) sıkıntın yoksa dert etme zaten hareketlerinden anlarsın =) benimde yarın randevum bakalım cinsiyeti söyler mi =)
Gosterir insallah cok heyecanlı asamalardan biri cinsiyet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…