Konya daki Hamileler :)

hayırlısı olsun canım =) merak ettim ne zamana verdi randevuyu? Beyşehir de doktor yok mu?
Ayin 12sine randevu verdiler. Beysehirde devlet hastanesindeki doktor yeni gitti. Hic iyi degildi zaten. Yeni gelen doktoruda tanımıyorum. Mutlaka orayada giderim yaz tatilinde. Bir de ben tüp mide ameliyatıyım iyi bir doktorun takip etmesini istiyorum

aaa hemen vermişler randevuyu ben 1 ay felan diye tahmin etmiştim =) hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da gerisi olur biter =)

S.a kızlar ben ereğlideyim kısmet olursa konya merkezde doğum yapmayı düşünüyorm özel ve güvenilir dr tavsiyesi olan varmı?

Konya merkezde mi? Aslında bayan dr arıyordum ama iyi ve güvenilir olsunda farketmez
Evet .Ben de ilk basta bayana gitcem diye tutturmustum .Hatta bir kac tane bayan dr gezdim .Ama bayan dr lar kaprisli oluyor genelde .Ben cok memnunum doktorumdan .Zaten cok yoğun zor randevu aliniyor .

Evet .Ben de ilk basta bayana gitcem diye tutturmustum .Hatta bir kac tane bayan dr gezdim .Ama bayan dr lar kaprisli oluyor genelde .Ben cok memnunum doktorumdan .Zaten cok yoğun zor randevu aliniyor .

Aynen bayan dr.lar biraz daha özensiz oluyor erkeğe göre. Hayırlısı inşh daha erken ama ben şimdiden sormak istedim

Aynen bayan dr.lar biraz daha özensiz oluyor erkeğe göre. Hayırlısı inşh daha erken ama ben şimdiden sormak istedim
En basta ayni dr la devam etmek de avantaj ben yari yolda değiştirmek zorunda kaldim.Neyse ki sorun yasamadim.

S.a kızlar ben ereğlideyim kısmet olursa konya merkezde doğum yapmayı düşünüyorm özel ve güvenilir dr tavsiyesi olan varmı?
hayırlı olsun Canım ben eğitim araştırmaya dr ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum ben doktordan memnunum. özel büyükşehir hastanesinde hacer yavşan var onu da iyi diyorlar

biraz yorgunum canım antalyadan misafirler geldi bugün, ev temizliği beni çok yordu =/ belki kalabilirler belli değil. sen nasılsın canım ağırlaştın iyice ama annendesin biraz daha şanslısın =)
Sukur canim agirlastim biraz evet .Yarin da annemleyim sonra yolcuyum .Allah sana da kolaylik versin .

hayırlı olsun Canım ben eğitim araştırmaya dr ümmügülsüm esenkaya ya gidiyorum ben doktordan memnunum. özel büyükşehir hastanesinde hacer yavşan var onu da iyi diyorlar

saol cnım seninkide hayırlı olsun ♡

Afilim92 canım nasılsın? medova da tahlil ek ücreti nedir? 2li test mecbur mu yaptırıyorlar? onun fiyatı ne?

Afilim92 canım nasılsın? medova da tahlil ek ücreti nedir? 2li test mecbur mu yaptırıyorlar? onun fiyatı ne?
Dun gece cok agrim vardi. Bugun korkup eve geldim .Sen nasilsin ?
Ben 2li test yaptirmadim bilmiyorum .Hic bir hastaya mecbur bisey sunmuyorlar canim.Ben kan tahlili idrar tahlili yaptirdigim zaman 20 -30 tl filan ödüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…