Konya daki Hamileler :)

Evet sağ olsun çok ilgili. Bende çok memnunum. Canım senin nasıl bir riskin var.
Bir ölü doğum ikide düşüğüm var canim.simdi yine hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız.sen neden gidiyorsun peki

Bir ölü doğum ikide düşüğüm var canim.simdi yine hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız.sen neden gidiyorsun peki
Bende 6 aylık erken doğum yaptım. Bebeğimi kaybettim. Rahim dikimi yaptı. Allah bir daha yaşatmasin zor şeyler. Sağlıklı Bir şekilde nasip eder inşallah. Şimdi 18 haftalık oldum. Senin kaç haftalık.

Bende 6 aylık erken doğum yaptım. Bebeğimi kaybettim. Rahim dikimi yaptı. Allah bir daha yaşatmasin zor şeyler. Sağlıklı Bir şekilde nasip eder inşallah. Şimdi 18 haftalık oldum. Senin kaç haftalık.
Evet ya gerçekten zor şimdi hep diken uzerindeyim Allah yasatmasin kimseye içinde bizede 15 haftalık benim inşallah cinsiyet ne peki

Evet ya gerçekten zor şimdi hep diken uzerindeyim Allah yasatmasin kimseye içinde bizede 15 haftalık benim inşallah cinsiyet ne peki
Ben de aynı durumdayım canım diken üzerindeyim. Ama yine de nasip bakalım hayırlısi olsun. Cinsiyeti erkek dedi. Ama cuma tekrar gidecem kesinleşir artık. Senin cinsiyeti ne canım

Ben de aynı durumdayım canım diken üzerindeyim. Ama yine de nasip bakalım hayırlısi olsun. Cinsiyeti erkek dedi. Ama cuma tekrar gidecem kesinleşir artık. Senin cinsiyeti ne canım
Banada erkek dedi bende haftaya gidiyim diyorum inşallah

Banada erkek dedi bende haftaya gidiyim diyorum inşallah
Ben konya da oturuyor olsam her hafta giderim muayeneye ama hadimdeyim ben. Gelip gitmek beni çok yoruyor. O yüzden ayda bir anca geliyom. Haliyle daha çok kuruntu yapıyom. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna canım hoşgeldin

Naptın canım Dr gitcektin cuma günü

Naptın canım Dr gitcektin cuma günü
Gittim canım. Bundaki sonraki süreç sıkıntılı olabilirmiş. Evde yatıcam artık. Dikişlerin patlamaması için tuvalet ve banyo dışında fazla kalkmak yok dedi. Sen ne yaptın gittin mi

Gittim canım. Bundaki sonraki süreç sıkıntılı olabilirmiş. Evde yatıcam artık. Dikişlerin patlamaması için tuvalet ve banyo dışında fazla kalkmak yok dedi. Sen ne yaptın gittin mi
Dikiş bunda da atıldı ben diğerinde atıldı diye düşünmüştüm.rabbim yardımcın olsun .bende gittim şimdilik bı sıkıntımız yok olmaz da inşallah.bende bişey olacak korkusuyla yormuyorum kendimi pek hemen yatıyorum.bide günlük 40 Fatiha okuyorum bebiş için

Diğerine dikiş atılmamıştı zaten. Buna da tedbir olsun diye atti. Inşallah sıkıntı olmaz. Seni ki daha zor 3 kaybın var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah bir daha yaşamazsın. Bende günlük dualarımı okuyorum ama. Fatihaya da başlıyayım.

Yok sıkıntı olmaz inşallah öyle çok arkadaşım var dikiş atılmış bebeklerini aldılar hep kucaklarina.insallah sağlıkla bizde alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…