Evet sağ olsun çok ilgili. Bende çok memnunum. Canım senin nasıl bir riskin var.Sibel hanım benimde doktorum çok memnunum ben çok ilgili
Bir ölü doğum ikide düşüğüm var canim.simdi yine hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız.sen neden gidiyorsun pekiEvet sağ olsun çok ilgili. Bende çok memnunum. Canım senin nasıl bir riskin var.
Bende 6 aylık erken doğum yaptım. Bebeğimi kaybettim. Rahim dikimi yaptı. Allah bir daha yaşatmasin zor şeyler. Sağlıklı Bir şekilde nasip eder inşallah. Şimdi 18 haftalık oldum. Senin kaç haftalık.Bir ölü doğum ikide düşüğüm var canim.simdi yine hamileyim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız.sen neden gidiyorsun peki
Evet ya gerçekten zor şimdi hep diken uzerindeyim Allah yasatmasin kimseye içinde bizede 15 haftalık benim inşallah cinsiyet ne pekiBende 6 aylık erken doğum yaptım. Bebeğimi kaybettim. Rahim dikimi yaptı. Allah bir daha yaşatmasin zor şeyler. Sağlıklı Bir şekilde nasip eder inşallah. Şimdi 18 haftalık oldum. Senin kaç haftalık.
Ben de aynı durumdayım canım diken üzerindeyim. Ama yine de nasip bakalım hayırlısi olsun. Cinsiyeti erkek dedi. Ama cuma tekrar gidecem kesinleşir artık. Senin cinsiyeti ne canımEvet ya gerçekten zor şimdi hep diken uzerindeyim Allah yasatmasin kimseye içinde bizede 15 haftalık benim inşallah cinsiyet ne peki
Banada erkek dedi bende haftaya gidiyim diyorum inşallahBen de aynı durumdayım canım diken üzerindeyim. Ama yine de nasip bakalım hayırlısi olsun. Cinsiyeti erkek dedi. Ama cuma tekrar gidecem kesinleşir artık. Senin cinsiyeti ne canım
Bende narin hanıma gidiyorum ilgisi güzel rahatlatıyor.zaten baya tavsiye üzerine gitmistim iyiki gitmişim çok memnun kaldım ..
Ben konya da oturuyor olsam her hafta giderim muayeneye ama hadimdeyim ben. Gelip gitmek beni çok yoruyor. O yüzden ayda bir anca geliyom. Haliyle daha çok kuruntu yapıyom. Allah yardımcımız olsun inşallah.Banada erkek dedi bende haftaya gidiyim diyorum inşallah
Evet bende çok beğendim hastanın halinden anlıyor1 ay önce narin hocada doğum yaptım. Gerçekten çok iyi bi doktor.
Kızlar bende araniza yeni katıldım. Mesajlarınızı okudum. Konyadayim bende. Benim gebelik biraz sıkıntılı rahimagzi yetmezligi yuzunden servikal serklaj yapildi. Doktorum meram araştırma hastanesinde Prof. Doktor Sibel Özler. Ameliyatimi da o yapti. Çoğunluk yatarak geçiriyorum. Sizler nasilsiniz
Teşekkür ederim canım hosbuldum. Inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırız.Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna canım hoşgeldin
Naptın canım Dr gitcektin cuma günüBen de aynı durumdayım canım diken üzerindeyim. Ama yine de nasip bakalım hayırlısi olsun. Cinsiyeti erkek dedi. Ama cuma tekrar gidecem kesinleşir artık. Senin cinsiyeti ne canım
Gittim canım. Bundaki sonraki süreç sıkıntılı olabilirmiş. Evde yatıcam artık. Dikişlerin patlamaması için tuvalet ve banyo dışında fazla kalkmak yok dedi. Sen ne yaptın gittin miNaptın canım Dr gitcektin cuma günü
Dikiş bunda da atıldı ben diğerinde atıldı diye düşünmüştüm.rabbim yardımcın olsun .bende gittim şimdilik bı sıkıntımız yok olmaz da inşallah.bende bişey olacak korkusuyla yormuyorum kendimi pek hemen yatıyorum.bide günlük 40 Fatiha okuyorum bebiş içinGittim canım. Bundaki sonraki süreç sıkıntılı olabilirmiş. Evde yatıcam artık. Dikişlerin patlamaması için tuvalet ve banyo dışında fazla kalkmak yok dedi. Sen ne yaptın gittin mi
Diğerine dikiş atılmamıştı zaten. Buna da tedbir olsun diye atti. Inşallah sıkıntı olmaz. Seni ki daha zor 3 kaybın var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah bir daha yaşamazsın. Bende günlük dualarımı okuyorum ama. Fatihaya da başlıyayım.Dikiş bunda da atıldı ben diğerinde atıldı diye düşünmüştüm.rabbim yardımcın olsun .bende gittim şimdilik bı sıkıntımız yok olmaz da inşallah.bende bişey olacak korkusuyla yormuyorum kendimi pek hemen yatıyorum.bide günlük 40 Fatiha okuyorum bebiş için
Yok sıkıntı olmaz inşallah öyle çok arkadaşım var dikiş atılmış bebeklerini aldılar hep kucaklarina.insallah sağlıkla bizde alacazDiğerine dikiş atılmamıştı zaten. Buna da tedbir olsun diye atti. Inşallah sıkıntı olmaz. Seni ki daha zor 3 kaybın var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah bir daha yaşamazsın. Bende günlük dualarımı okuyorum ama. Fatihaya da başlıyayım.
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin.Nasılsınız kizlar ?
Maşallah maşallahkızlar iyiyyiz biz gün sayıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?