Konya Medicana'da tüp bebek yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Aslında Ankara ve ya İstanbul'da tedavi görmek istiyorum; ama, öğretmen olduğum için önümüzdeki yaza kadar il dışına çıkamıyorum. Tavsiyelerinizi almak isterim...
mrb ironik bende ankara düşündüm bir ara ama gürgan klinikli ilgili iiii bir şey yazan yoook ist seval taş demiri cok övduler ama gercekte nasıldır bilmiyorim anatolya dr bilgi vermiyor sen ankarada ve ist nereyi düsündün senin problem ne benim pkos rapor alıp gitmeyi düşünmüyor musun benımde kalacak yer yoook ama misafir evleri falan ...........ali acara önce gidecegim sonuc alamasam ankara ali acar cooooooooooooook iiiii dediler.
Cevabın için teşekkür ederim. Ankara düşünüyorum ama gidip bir görüşeceğim. Seni eurofertil topiğinden hatırlıyorum. Sen ne yapıyorsun, tedavide misin?
ben en son nisanda bir tedavi daha oldum
ama döllenme olmadı o zamandan beridir hiç bir şey yaptığım yok
bana kalırsa bir daha hiç tedavi filan düşünmüyorum
ama eşim biryerler araştırıyor ankara istanbul filan
hayırlısı ne diyelim ....
Başka merkezlerde de dene bence, eğer imkanın varsa. Allah şifayı kimin elinden verir bilinmez. Rabb'im yüzünü güldürsün inşallah...
aynı merkezde 6 deneme yaparak hata etmişiz zaten ama denemelerimde tam bir deneme değildi ki ..
ilkinde yumurtalarım büyümedi diye tedavi opu olmadan iptal oldu
ikinci adette gidince o büyümeyen yumurtalar kocaman kocaman kistlere dönüşmüşlerdi
doğum kont. hapıyla onların erimesini bekledik bir kaç ayda fsh sorunu yaşadık
ikincide döllenme olmadı rezervim az galiba yumurtamda az oluyor
üçüncüde erken çatlama oldu yine opu olnmadı
dördüncü herşey gayet iyi 6 yumurta çıktı 5'i döllendi 2 transfer oldu ama negatif
yani tek transferimdi ama maalesef negatifti kalan 3 embriyoyu donduralım dediğimdeyse sağlıklı çözünmezler denildi
beşincide iki üç yumurta vardı 1 tanesi döllendi galiba ama gelişimi durdu
son tedavimdede yine 2 yumurta vardı biri sağlam çıkmıştı galiba oda döllenmedi
başka yerleri düşünsekte kalma sorunu var dedik başta
ne biliyim işte.... Allah herkesin gönül muradını hayırlısıyla versin İnşallahhh ...
Bizdeki de aynı mantıktı; yani evimizde olalım, nerede kalacağız gibi... Ama bu kadar millet akın akın büyük merkezlere gidiyorsa var bir bildikleri... Ama yine de bırakma sen peşini, Allah büyüktür.
Sen Medicana ile görüştün mü? Bir de sizde problem ne, rezerv azlığı mı?
bende ne ararsan var :)
esas olarak tüplerim kapalı
endometriozis var hipotiroit var
rezervimda az galiba test yaptırmadık ama az oluyor yumurta
medicanayı orda tüp yaptıran arkadaşımda söyledi gel beraber tedavi olalım diye
ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :) eşimde nerde birşey duysa gelip bana soruyor
şunun hakkında ne diyorlar kadınlar kulübündekiler diye
Rabbim büyük nasibimizde varsa nerede olursa olur
İnşallah hayırlısıyla olur senin benim ve bütün isteyenlerin ....
Amin inşallah... Medicanada tedavi olan arkadaşının problemi neydi?Doktoru kimdi?
Bende zehirli guatrdan tedavi gördüm. İlaçlar bir türlü fayda etmedi dereotu ile iyileştim. Tavsiye ederim. Son derece ağır bir ilaçtan gün de 6 tane alıyordum. son 1,5 yılldır falan değerlerim çok iyi çok şükür.görünürde bir problemleri yoktu
yani nedeni bilinemeyen infertilite 5 senelik evliler
yeni evliyken zehirli guatrdan tedavi olmuştu geçen senede ameliyat oldu guatrdan
aynı ilacın ben 50 miligramını arkadaşım 150 mg'ını kullanıyoruz
hani yani tiroitte bir engel deniyorya bir tek o vardı görünürde
daha önce de Ali Acarda 1 kere aşılama denemişti ama negatifti
doktorunu bilmiyorum o ara bana iyice öö gelmişti doktordan tedaviden
onun için hiç sormadım ....
merhaba, benim tüplerim kapalı; eurofertilde 3 kez tüp bebek denedim. 2'si negatif sonuncusunda transfer yapılmadı. Embriyo gelişimi durdu diye. Görüntüde genetik tahlillerim, hormonlarım, kan değerlerim, yumurta kalitesi, eşimin değerleri vs. Hepsi normal... Ama olmadı işte... Istanbul'a gitmeyi çok istiyorum ama yaza kadar mümkün değil; şubatta ya konya'da deneyeceğim ya da ankara'da.. Ankara'da gürgan klinik ağır basıyor. Evet burada çok olumsuz yorumlar var; ama, herkesin deneyimi farklı. Ben ilk tedavimde eurofertil'le ilgili yorumlardan çok etkilendim. Ama durum ortada... Benim gibi en basit hastada başarı sağlayamadılar; ama, en zor hastalarda başarılı olabiliyorlar...
Rapor alacağım inşalah bu kez. Ali acar'a belki ben de gidebilirim. Zaten konya'da tüp bebek yapanların hepsi ile görüşmek istiyorum... Senin kaçıncı deneme olacak?
ironik benim daha tüp olmadı cünkü yumurta 15mm de kalıyor gürgana tıcaret hane diyorlar........ne olur iiii secelim merkezleri sağlığımızı kaybedıyoruz.....................
Ah canım bilmez miyim ama hangisi ticaret gözü ile bakmıyor ki? En azından ticarethanenin başındaki insan biraz ehil olsun istiyorum. 1 yılda 3 deneme yaptık maddi manevi yıprandık ama bunda da vardır bir hayır... Canım bitkisel birseyler dene mesela arısütü bal polen, incir kürü falan faydasını gören çok...
canım ben ilk gebelikte sogan kuru yaptım boş kese oluştu 2 cide hayıt suyu ictim bebek gelişmedi bu sefer hic bir şey yapmayacağım tavsiyem yan etkılerı var dikkatlı ol.medıcana aklına yattımı
Mesaj kutusunu boşalttım canım...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?