Cnm dolu hala msj kutun
Merhaba bu konusmadan cok uzun sure gecmis ama bu ay medicana da tup bebek yaptirdim ve bugun hamile oldugumu ogrendim,esimde bende saglikciyiz Ankara da konya da bircok hekimle gorustuk ama bence en onemli olan sey inanmak ve doktoru sevmek,doktorun seninle ilgilenmesi cok huzur verici, dr.Seçil Kahveci cok tatli inanilmaz naif bir insan isinde cok titiz, hamile kalmasaydim da onunla devam edecektik esimle bu konuda kararimiz kesindi bence Seçil Kahveci ile bir gorusun derim.Konya medicana tup bebek servisindeKonya Medicana'da tüp bebek yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Aslında Ankara ve ya İstanbul'da tedavi görmek istiyorum; ama, öğretmen olduğum için önümüzdeki yaza kadar il dışına çıkamıyorum. Tavsiyelerinizi almak isterim...
Ben medicana da necati beye tedavi oluyorumKonya medicana hastanesinde tüp bebek tedavisi olan var mı? yada ALİ ACAR da yaptıran varmı
Mrb.ben de medicana da necati beye gidiyorum.dün transferim yapıldı heycanla gün sayıyoruz insallah sizin gibi biz de mutlu haber alırızMerhaba bu konusmadan cok uzun sure gecmis ama bu ay medicana da tup bebek yaptirdim ve bugun hamile oldugumu ogrendim,esimde bende saglikciyiz Ankara da konya da bircok hekimle gorustuk ama bence en onemli olan sey inanmak ve doktoru sevmek,doktorun seninle ilgilenmesi cok huzur verici, dr.Seçil Kahveci cok tatli inanilmaz naif bir insan isinde cok titiz, hamile kalmasaydim da onunla devam edecektik esimle bu konuda kararimiz kesindi bence Seçil Kahveci ile bir gorusun derim.Konya medicana tup bebek servisinde
aralıkta novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama negatif siz neye dayanarak medicana yı seçtiniz. nasıl geçti sürecinizMrb.ben de medicana da necati beye gidiyorum.dün transferim yapıldı heycanla gün sayıyoruz insallah sizin gibi biz de mutlu haber alırız
Cnm ben 4-5 ay önce ali sami beye gittim hiç muayene bile etmeden çocuğun olmaz yumurta rezervin yaşından dolayı olmaz dedi.bu arada yaşım 45.bu ay necati beye gittim muayene ve tahlil sonuçlarına bakar karar veririz dedi ve sonuçlardan sonra bir kere denemeni tavsiye ederim dedi öylece başladık ve galiba hamileyim cmrtesi netleşecekaralıkta novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama negatif siz neye dayanarak medicana yı seçtiniz. nasıl geçti süreciniz
benim doktorum da ali sami bey. bize çok umtlu konuştu ama sonucumuz negatifCnm ben 4-5 ay önce ali sami beye gittim hiç muayene bile etmeden çocuğun olmaz yumurta rezervin yaşından dolayı olmaz dedi.bu arada yaşım 45.bu ay necati beye gittim muayene ve tahlil sonuçlarına bakar karar veririz dedi ve sonuçlardan sonra bir kere denemeni tavsiye ederim dedi öylece başladık ve galiba hamileyim cmrtesi netleşecek
Mrb canim necati beyde tupbebek yaptrmissin sonucun ne oldu aceba.insallah hamilesindir.Üzüldüm cnm geçmiş olsun.ilk denemenmiydi
şükür şu anda 13.hafta bittiMrb canim necati beyde tupbebek yaptrmissin sonucun ne oldu aceba.insallah hamilesindir.
Sizdeki sorun neydi aceba?Ewt cnm çok
şükür şu anda 13.hafta bitti
Buara gozunuz aydin Allah tamamina erdirsin.bnde bu hafta necati beye gieyi dusunuyorum kimyasal gebelkten dolayi.Sizdeki sorun neydi aceba?
45 yaşındayım ve 18 yıl önce tüpligasyon yaptırmıştımSizdeki sorun neydi aceba?
Ilk başlarda bende senin gibi çok inanmıştım sonucum pozitif çıktı anlatması zor bir süreç geçirdim şu anda 15 haftalık gebeyim.geçen cuma kontrole gittim ve hiç memnun kalmadım geriye dönüp baktığımda aynen senin gibi düşündüm ve salı gün dr değiştirdim ve fuat beye gittim çok güzel tek tek açıklayarak bebeğimizin kaburgalarına varana kadar göstererek aydınlattı bizi sağolsun.hiç moralini bozma rabbim inşallah sana da kısmet etsin.merhaba bende medicana da ilk tüp bebek denememi yaptım. ancak sonuç negatif çıktı.
Galiba sonucun pozitif olacağına kendimi çok şartlandırmışım sonuç benim için çok üzücü oldu.
doktoru çok disiplinli buldum ve inandım.Ancak konu ile ilgili bilgim arttıkça doktorun yeterince bilgi vermediğini farkettim. (yumurtanın kalitesi nasıl, embriyo nasıl oluşturuldu normal ıvf mi mikroenjeksiyon mu(ıcsı), sonucum negatif ama test sonucunu görmedim vs., yada emriyo ile ilgili embriyolog tarafından yeterince bilgi verilmemesi)
Şuan yola tekrar burada mı devam etmelimiyim hiç bilemiyorum. Ünitenin başarı oranı adeta sır gibi...
Negatif sonuç aldığı halde burada yoluna devam edenler bu kararı nasıl aldınız paylaşırsanız memnun olurum.
Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun, herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Cnm sen necati beyimi degstrdin fuat beyde novafertildekinemi gidiosunIlk başlarda bende senin gibi çok inanmıştım sonucum pozitif çıktı anlatması zor bir süreç geçirdim şu anda 15 haftalık gebeyim.geçen cuma kontrole gittim ve hiç memnun kalmadım geriye dönüp baktığımda aynen senin gibi düşündüm ve salı gün dr değiştirdim ve fuat beye gittim çok güzel tek tek açıklayarak bebeğimizin kaburgalarına varana kadar göstererek aydınlattı bizi sağolsun.hiç moralini bozma rabbim inşallah sana da kısmet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?