Siz de evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşalllaIlk başlarda bende senin gibi çok inanmıştım sonucum pozitif çıktı anlatması zor bir süreç geçirdim şu anda 15 haftalık gebeyim.geçen cuma kontrole gittim ve hiç memnun kalmadım geriye dönüp baktığımda aynen senin gibi düşündüm ve salı gün dr değiştirdim ve fuat beye gittim çok güzel tek tek açıklayarak bebeğimizin kaburgalarına varana kadar göstererek aydınlattı bizi sağolsun.hiç moralini bozma rabbim inşallah sana da kısmet etsin.
Tüp tedavimi necati beyde oldum.ben hemşireyim.pozitif sonuçtan sonrada devam etmek istedim son muayenede hem muayeneden hem davranıştan rahatsız oldum geriye dönüp tekrar gözden geçirdiğimde değiştirmem gerektiğine karar verdim epeyce araştırdım arkadaşlarımdan fuat beyde tüp tedavisi olan ve normal gebeliklede kontrol ve doğum olan çok insan olmuş sonra ona gittim ve eşimde ben de beğendik.tek problem hastane çok eski.medicana daha konforlu.asıl önemli olanın dr ve ekibinin kalitesi diye düşünüyorumCnm sen necati beyimi degstrdin fuat beyde novafertildekinemi gidiosun
Fuat bey medline da.ilk kez bilgi için novafertil e gittim ve ali sami bey muayene etmeden sadece yaşımdan dolayı kesinlikle olmaz tedavi tavsiye etmem dedi sonra necati beye gittim.tahlil ve muayeneden sonra %1 ihtimalin var bir defada olsa denemeni tavsiye ederim dedi ve öylece macera başladı.sağolsun vesile oldu.bu yüzden doğumda dahil orda yolumuza devam etmek istedik ama sonra vazgeçtik ve medline a fuat beye başladıkCnm sen necati beyimi degstrdin fuat beyde novafertildekinemi gidiosun
Mrb muhas.tedaviye başladın mı tekrarbenim doktorum da ali sami bey. bize çok umtlu konuştu ama sonucumuz negatif
Mrb muhas.tedaviye başladın mı tekrar
İnşallah çok beklemeden güzel haberler alır bizimlede paylaşırsın.herşeyden önce tam inan.psikoloji çok çok etken sakın unutmamerhaba :) hayır başlamadık ama umutlu bir yola girdik. eşim sigarayı bıraktı ve bitkisel tedavilere başladık . inşAllah hayırlı sonuçlar alırız
inşAllah tabiki de paylaşırımİnşallah çok beklemeden güzel haberler alır bizimlede paylaşırsın.herşeyden önce tam inan.psikoloji çok çok etken sakın unutma
Merhaba,oncelikle amin, ben maalesef düşük yaptim dondurulmuslar icin tekrar tedaviye basladim,necati beyi bilmiyorum ama Secil kahveci cok ilgili bu surecte sanirim Bana en iyi gelen şeyde o,herseyi anlatiyor bana guven veriyor,gebe kaldiktan sonra hekim degistirmek mantikli olabilir onlar inferlite uzerine ihtisas yapiyorlar sonucta surekli gebelik takip eden doktor devam edilebilinir Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallahSiz de evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallla
Mrb sizin kacinci tupbebek deneyiminiz.benim ikinci olcal ali qcara yaptirdk malesef tutmadi.ikinciyi daha tam karar veremedk ama novafertil dr.ali sami beyde yaptrmayi dusunuyorzMerhaba,oncelikle amin, ben maalesef düşük yaptim dondurulmuslar icin tekrar tedaviye basladim,necati beyi bilmiyorum ama Secil kahveci cok ilgili bu surecte sanirim Bana en iyi gelen şeyde o,herseyi anlatiyor bana guven veriyor,gebe kaldiktan sonra hekim degistirmek mantikli olabilir onlar inferlite uzerine ihtisas yapiyorlar sonucta surekli gebelik takip eden doktor devam edilebilinir Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallah
Merhaba ilk Tup bebekti, ilkinde 24 yumurtam toplandi 13 tanesi dollenmis 8 adedi saglikli olanlar donduruldu,simdi insallah dondurulmuslari deneyeceğiz, tup bebek zamani embriyolog hergun bilgi verdi bugun yumurtlar Soyle bugun boyle diye ne biliyim Baskasina garip gelebilir ama ben cok mutlu olmustum.Ali Acar hocamiz cok iyi tecrubesine yorum yapmaya gerek yok ama cok yogun,maalesef ben oyle yogunluklarda stres oluyorum Ankara da da cok iyi olan bir hocaya gitmistik sonra karar verdik hayirlisi artikMrb sizin kacinci tupbebek deneyiminiz.benim ikinci olcal ali qcara yaptirdk malesef tutmadi.ikinciyi daha tam karar veremedk ama novafertil dr.ali sami beyde yaptrmayi dusunuyorz
Merhaba ilk Tup bebekti, ilkinde 24 yumurtam toplandi 13 tanesi dollenmis 8 adedi saglikli olanlar donduruldu,simdi insallah dondurulmuslari deneyeceğiz, tup bebek zamani embriyolog hergun bilgi verdi bugun yumurtlar Soyle bugun boyle diye ne biliyim Baskasina garip gelebilir ama ben cok mutlu olmustum.Ali Acar hocamiz cok iyi tecrubesine yorum yapmaya gerek yok ama cok yogun,maalesef ben oyle yogunluklarda stres oluyorum Ankara da da cok iyi olan bir hocaya gitmistik sonra karar verdik hayirlisi artik
ceren1982 benim tedavimde 8 adet yumurta toplandı. 3 kaliteli 2si döllendi denildi. 2 adet embriyo transferi yapıldı. ancak bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyordu. Erkek infertilitesinde tedavi görmeden tüp bebeğin tutmayacagını söylüyorlar. Konyada eşime hiçbir tedavi yapılmadı. Şuan ne yapmalıyım karar veremedim. Ankarada bir üroloji uzmanından randevu aldım ancak çok geç tarihe randevu verdi. şimdi hala araştırıyorum.Merhaba ilk Tup bebekti, ilkinde 24 yumurtam toplandi 13 tanesi dollenmis 8 adedi saglikli olanlar donduruldu,simdi insallah dondurulmuslari deneyeceğiz, tup bebek zamani embriyolog hergun bilgi verdi bugun yumurtlar Soyle bugun boyle diye ne biliyim Baskasina garip gelebilir ama ben cok mutlu olmustum.Ali Acar hocamiz cok iyi tecrubesine yorum yapmaya gerek yok ama cok yogun,maalesef ben oyle yogunluklarda stres oluyorum Ankara da da cok iyi olan bir hocaya gitmistik sonra karar verdik hayirlisi artik
ceren1982 benim tedavimde 8 adet yumurta toplandı. 3 kaliteli 2si döllendi denildi. 2 adet embriyo transferi yapıldı. ancak bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyordu. Erkek infertilitesinde tedavi görmeden tüp bebeğin tutmayacagını söylüyorlar. Konyada eşime hiçbir tedavi yapılmadı. Şuan ne yapmalıyım karar veremedim. Ankarada bir üroloji uzmanından randevu aldım ancak çok geç tarihe randevu verdi. şimdi hala araştırıyorum.
merhaba ceren1982 eşim kaaan aydos'a yeni muayene oldu. testi yeni verdik, sonuçlara göre söylediklerini yapıcaz.Zahide merhaba, Bizim sorunumuzda ayni,esim tedavide oldu ama sonuc alamadik bu konuda turkiyede en iyi isim kaan aydos deniliyor,ama ankarada ve burada kadin dogum uzmanlari tedaviye gerek yok dediler,tekrar düşük yasarsam keske kaan hocayi dinleyip tedaviye devam etseydik dicem umarim oyle olmaz,karar vermek cok zor gercekten hersey soru isareti
merhaba ceren1982 eşim kaaan aydos'a yeni muayene oldu. testi yeni verdik, sonuçlara göre söylediklerini yapıcaz.
Kendisi sayının önemli olmadığını spermin kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Söylediklerini uygulayacağım. Spermde kalite artarsa ve doğal yolla gebelik elde edilemezse tüp bebeği yine deneyeceğim. Kendisi de bunu önerdi.
Spermde DNA hasarı giderilmedikçe tüp bebeğin negatif sonuçlanacağını belirtti.Gerçekten ben bu tedavi gerekli mi değil mi anlamadım Gerekliyse tüp bebbek üniteleri erkek infertilitesinde bu tedavileri neden önermiyor, hiç anlayamadım.
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
mrb bende görüştüm necati beyle ve tüp bebege karar verdik.siz nelerden rahatsız oldunuz.size göre ne yanlıştı.ben arstırdıgım kadarıyla iyi dir dr.cevap verirseniz sevinirimTüp tedavimi necati beyde oldum.ben hemşireyim.pozitif sonuçtan sonrada devam etmek istedim son muayenede hem muayeneden hem davranıştan rahatsız oldum geriye dönüp tekrar gözden geçirdiğimde değiştirmem gerektiğine karar verdim epeyce araştırdım arkadaşlarımdan fuat beyde tüp tedavisi olan ve normal gebeliklede kontrol ve doğum olan çok insan olmuş sonra ona gittim ve eşimde ben de beğendik.tek problem hastane çok eski.medicana daha konforlu.asıl önemli olanın dr ve ekibinin kalitesi diye düşünüyorum
Ekip çok iyi hepside ilgili tedavim boyuncada çok memnundum doğumuda orda yapmayı planlamıştım.son muayenemde moralim bozuldu.dr bey plesantan önde diye panik yaptırdı cinsiyetini sorduk boşverin şimdi onu dedi yaklaşım yanlıştı eşim ve ben bi anda çöktük.bikaçgün sonra başka dr a hatta dr lara gittik ve kesinlikle öyle bi durum olmadığını öğrendik.şu anda 29 haftamızdayız şükürmrb bende görüştüm necati beyle ve tüp bebege karar verdik.siz nelerden rahatsız oldunuz.size göre ne yanlıştı.ben arstırdıgım kadarıyla iyi dir dr.cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?