Gebeliğe Hazırlık Konya medova Hastanesinde veya başka hastanede Rahim filmi çekilen arkadaşlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Bu ayki tedavide de gebelik oluşmaz ise rahim filmi dedi doktor medova ya gidiyorum düzenli olarak Konya'da ki hsg fiyatlari hakkında bilgi sahibi olan varmı aranızda Konya'da hsg cektirenler ?

Bu ayki tedavide de gebelik oluşmaz ise rahim filmi dedi doktor medova ya gidiyorum düzenli olarak Konya'da ki hsg fiyatlari hakkında bilgi sahibi olan varmı aranızda Konya'da hsg cektirenler ?
Ben bu ay çekildim medova da 950 tl ye Mustafa ulusoy hocaya aşırı ilgili bilgili çok memnun kaldık aslen diyarbakırda yaşıyoruz ama burada çektirmek yerine medovada çektirdik tavsiye ederim☺️

Tekrarlayan düşük sebebiyle çekildim ben herhangi bir sıkıntım çıkmadı ve bugün yumurtlama gördüm umarım hepimizin hayırlı bebişleri olur :KK37:

Verdiğiniz bilgi için çok sağolun umarım hepimiz dilegimize kavuşuruz 🤲 peki anestezili mi çekildiniz anestezi olmadan mi
Anestesiziz önerdi doktorum bende gerek duymadım ama sıvı enjekte ettiklerinde ağrım oldu baya sonra derin derin nefesler alarak geçti yanındaki hemşire abla da çok tatlı ve ilgiliydi onun sayesinde hemen toparladım 3 5 dakikalık bir işlem zaten :KK36:

Back
X