Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

müjdeeeeeee arkadaşlar teyze oluyorum allahın izniyle tutmuş inşallah:52::52::52::52:
Tebrikler canım çok sevindm gözünüz aydın
arkadasdlar bizimkinin 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal demi sizin kaç çıktı tuttanlar nutella senin falan
Cnım muhtemelen ikiz yeğen geliyor sana değer çok yüksek maşallah
Yaptirmam mi canim ben 4 kere yaptirdim ama.olmadi nasip iste isallah 5. Kucagima alirim
Canım nasılsın bende 29 aralıkta lucrine başladım uzun protokol benimki adet olunca gideceğim ve gonal-f başlayacak inşallah bu kez annelerine tutunurlar nazlı bebişlerim.

Canım nasılsın bende 29 aralıkta lucrine başladım uzun protokol benimki adet olunca gideceğim ve gonal-f başlayacak inşallah bu kez annelerine tutunurlar nazlı bebişlerim.

yoktun heralde bayadır nasıl gidio tedavi canım

CAnım inşallah buradan bizlere hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazarsın hadi bekliyoruz sonucunu

insallah canım rabbim nasip etsin hayırlı haberler almayı nasip ederse bu gün benim bayramım olacak insallah

Son düzenleme:
yoktun heralde bayadır nasıl gidio tedavi canım

Evet canım cumadan beri memleketteydim dün geldim evde pek giremiyorum 2,5 yaşında bir oğluşum var teyzesi beni rahat bırakmıyor işe gelince ancak sizi takip edebiliyorum. benim oğluşum da tüp çocuk dilek hanımın bebişlerinden şimdi ona kardeş arıyoruz Rabbim fazla aratmasın inşallah. benim oğluşumda 8. gün değerim 37,2 çıkmıştı bu kadar erken yaptırmamın sebebi de kanamamın olmasıydı adet oldum sandım ve bir hüsranla gidip kan verdim oysaki hamileymişim bence sen ikiz teyzesi olacaksın Rabbim bilir tabi :32::32::32:

insallah canım rabbim nasip etsin hayırlı haberler almayı nasip ederse bu gün benim bayramım olacak insallah

İnşallah bizde seninle bayram ederiz ama sen ikinci çizgiyi silikte olsa görmüşsün bana hamişsin gibi geliyor.

Evet canım cumadan beri memleketteydim dün geldim evde pek giremiyorum 2,5 yaşında bir oğluşum var teyzesi beni rahat bırakmıyor işe gelince ancak sizi takip edebiliyorum. benim oğluşum da tüp çocuk dilek hanımın bebişlerinden şimdi ona kardeş arıyoruz Rabbim fazla aratmasın inşallah. benim oğluşumda 8. gün değerim 37,2 çıkmıştı bu kadar erken yaptırmamın sebebi de kanamamın olmasıydı adet oldum sandım ve bir hüsranla gidip kan verdim oysaki hamileymişim bence sen ikiz teyzesi olacaksın Rabbim bilir tabi :32::32::32:

ayy inşallah canım bakalım 15 gün saonra kesecikleri görebilcekler mi hayırlısıyla bide kendilerin"i göstediler mi tamamdır allahın izniyle

Ayy canım hadi hayırlısı. Insallah güzel haberlerini alacagiz burdan.senin ilk miydi canım bide Dr kimdi.

benim ilk asılamam canım ben meram tüp bebekte menekşe alanur güven benim doktorum sen ne durumdasın kanaman gectimi senin
duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmus

benim ilk asılamam canım ben meram tüp bebekte menekşe alanur güven benim doktorum sen ne durumdasın kanaman gectimi senin
duanı eksik etme hamilelerin duası kabul olurmus

Ayy canım inşallah dualarım seninle.benim kanamalar az az devam ediyor.dr çok önemli değil dedi.ignelere devam kısmet bakalım 11inde iinşallah keseyi görecegiz büyük bi heyecanla haber bekliyorum

Kanaman çok mu oldu kaç gün sürdü.

Ayy canım inşallah dualarım seninle.benim kanamalar az az devam ediyor.dr çok önemli değil dedi.ignelere devam kısmet bakalım 11inde iinşallah keseyi görecegiz büyük bi heyecanla haber bekliyorum

önemli bişey olmamasına sevindim ben saat 1.30 da ögrenirim ilk haberi burada yazacagım

Son düzenleme:

iyiyim canım sen nasılsın inş bebişin tutunur sana ben beklema aşmasındayım nisan gibi istiyorum tekrar denicez bakalım bebiş gelene kadar durmak yok

Back
X