Ayy canım inşallah dualarım seninle.benim kanamalar az az devam ediyor.dr çok önemli değil dedi.ignelere devam kısmet bakalım 11inde iinşallah keseyi görecegiz büyük bi heyecanla haber bekliyorum
arkadaslar sonuc negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım inşallah dualarım seninle.benim kanamalar az az devam ediyor.dr çok önemli değil dedi.ignelere devam kısmet bakalım 11inde iinşallah keseyi görecegiz büyük bi heyecanla haber bekliyorum
arkadaslar sonuc negatif
arkadaslar sonuc negatif
arkadaslar sonuc negatif
nutellacım inşallah hayırlısıyla bebeggin kendini gösterir de mutluluğun ikiye katlanır
Canim kaç çıkmış değerin. Üzülme demekki daha vakti zamanı gelmemiş.Allahim inşallah aratmaz. Benim 3 . Denemem ilkinde 5 ile başladım 625 lere kadar çıktı ama hep kanama oldu ve gitti.ikincide hiç olmadı. Bunda kısmet şimdilik tuttu hayırlısı. Ama benim transferi yapmayacak lar di çünkü tutarsa düşebilir hatta engelli olabilir dediler kısmet dedim koydular ve tuttu hayırlısı bakalım. Üzülme hayırlısı buymuş hayırlı olsa Allahım verirdi .biz anca hayırlısı ni isteriz Allahım nasip eder
Canım inşallah en kısa sürede hamile kalırsın her şeyin bir zamanı var 2 kez negatif almış biri olarak duygularını tahmin edebiliyorum
İnşallah bizde seninle bayram ederiz ama sen ikinci çizgiyi silikte olsa görmüşsün bana hamişsin gibi geliyor.
malesef canım o duyguyu yasayacammı bilmiyorum ama umudum da yok
Canım biliyorum şu anda dünya başına yıkılmış gibi ama inan yarın daha iyi hissedeceksin ve yavaş yavaş yeniden tedavi umutlarına başlayacaksın emin ol birde şöyle düşün seninki aşılama döllenme olup olmadığı meçhul bizlere 5. gün embriyosu yani insan taslağı transfer ediliyor yine de olmuyor herşeyin bir vakti zamanı var demek ki deyip tekrar tedavi sürecine başlıyoruz inan acın git gide hafifleyecek
desteginiz için cok tesekkür ederim arkadaslar evet haklısın insan neye alısmıyorki alısırım elbette bu ay ilacların etkisi devam edermiş o yüzden kendi haline bırakacagım hatta evde preseed jel vardı ek olarak onu kullana bilirim belki ama su anda kafam bom bos hiç birsey almıyor arkadasım
ilk gün çok zor hiç bir şeyin anlamı yok gibi tuvalete bile gitmez istemezsin koltukta öylece kalakalırsın dünya durmuştur şu anda ilk saatleri atlattıktan sonra rahatlarsın merak etme canım bak hepimiz aynı yollardan geçtik ben 3. ye başladım ne yapacaksın hayırlısı ama hep bir umut var
yok canım uzun sürmedi işte 1-2 gün kahverengiydi tam kırmızıya dönmedi sen kaç haftalıksın?
Ben bugun tam 5 haftalık oldu.cok yeni yani.ama benim geçen çarşamba dan beri damla damla kanama oluyor iğne yaptırıyor um.
desteginiz için cok tesekkür ederim arkadaslar evet haklısın insan neye alısmıyorki alısırım elbette bu ay ilacların etkisi devam edermiş o yüzden kendi haline bırakacagım hatta evde preseed jel vardı ek olarak onu kullana bilirim belki ama su anda kafam bom bos hiç birsey almıyor arkadasım
-bu topik bomboş neden acaba
canım okadar zor bir durum ki eni çok iyi anlıyorum 3 gün boyunca ağzıma lokma girmemişti benim. sadece suyla geçirmiştim 3 günümü ama insan alışıyor bak benim 4. olacak asla pes etme biz bir sınavdayız ve inşallah bu sınavıda başarıyla atlatıcaz. elbet onunda b,r zamanı var o zamanı bekliyor. neleri beklemedikki bunu da bekleriz sabırla ve umutla
ayy canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamnda tekrar denersin ve bebiş sahibi olursun canını sıkma sakın heerseyin bi zamanı var biliyosun allah herseyin hayırlısını versin o ol demedikçe olmuyor dua etmeye devam et hayırlısı arkadasım