Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

yok canım benim bi kızım var 3,5 yasında ama ikici ve üçüncü gebeliklerim kürtajla sonuçlandı ilki boş keseydi ikinci de kalbi atmadı ondan düştü genetik araştırma yaptırdıkda eşimde ve bende 4 kromozomda inversiyon çıktı pgt ile tüp bebeği önerdi dr. onda genetik araştıeılıp öle transfer ediliyor ebriyolar hastalık tasımıyanlar koyuluyomuş kızımın genetiğine bakılıyor şu andada bakalım onunda sonucu çıktıkdan sonra karar vercez pıhtılaşmada var bende öle yani:40:

rabbim yardımcın olsun ben de annemin benim için ördügü bebek kıyafetleri vardı elbise yelek patik falan işte onları toparladım kermese veriyorum bana içini doldurmak nasip olmadı en azından baska bebeklere giymek nasıp olsun dedim

rabbim yardımcın olsun ben de annemin benim için ördügü bebek kıyafetleri vardı elbise yelek patik falan işte onları toparladım kermese veriyorum bana içini doldurmak nasip olmadı en azından baska bebeklere giymek nasıp olsun dedim

öle düşünme canım allah hayırlısını versin o ne eylerse güzel eyler... benimde eger normal yoldan hamile kalırsam çocuğun engelli olma ihtimali var bazı konularda kaderimize razı gelmekten başka bişi gelmiyor elimizden moralman kötüydük ama allaha şükür kardeşimin bebeişleri olacağı haberi beni düzeltti biraz...

öle düşünme canım allah hayırlısını versin o ne eylerse güzel eyler... benimde eger normal yoldan hamile kalırsam çocuğun engelli olma ihtimali var bazı konularda kaderimize razı gelmekten başka bişi gelmiyor elimizden moralman kötüydük ama allaha şükür kardeşimin bebeişleri olacağı haberi beni düzeltti biraz...

tabiki canım herseyin hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler sen nerede oturuyorsun

ben dün kırmızıları gördüm yeniden baslamak için geri sayım 25 gün

Canım yukarıdaki mesajını okuyunca sevindim sonra diğerini okuyunca üzüldüm neden bu kadar karamsarsın daha yaşın genç bak 40 yaşın üstünde olup çabalayan arkadaşlar var onların bile umudu son sürat devam ediyor 27 yaş mı? bence yaşın gayet normal şimdiden 50 gibi düşünme sen anne olacaksın inşallah Rabbimin hazinesi bol vermekle tükenmez bak daha bu sabah haberlerde 50 yaşında 10. denemesinde anne olan bir bayan vardı :20::20::20::20:

Canım yukarıdaki mesajını okuyunca sevindim sonra diğerini okuyunca üzüldüm neden bu kadar karamsarsın daha yaşın genç bak 40 yaşın üstünde olup çabalayan arkadaşlar var onların bile umudu son sürat devam ediyor 27 yaş mı? bence yaşın gayet normal şimdiden 50 gibi düşünme sen anne olacaksın inşallah Rabbimin hazinesi bol vermekle tükenmez bak daha bu sabah haberlerde 50 yaşında 10. denemesinde anne olan bir bayan vardı :20::20::20::20:

cok saol canım destegin için ben umudumu asla kesmedim zaten öyle birsey yaparsam en buyuk hatayı yapmıs isyan etmiş olurum benim o elbiseleri vermemin amacı ihtiyacı olanların eline gecmesi ve sadece hayır dualarını almakta rabbime binlerce kez şükürler olsun durumumuz iyi bu gün bebegim olsa acıkta kalmaz tabiki allahn izni ile rabbim isterse olur benim amacım bir kc anneyi sevindirmek yada bi kac bebegi üşümemesini saglamak insakllah yerine ulasır da mutlu olanlar olur

meraba canım gayet ii gidiyo hamileliği ne agrı ne kanama beta hcg değerleri de yüksek çıktı. ikiz heralde demiş dr. nazar değmesin ayın 15.de gelcekcekler keseyi görmeye inşallah bi problem çıkmadan kendilerinide gösterirse bebişlerimiz çok mutlu olcaz... senin nasılll gidio kesildi mi kanaman. belirti falan varmı? canım senin kaç çıkmıştı14.gün değerin?:40:

Benim kanamalar az az devam ediyor .14. Gün 208 di benim.ama 11 de kendi Dr gidecem bakalım. Ne diyecek.hayirlisi

Benim kanamalar az az devam ediyor .14. Gün 208 di benim.ama 11 de kendi Dr gidecem bakalım. Ne diyecek.hayirlisi

nuetella sana bi tane mi transfer edildi bizim kıza iki tane koyulmuştu ikiside tutmuş sanırsam öle demiş dr.14.gün1383 çıkmıştı 19.güm3568 çıkmış gayet ii demiş degerlerin

nuetella sana bi tane mi transfer edildi bizim kıza iki tane koyulmuştu ikiside tutmuş sanırsam öle demiş dr.14.gün1383 çıkmıştı 19.güm3568 çıkmış gayet ii demiş degerlerin

Banada 2 tane konuldu ama birinden umudu yoktu.hayirlisi rabbim sağlıklı versin birinede razıyım.

Kızlar neredesiniz yahu merkezde o kadar bayan var ama buraya kimse gelmiyor hadi bacım çıkın çıkın gelin

Kızlar neredesiniz yahu merkezde o kadar bayan var ama buraya kimse gelmiyor hadi bacım çıkın çıkın gelin

ben asılamananın olmamasından dolayı kendimi yeni yeni toplamaya başladım acanım sen ne yaptın ne asamadasın

Lucrin vurmaya devam ediyorum günde 10 mg. ve günde 1 tane folik asit alıyorum adet olmayı bekliyorum gecikti olsaydım bir an önce başlayacaktım

Lucrin vurmaya devam ediyorum günde 10 mg. ve günde 1 tane folik asit alıyorum adet olmayı bekliyorum gecikti olsaydım bir an önce başlayacaktım

allah kolaylık versin canım benimde adetim bitmek üzere bidahaki adetime bende baslayacagım allah izin verirse ama tüp mü olur asılamamı bilmiyorum

Hayirli olsun canm ama heralde senin bi oglun var yanlis hatirlamiyorsam olmasada cok sanslisin ki bi tane evladin var

geliyorum bacım arada burayada bakıyorum ama hareket çok az....
Hayirli olsun canm ama heralde senin bi oglun var yanlis hatirlamiyorsam olmasada cok sanslisin ki bi tane evladin var
tatlım sende bizim diğer topiğe gelsene inan hiç canın sıkılmaz orda...bizim 2013 topiğide biliyosun dağıldı orayada arada bakıyorum..:52::52:

geliyorum bacım arada burayada bakıyorum ama hareket çok az....

tatlım sende bizim diğer topiğe gelsene inan hiç canın sıkılmaz orda...bizim 2013 topiğide biliyosun dağıldı orayada arada bakıyorum..:52::52:

neresi canım oarası bende oraya geleyim valla çok yavaş burası kimse gelmio canım sıkıldı valla

Back
X