Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Insallah duyarsin canim.ben 10 gun arayla 2 kere 3 4 gun atesim oldu.en iyi sirkeli su geliyor.

kızlar bizim kide hasta grip boğaz ağrısı ateşi yükseliyor garibim bebeklere zararı olur die dr da gitmiyor bide bunun üstüne 20lik dişi de çıkıyormuş kötü durumda dayanmaya çalışıyor dua edin kardeşcezime nolur

kızlar bizim kide hasta grip boğaz ağrısı ateşi yükseliyor garibim bebeklere zararı olur die dr da gitmiyor bide bunun üstüne 20lik dişi de çıkıyormuş kötü durumda dayanmaya çalışıyor dua edin kardeşcezime nolur

Canım ben oglusum 7 haftalikken yakalandim gribe doktora gitmedim sonra bir öksürük bir öksürük dusuk tehlikesi atlattim o donemde Dilek hocami aramistim o da kullanabilecegim ilaçlar oldugunu ve hemen doktora gitmem gerektigini soylemisti bence doktoruyla görüşün

arkadaslar sonuc negatif destek oldugunuz için saolun

Canım ne desem boş biliyorum ama vakti değilmiş bak ben 3. Denemem de kavustum bebisime 2defa negatif gördüm çok zor biliyorum ama inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin

cok saolun arkadaslaer canım ben beta sormadın adet olup temizlendikten sonra tekrar gel dedi doktor

canım geçmiş olsun Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşaallah çok zor ne desek olmayacak Rabbim daha beterinden korusun kendine dikkat et

Back
X