Sen kaçıncı haftada duydun kalp atislarini
6+2 de duyduk canim.tam o zaman kontrolum vardi sukur duyduk.insallah sizde duyarsiniz.keseyi gördünüz mu.keseyide 5 haftada gorduk.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaçıncı haftada duydun kalp atislarini
saat 4 oldu bzhcr den haber yok aramadılar mı acaba heycanla bekliyorum
Insallah duyarsin canim.ben 10 gun arayla 2 kere 3 4 gun atesim oldu.en iyi sirkeli su geliyor.
Bende merakla bekliyorum.siteye girip girip cikiyorum.
arkadaslar sonuc negatif destek oldugunuz için saolun
kızlar bizim kide hasta grip boğaz ağrısı ateşi yükseliyor garibim bebeklere zararı olur die dr da gitmiyor bide bunun üstüne 20lik dişi de çıkıyormuş kötü durumda dayanmaya çalışıyor dua edin kardeşcezime nolur
Canim cok uzuldum.demekki vakti zamani gelmemis.kendini cok yipratma diyecem ama zor biliyorum.
cok saolun arkadaslaer canım ben beta sormadın adet olup temizlendikten sonra tekrar gel dedi doktorgeçmiş olsun canım üzülme sakın zamanı değilmiş kaç çıkmış betan
cok saolun arkadaslaer canım ben beta sormadın adet olup temizlendikten sonra tekrar gel dedi doktor
Nerelerdesin ya????uzun zamandir yoksun ne yaptin.
Burdayim canim okuyorum.ama yazmadim.tedaviye de baslamadim daha kararsizim.konya novada bida deneyip denememede
tedaviye ne zaman başlayacaksın canım of daha bende başlamadım
Burdayim canim okuyorum.ama yazmadim.tedaviye de baslamadim daha kararsizim.konya novada bida deneyip denememede
Yaz yaz arada burdayim diye
Tamm canim.yazarim tedavi olmayinca pek konusacak biseyim olmadigi icin yazmiyordum
sen nasilsin canim
amin canım sen ne zaman tedaviye başlıyorsun
nisan ayında düşünüyorum canım..
nisan ayında düşünüyorum canım..
bende mart nisan arası düşünüyorum bu arada meram araştırmaya giden var mı orayı çok merak ediyorum