Camur atmak falan degil derdim. Dr.un kendisine de soyledim doktorlugu mukemmel ben onda tedavi oldm sonuc olumsuz olmasina ragmen memnundum. Ama sgk ile yasadiklarim gercek. Camur fln degil. Orda merkezden sikayetci olanlarin ifadelerini gordum. Ki bu gorduklerimin hepsini burda yazmadim. Dr. biliyor.. Cikarci demedim dr.a. Ama bana tup bebek denip de asilama raporu cikarilirsa bu evrakta sahteciliktir. Bunu yazdim diye huzursuz edilmem kabul.edilemez. Bir defalik indirimli olabilirmis tup bebek, niye asilama hakkim 3 degil mi madem hakkim olan biseyi yapiyosunuZ. Belki ben bir kurusta olsa devleti zarara sokmak istemeyen hassas takintili biriyim neden kandiriliyorum.
Tekrar yaziyorum bunlar icin o merkeze gitmemek gerekmiyor bence yazmaliyim, o sorusturmada cagrilan herkes yazmali ki boyle seyler yasanmasin.
Ayrica bana bu sayfada cevap veren herkesin gercek hasta olmadigini dusunuyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne yapıyorsun canım test ne zaman merak ettim seni
arkadaşlar benim cumartesi günü opu var. anestezi genel mi yoksa lokal mi oluyor? cvp verirseniz memnun olurum
Genel oluyor canim
Ne yapıyorsun canım test ne zaman merak ettim seni
Canım bir şey soracağım. Novafertil de okuldaki anestezi genel mi lokal mi? Cumartesi opu olacak da sormayı unutmuştum şimdi aklıma takıldı da.
test pazar günü yapcam canımm heycanla bekliyorum
İnşallah ikiside tutunmuştur anneciğine hayırlı haberlerini bekliyorum canım
iyiyiz teyzesi anneler gününde Konya'ya gideceğiz geçen sene katılamamıştık bu sene katılacağız inşallah sende gelirsin hemde hamiş olarak
Ozel olmazsa sizin ne sorun var canm esimse azosprm morfolojisi bozukms o yuzden tup bebek yaptrcaz
SLM canım naber nasılsın.. daha önce konuşmuştuk.. konyaya karar verdin mi ne yaptın merak ettim. ben dilek hanıma yaptırdım. sonuç pozitif canım...inşallah senden de güzel haberler alırım...
Arkadsm cokk mutlu olyrm sanki boyle yillardr arkadasmsz gibi samimi olan insanlara ben cok scak kanlyimdr karsmdaki insanda oyle olsn istyrmmiyiyim elhamdulillah sen nasilsn nasil gidyo hamislikkk cokkk sevindm hemde cok rabbim kucagna alp soyle koklamyi sarlip uyumayda nasip etsn ben daha bsy yapmdm dusunme asamsndym zatn daha hasta olmdm canm olursam gkonyada olucam buyuk ihtimalle haber verrm insaalh gerk klamdn olur bebisimm dua et bizlere bebesinle kac haftlk oldu canm
kizlar tekrardan merhaba ben biraz sayfaya baktimda doktor olarak surekli ALi sami bey ve dilek hanimin ismi geciyor peki ali fuat beyden kimse memnun degilmi cunku ben aradim vebeni ona yonlendirdiler ben simdi hangi doktoru tercih etsemki hic kimse ali fuat beyden bahsetmiyor yardimci olurmusunuz :)Rabbim hic kimseyi sasirmasin inanirmisiniz koskoca pragrafdan bi kelimesine takilip kafam allak bullak oluyor Rabbim yardimcimiz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?