Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

valla kusura bakma ama senn milletin psikolojisini bozmaktan başka bişey yapmıyosun emin ol buna..ha benm gerçek mi değilmi olduğumu merak ediyorsan arasın merkezi sorarsın işim gücüm yok sana laf yetiştiremem.bi ikinciside ali acar da ben tüp bebek yaptırdığımdada aynı şekilde banada aşılama raporu çıkarttı hoca hakkın ölmesin dye...

Ay yeter artik. Madem Ali Acarin da yaptigi bisey bunlari yazmam neden herkesi bu kadar rahatsiz etti. Ha iyi desin gecsin dr da. Sen kimsen artik sen de. Niye bu kadar tutusuldu. Sanki ne yazdim ne anlattim dr dan merkezden memnundum diyorum. Abarttiniz yani. Sgk beni cagirdi ben de bunu paylastim. Kime ne. Kim niye beni susturmak istiyor? Alti ustu basit bi sorusturma. Icin rahatsa merkez olarak bu kadar tutusmazsin. Telefonla aradin tamam bir de ilk msji bu konu olan kisileri buraya yonlendirmenin anlami ne? Bir daha bir sey yazmayacagim bu konuda. Kaba tarzinla da muhatap degilim her kim isen..

Gercekten camur atmak olsa derdim dr.la tlfnda konusup da buraya yazmadigim sey kalmazdi. Hickimsenin musterisine engel olmak degil derdim. Insanlar bilsin istedim. Malesef dr.lar acimasiz ulkemizde. Bu forumlar olmasa bos yere ameliyat olacaktik baska bi konuda baska bi hastanede. Bu yuzden her hasta yasadigi her seyi paylasmali her durumda.

Hala neden buraya yazdim diye boyle davranildigini anlamadim. Ne var bunda. Basbakan gibi kk yi kapattirin siz de ne diyeyim..
Bu benim foruma yazma ozgurlugume baskidir. Sirf bu yuzden cevap yaziyorum. Baskasi dedi diye susmam.
Yoksa derdim ne olabilir merkezle.
Herkes okuyo burayi nasilsa yazayim. Eski bi hastanizi kirdiniz bu tavrinizla. Oysa tedaviden aylar sonra nasilsiniz diye arayan bi merkezsiniz, yakismadi. Yasadigimi anlatmaya hakkim var bunu susturmaya calismaya, camur atiyosun diye iftira etmeye hakkiniz yok. Buyuk kabalik ettiniz.
Son olarak sorusturma nedeniyle isim degisikligi oldugu benim dusuncem. Sgk da duyduklarima gore boyle dusundum. Ama arastirmadim kesin bilgi diyemem. Kim olsa boyle dusunurdu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim cumartesi günü opu var. anestezi genel mi yoksa lokal mi oluyor? cvp verirseniz memnun olurum

Ne yapıyorsun canım test ne zaman merak ettim seni

Canım bir şey soracağım. Novafertil de okuldaki anestezi genel mi lokal mi? Cumartesi opu olacak da sormayı unutmuştum şimdi aklıma takıldı da.

Son düzenleme:
Canım bir şey soracağım. Novafertil de okuldaki anestezi genel mi lokal mi? Cumartesi opu olacak da sormayı unutmuştum şimdi aklıma takıldı da.

Genel canım ama anestezi bile değil hafif bir sedasyon azıcık bayılıp 15 dk. sonra ayılıyorsun çok eğlenceli ilacı veriyorlar ve sen hoooop gidiyorsun ben çok seviyorum anesteziyi

iyiyiz teyzesi anneler gününde Konya'ya gideceğiz geçen sene katılamamıştık bu sene katılacağız inşallah sende gelirsin hemde hamiş olarak

iyiyiz teyzesi anneler gününde Konya'ya gideceğiz geçen sene katılamamıştık bu sene katılacağız inşallah sende gelirsin hemde hamiş olarak

ay çok güzeeel ya hamileliğin keyfini çıkar inşa. canım inşallah

Ozel olmazsa sizin ne sorun var canm esimse azosprm morfolojisi bozukms o yuzden tup bebek yaptrcaz

SLM canım naber nasılsın.. daha önce konuşmuştuk.. konyaya karar verdin mi ne yaptın merak ettim. ben dilek hanıma yaptırdım. sonuç pozitif canım...inşallah senden de güzel haberler alırım...

transferimin 11 . günü bgn kan testi yaptırdım 01.20 ve koca bi negatif olmadı bu kez de olmadı vakti saati degil belkide

SLM canım naber nasılsın.. daha önce konuşmuştuk.. konyaya karar verdin mi ne yaptın merak ettim. ben dilek hanıma yaptırdım. sonuç pozitif canım...inşallah senden de güzel haberler alırım...

Arkadsm cokk mutlu olyrm sanki boyle yillardr arkadasmsz gibi samimi olan insanlara ben cok scak kanlyimdr karsmdaki insanda oyle olsn istyrmm iyiyim elhamdulillah sen nasilsn nasil gidyo hamislikkk cokkk sevindm hemde cok rabbim kucagna alp soyle koklamyi sarlip uyumayda nasip etsn ben daha bsy yapmdm dusunme asamsndym zatn daha hasta olmdm canm olursam gkonyada olucam buyuk ihtimalle haber verrm insaalh gerk klamdn olur bebisimm dua et bizlere bebesinle kac haftlk oldu canm

kizlar tekrardan merhaba ben biraz sayfaya baktimda doktor olarak surekli ALi sami bey ve dilek hanimin ismi geciyor peki ali fuat beyden kimse memnun degilmi cunku ben aradim vebeni ona yonlendirdiler ben simdi hangi doktoru tercih etsemki hic kimse ali fuat beyden bahsetmiyor yardimci olurmusunuz :)Rabbim hic kimseyi sasirmasin inanirmisiniz koskoca pragrafdan bi kelimesine takilip kafam allak bullak oluyor Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....

Kızlar bir şey soracağım novafertilde genelde 3.gün transferi mi oluyor?

Sagol canım.. amin inşallah.. Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın. biraz zor geçicek herhalde benim hamilelik. yarın 6 hafta bitiyo 7. haftaya giricem inşallah.. perşembede bbeği görmeye gitcez... sen de karar verirsen mutlaka haber ver yardımcı olurum.. inşallah tabi gerek kalmaz:)))))

merhaba canım yaa doktorların üçüde iyi diye duydum.. 3 ününde bir sürü hastası var.. hepsi çok ilgili ve güler yüzlü..birde doktordan ziyade merkez önemli yani çok kafaya takma doktoru. içinden ne geliyosa onu yap ve herşey Allah 'ın izniyle olur gider çok fazlada araştırmak ta iyi değil zaten.. kendini bunalıma sokma ..ferah tut içini. allah çok yardımcın olsun inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…