kızlar dün tedavime basladım iğnelerimi yaptım rabbbim yardımcımız olsun..Allahtan ümidi asla kesmemeliyiz bu kez olucak diyelim olumlu düşünelimmm
Insallah hayirli haberleri yazarsin bizde okuruz.Allahim yardimcin olsun.
Bugün adet oldum. Yarın Dilek Hanım'a gidiyorum inş. Hakkımızda hayırlısını versin inş. Hayırlısıyla 2. Seferde Allah bebeğimize kavuşturur izi.
kızlar dün tedavime basladım iğnelerimi yaptım rabbbim yardımcımız olsun..Allahtan ümidi asla kesmemeliyiz bu kez olucak diyelim olumlu düşünelimmm
Mrh canim ne asamadasin
Bugünden itibaren gonal f ile tedavimiz başlamış oldu.....
cumartesi yumurtalarım toplanıldı transfer gününü bekliyorum büyük ihtimal yarın gidicem telefon bekliyorum labaratuardan dün aramıslardı 5 embriyomun oldugunu söyledi. bgn tekrar arayıp gelecegim saati söylicekler. Hayırlısı bakalım
Bugünden itibaren gonal f ile tedavimiz başlamış oldu.....
cumartesi yumurtalarım toplanıldı transfer gününü bekliyorum büyük ihtimal yarın gidicem telefon bekliyorum labaratuardan dün aramıslardı 5 embriyomun oldugunu söyledi. bgn tekrar arayıp gelecegim saati söylicekler. Hayırlısı bakalım
Canım inşallah hayırlısı ile sımsıkı tutunurlar ve de inşallah vakti saati gelmiştir.
amin canım... Doktorun kim ? ben ali sami beye gidiyorum[/QUOT arkdasm bnde ali sami beyi dusunyrm nasil sence afyondan gelicem ne diyorsun hastalari memnun mu biliyor musun : 29:
yeni tedaviden cıkan biri olarak 3900 canım ilaclar haric
Arkdslar bnde konyada yaptrmyi dusnyrm tavsye ettgnz doktr vR mi afyondym ve cok kararszm yardm edin fikir vern nolur annnnnneeee olmkk istyrmmm
Transfer ne zaman canım ?
amin canım... Doktorun kim ? ben ali sami beye gidiyorum[/QUOT arkdasm bnde ali sami beyi dusunyrm nasil sence afyondan gelicem ne diyorsun hastalari memnun mu biliyor musun : 29:
Ali sami bey gördüğüm en iyi, doktorlardan biri işini çok iyi yapıyo. dilek hanımı tanımıyorum ama ali sami bey 1 numara...
transferim dün oldu canımTransfer ne zaman canım ?
Canım ben ilk Dilek hanımla başladım bir oğlum var 2,5 yaşında sonrasında Dilek hocamla denk gelemedik onun yurt dışı işleri filan oldu ben Ali Sami beyle devam ettim şimdi 14 haftalık hamileyim doktor farkı yok canım takip tanı tedavi şekli hepsine ortak karar veriyorlar o nedenle şu doktora git diyemeyeceğim içinden kim geçiyorsa ona git hepsi çok içten ve samimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?