Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Ben de dün gittim fartulalle adeti getirip başlayacağız inş

Bugün adet oldum. Yarın Dilek Hanım'a gidiyorum inş. Hakkımızda hayırlısını versin inş. Hayırlısıyla 2. Seferde Allah bebeğimize kavuşturur izi.

Bugünden itibaren gonal f ile tedavimiz başlamış oldu.....

Mrh canim ne asamadasin

cumartesi yumurtalarım toplanıldı transfer gününü bekliyorum büyük ihtimal yarın gidicem telefon bekliyorum labaratuardan dün aramıslardı 5 embriyomun oldugunu söyledi. bgn tekrar arayıp gelecegim saati söylicekler. Hayırlısı bakalım

Hakkinda hayirlisi.Allahim yardimcin olsun.

Canım inşallah hayırlısı ile sımsıkı tutunurlar ve de inşallah vakti saati gelmiştir.

Arkdslar bnde konyada yaptrmyi dusnyrm tavsye ettgnz doktr vR mi afyondym ve cok kararszm yardm edin fikir vern nolur annnnnneeee olmkk istyrmmm

Canım ben ilk Dilek hanımla başladım bir oğlum var 2,5 yaşında sonrasında Dilek hocamla denk gelemedik onun yurt dışı işleri filan oldu ben Ali Sami beyle devam ettim şimdi 14 haftalık hamileyim doktor farkı yok canım takip tanı tedavi şekli hepsine ortak karar veriyorlar o nedenle şu doktora git diyemeyeceğim içinden kim geçiyorsa ona git hepsi çok içten ve samimi

Transfer ne zaman canım ?

Arkadaşlar bir sorum olacaktı? Doktorlar kan testleri için medline hastanesine yönlendiriyorlar ya anestezi öncesi. Orada kan testleri için falan ne kadar ücret çıkıyor.? Bir de sonuçlar kaç günde çıkıyor?

Son düzenleme:

Ozel olmazsa sizin ne sorun var canm esimse azosprm morfolojisi bozukms o yuzden tup bebek yaptrcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…