Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

rabbim bu kez kucagını doldursun insallah senin sorun neydi canım

Benim tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir sorunumuz yok çok şükür birde bu negatiften sonra genetik tahlil yaptırdık eşimle bende bira pıhtılaşma değeri yüksek çıktı

Benim tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir sorunumuz yok çok şükür birde bu negatiften sonra genetik tahlil yaptırdık eşimle bende bira pıhtılaşma değeri yüksek çıktı

rabbim sifasını versin canım insallah olumlu sonuc alırsınız

Evet canım kasımdaki negatifimden sonra bu ay ki adetimle başladım

cedrus merhaba :) bu sefer hayırlı haberini alırız inşallah ... dualarımız seninle ve tedaviye başlayan herkesin elini boş çıkarmasın allahım. :)

canım mrb bende konyadayım ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum sen nerede yaptırdın ve ne kadar para verdin coook sağol şimdiden tedavin hayırlı olsun canım bira pıhtılaşma diye omudum doğrumu okudum acaba o isimlemi yaptırmalıyım cook tşk ederim

Son düzenleme:
canım mrb bende konyadayım ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum sen nerede yaptırdın ve ne kadar para verdin coook sağol şimdiden tedavin hayırlı olsun canım bira pıhtılaşma diye omudum doğrumu okudum acaba o isimlemi yaptırmalıyım cook tşk ederim

Canım Novafertil Selçuklu Tıp Fakiltesine gönderiyor. Para ödemiyorsun..

çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah kucağına alıncada yazarsın buraya bizlere...senin transfarden kaç hafta sonra kalp atışları ve keseyi gördünüz bizimkiler aralık17 de transfer edildi 17 ocak cuma günüde kontrole gelecekler keseyi görürlerde kalp atışlarıda görülürmü diye merak ediyoruz bide iki tane yaa

Ne yaptiniz canim ya merak ettim.

Canım Novafertil Selçuklu Tıp Fakiltesine gönderiyor. Para ödemiyorsun..

sagol canımda ben novada tedavi görmüyorum nerede yaptırabilirim ki aklımda kalmasın diye onuda captıracağım yalnız adı coook garip geldi bira pıhtılaşma öyle degiymi cetrusssssssssssssssssssss

hayirli sonuclanir inss ablamm guzel haberlerini bekliyorum dort gozle.... Biz 14haftalik olduk tam 3.5aylik ins...en son ali hocaya gittim ama bi daha ki kontrolde baska bi dr gidicem daha karar veremedim hosbitaldeki aysel hanimi dusunuyorum

Canım biz Mevlana hastanesinde yaptırdık kamuda çalışıyorum 10 tl verdim eşim içinde 10 tl verdik

Back
X