Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Dr da ole dedi saglikli olmasa tutunmazdi dedi.birini atti zaten biri kaldi.kismet ya Rabbim hakkımızda hayirlisini versin
Allahim evlat isteyenleri geri cevirmesin elini boş birakmasin insallah.dr nasıl bi ilgisizlik yapti.

ben ilkini kızılay hastanesinde yaptırdım kanamam vardı doktor progestan iğnesi vermişti sonra onu kesti ondan sonra çok kötü kanamam geldi o iğneyi yaptırdım ama bir şey olduğu belli idi doktora telefonda sorduğumuzda iki hafta sonra gelin dedi gittiğimizde kalbi durmuştu yani hamile kaldıktan sonra hiçbir ilgi yoktu

nutella83 , öncelikle allah kolaylık versin.. ben de önümüzdeki ay novaya gitmeyi planlıyorum inş 2. tüp bebek için. ücret ne kadar, artı ücretler oluyor mu? mümkünse bilgi verir misin?
canım ben de novada tedavi görüyorum 6 gün oldu trasferim olalı sana bilgi vermek isterim biz hastaneye tam olarak 4 milyar 9yüz verdik artı ilaclar ilaclarda yaklasık 2 milyara yaklastı yani toplamda 6 ya vardı simdi sonuc bekliyoruz insallah rabbim yavrularımı bana bagıslar ve tüm isteyenlere hayırlısı ile saglıklı evlatlar nasip eder

evet canım cok zor geciyor 3 gündür afedersin kapızlık var lavoboya cıkamıyorum transfer gününü sayarsak 6 cı saymassak 5 günüm bugün
Canım malesef transfer gününü saymayacaksin yani bugün senin 5. Günün

evet canım cok zor geciyor 3 gündür afedersin kapızlık var lavoboya cıkamıyorum transfer gününü sayarsak 6 cı saymassak 5 günüm bugün

Canim ben her aksam hic aksatmadan bir tabak kaysi kurusu yedim yanindada bol su ictim.sukur hic kabizlik yasamadim.normalde benim barsaklarim duzenli degildir.

nutella83 , öncelikle allah kolaylık versin.. ben de önümüzdeki ay novaya gitmeyi planlıyorum inş 2. tüp bebek için. ücret ne kadar, artı ücretler oluyor mu? mümkünse bilgi verir misin?

2.3 denemelerde ucret ilke gore dusuyor.ilaclar verecekleri ilaclara gore degisiyor.biz bide genetik tahlil yaptirdik.cabuk ciksin diye ozelde yaptirdik.embriyo takibi istersen ayri ucret.ben birde transferde de anestezi istedim oda ayri ucret.ilkindede novadami yaptirdin.

Şimdi zaman zor geçer ama hamiş olduğunu öğrenince hiç geçmez
rabbim bana o haberi almayı nasıp etsin de ben razıyım yeterki bebegimin benimle oldugunu beni bırakmadıgını biliyim bide arkadaslar progestane rahime yerlestirdikten sonra yattınızmı hareket ettinizmi

Geldim Geldim hiç sizi unuturmuyum hiç kaç gündür ilçe dışındayım daha bugün haberleri yazmaya başladım evet sonunda dün test günümdü değerim 244,5 çıktı çok şükür hamileyim Rabbim inşallah tamamına erdirir kucağıma almayı da nasip eder inşallah:32::32::32::32::32::32::32:

cedrus çok sevindim senin adına demekki zamanı şimdiymiş allah sağlıkla kucağına aldırsın :) diğer arkadaşlar da umarım en kısa zamanda elinize alırsınız yavrunuzu :) kimin elinden olduğu önemli değil allah kimi aracı yaparsa onun elinden oluyo. bana da ali sami hocam dokunmuştu sihirli değnekle :9: önemli olan dua bence bol bol dua edin ... :)

ben ilkini kızılay hastanesinde yaptırdım kanamam vardı doktor progestan iğnesi vermişti sonra onu kesti ondan sonra çok kötü kanamam geldi o iğneyi yaptırdım ama bir şey olduğu belli idi doktora telefonda sorduğumuzda iki hafta sonra gelin dedi gittiğimizde kalbi durmuştu yani hamile kaldıktan sonra hiçbir ilgi yoktu

çok geçmiş olsun canım valla ilgi diyosan ben novadan çok memnunum beni hala arıyolar soruyolar bi sıkıntın var mı diye ... takibimi başka doktora yaptırıyorum ama aklıma bişey takılsa hiç çekinmeden ali sami beyi arayabilirim...

çok geçmiş olsun canım valla ilgi diyosan ben novadan çok memnunum beni hala arıyolar soruyolar bi sıkıntın var mı diye ... takibimi başka doktora yaptırıyorum ama aklıma bişey takılsa hiç çekinmeden ali sami beyi arayabilirim...
bende ali sami beyin hastasıyım canım dedigin gibi rabbim kimi vesile etmişse o vesile olur benim de bügün 6 günüm carsamba günüm test günüm ama adet tarihim cuma günü yani yarından sonra ama benim hiç bir belirtim yok sanki adet olacak gibi hissediyorum kendimi

cedrus çok sevindim senin adına demekki zamanı şimdiymiş allah sağlıkla kucağına aldırsın :) diğer arkadaşlar da umarım en kısa zamanda elinize alırsınız yavrunuzu :) kimin elinden olduğu önemli değil allah kimi aracı yaparsa onun elinden oluyo. bana da ali sami hocam dokunmuştu sihirli değnekle :9: önemli olan dua bence bol bol dua edin ... :)

Sağol canım teşekkür ederim sizin cinsiyetiniz belli oldu mu?

bende ali sami beyin hastasıyım canım dedigin gibi rabbim kimi vesile etmişse o vesile olur benim de bügün 6 günüm carsamba günüm test günüm ama adet tarihim cuma günü yani yarından sonra ama benim hiç bir belirtim yok sanki adet olacak gibi hissediyorum kendimi

Canım gebelik belritileriyle adet belirtileri aynı merak etme sen

canım bahar ayında geleceğim konyaya nakil yaptıracağım o zaman görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bir de meram araştırmayı çok merak ediyorum orası hakkında bilgisi olan var mı
inşaallah herkes çocuk sahibi olur bu yolda uğraşan herkese rabbim en kısa zamanda bebeklerini versin inşaaallah

canım bahar ayında geleceğim konyaya nakil yaptıracağım o zaman görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bir de meram araştırmayı çok merak ediyorum orası hakkında bilgisi olan var mı
inşaallah herkes çocuk sahibi olur bu yolda uğraşan herkese rabbim en kısa zamanda bebeklerini versin inşaaallah
canım meram hakkında bilgi verebilirim orada asılama yaptırdım sana sunu söylesem anlarsın herhalde tek doktor var cok iyi ve tatlı bi kadın ama cok yogun oldugu için ilgi az ben bir bucuk yıl gittim toplasan doktoru 3 kez gördüm yanı

Back
X