Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaşlar ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Son zamanlarda giden arkadaşlar varsa fiyatlar konusunda bizi
Aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler...

Novada tup bebek fiyatlari degismismi

canım ben 2013 -ekim ayında tüp bebek yaptırdım 3.750 fiyatı hala aynıdır diye sanıyorum:26:transferde narkoz isterseniz eger ücreti 200 lira

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Son zamanlarda giden arkadaşlar varsa fiyatlar konusunda bizi
Aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler...
bizede3900 dediler kız kardesiim aralıkta yaptırdı ve tuttu3750aldılar sadece hastane

yok kendisi yapmıyor istanbula gönderiyorlarmış ucakla

kusura bakma canım ya embriyoskop embriyoların kamera ile izlenmesi değil mi benim geçen başarısız oldu recai pabuççuya gitmiştim tranmsfer bile olmadı genetik denildi moralim çok bozuk o yüzden araştırıyorum daha detaylı yazabilirsen sevinirim bende meram araştırmayı düşünüyorum nisan da bende belediye memurum niğdedeyim Allah herkesin yardımcısı olsun

kusura bakma canım ya embriyoskop embriyoların kamera ile izlenmesi değil mi benim geçen başarısız oldu recai pabuççuya gitmiştim tranmsfer bile olmadı genetik denildi moralim çok bozuk o yüzden araştırıyorum daha detaylı yazabilirsen sevinirim bende meram araştırmayı düşünüyorum nisan da bende belediye memurum niğdedeyim Allah herkesin yardımcısı olsun

ayy canım pardon benim aklım pgt ye gitti şuan farkına vardım kusura bakma embriyoskop yapılıyor merkezde her 20 dk da bölünmesini takip ediyoruz diyolar ama cumartesi günleri sabah 10 ile 11 arası müsaitsen eger novanın doktorları kontv de program yapıyolar detaylı bilgiyi ordan alabilirsin telefon açıp soruda soruluyor izlemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:

canım novafertilde embriyoskop var ayrıca genetik de yapıyorlar gerekli tahlillerden sonra... uygun olursan bi merkeze gidip konuşmanı merkezi görmeni tavsiye ederim o zaman aklın daha çok yatar. beğeneceğini de düşünüyorum açıkçası...

canım novafertilde embriyoskop var ayrıca genetik de yapıyorlar gerekli tahlillerden sonra... uygun olursan bi merkeze gidip konuşmanı merkezi görmeni tavsiye ederim o zaman aklın daha çok yatar. beğeneceğini de düşünüyorum açıkçası...
bende seninle aynı fikirdeyim canım benim ilk denemem negatif oldu malesef ama ikinci kez gene novayı denemeyi düşünüyorum su anda adet olmayı bekliyorum ama neden se kesik kesik oluyorum

bende seninle aynı fikirdeyim canım benim ilk denemem negatif oldu malesef ama ikinci kez gene novayı denemeyi düşünüyorum su anda adet olmayı bekliyorum ama neden se kesik kesik oluyorum
Tatlım bence bunun merkezle bir alakası bir defa negatifi görünce hemen merkez değiştirmek hiç doğru birşey değil Rabbimm nasip etmediyse kim ne diyebilir ben ilk denememde oğluma hamile kaldım sonra 2. yi istedik 2 defa negatif yaşadım 3. de yine hamileyim ve hepsi nova da oldu buda olmasa yine devam ederdim sonuçta başka merkezlerde kafamıza kuş kondurmuyorlar ya yapılan işlemler aynı yeterki zamanı gelmiş olsun

slm arkadaslar negatifi almama ragmen dün hastaneden arayıp nasıl oldugumu bi sıkıntım olup olmadını sordular heryer bu sekilde ilgilenmez yani

Hep ararlar canım çok ilgililer istanbul ya da ankaradaki merkezlerde doktorun yüzünü bile göremezsin arada çok fark var

Back
X