Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Yok canım uzak olunca gidemiyorum 2,5 saatlik araba yolculuğu yapmam gerekiyor sen ne düşünüyorsun ?

Hımmben seni merkezde zannettim canım.Nerdesin sen? Ben Dilek Hanım'a devam edeceğim inş.

Herhangi bir sebeple transfer yapılamaz ise ücret iadesi var mı ?
Dodurulmuş embriyo ile transfer istendiğinde fiyat düşüyor mu ?
Novafertil iyi bir kuruluşa benziyor. Temiz ve ilgili görünüyorlar.:emir_bebek::nazar::nazar:

nasılsınız hamile bayanlar hamile olmayanklar olamaya çalişanlar nutella nerelerdesin hamileligin ne durumda uzun zamandır girmiyodum ben süper teyze tekrardan aranızda benim yegencikler 8. aylarına girdi az kaldı kucagımıza gelmelerine heşey çok yolunda kardesimin kocaman bi karnı oldu ikiside kız merak ediyorum sizleri özellikle nutella seni....:29::29::29::29:

gecmiş olsun canım bende olumsuz hissediyorum ama insallah hislerimde yanılıyorumdur carsamba günü buradan iyi haberler vermek nasip olur rabbim sabır versin sizede

canım nasılsın epeydir girmiyorum ne yaptın tekra denedinişz mi tüp bebegi bizim yegencikler 8 aylarına girdiler

Devam ediyor canim 30. Haftadayim bende.sizden biraz ondeyim.simdilik ii ama sıkıntılı biraz.az kaldi bakalim hayırlısı. Buyudukce sorunlar artiyor :)

çok sevindim canım hayırdır neyin var saglık durumu nasıl ikiz miydi senin cinsiyetleri ne inşallah hayırlısıyla kucagınıza da alırsınız:49:

Ohhhh ne güzel foruma hareket gelmiş nasılsınız bakalım biz kocaman olduk teyzoşlar:34:

Merhaba arkadaşlar bebeğimin kalbi durduğu için dün alındı maalesef:( doktorum pgt yi önerdi. Merkezimizde pgt yaptıran var mı? Varsa ücretler konusunda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba arkadaşlar bebeğimin kalbi durduğu için dün alındı maalesef:( doktorum pgt yi önerdi. Merkezimizde pgt yaptıran var mı? Varsa ücretler konusunda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?

geçmiş olsun Allah sabır versin ,bende de benzer durum olmuştu.Bana geçen sene PGT yapıldı.Embriyo sayısına göre değişiyor fiyat.

geçmiş olsun Allah sabır versin ,bende de benzer durum olmuştu.Bana geçen sene PGT yapıldı.Embriyo sayısına göre değişiyor fiyat.

Âmin inş canım tşk ederim. Canım sen pgt yi özel bir merkezde mi yoksa devlette mi yaptırdın? Eğer fiyatını hatırlıyorsan yazar mısın?

AA canım ben msjı yazdıktan sonra gördün konya novafertil olduğunu. Senin doktorun kimdi? Bi de orada mı yaptırdın pgt yi? Lütfen hatırlıyorsan yazar mısın?

Back
X