Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PGT yapılıyor diye biliyorum sen muayeneye gittin mi?
Canım sen kontroller için de novaya mı devam ediyorsun?
Yok canım uzak olunca gidemiyorum 2,5 saatlik araba yolculuğu yapmam gerekiyor sen ne düşünüyorsun ?
gecmiş olsun canım bende olumsuz hissediyorum ama insallah hislerimde yanılıyorumdur carsamba günü buradan iyi haberler vermek nasip olur rabbim sabır versin sizede
Benim kanamalar az az devam ediyor .14. Gün 208 di benim.ama 11 de kendi Dr gidecem bakalım. Ne diyecek.hayirlisi
canım nasılsın inşallah devam ediyodur hamileligin bizim kızlar 8 aylarına girdiler senin ki nasıl merak ediuyorum seni
Devam ediyor canim 30. Haftadayim bende.sizden biraz ondeyim.simdilik ii ama sıkıntılı biraz.az kaldi bakalim hayırlısı. Buyudukce sorunlar artiyor :)
Merhaba arkadaşlar bebeğimin kalbi durduğu için dün alındı maalesefdoktorum pgt yi önerdi. Merkezimizde pgt yaptıran var mı? Varsa ücretler konusunda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
geçmiş olsun Allah sabır versin ,bende de benzer durum olmuştu.Bana geçen sene PGT yapıldı.Embriyo sayısına göre değişiyor fiyat.
geçmiş olsun Allah sabır versin ,bende de benzer durum olmuştu.Bana geçen sene PGT yapıldı.Embriyo sayısına göre değişiyor fiyat.
çok sevindim canım hayırdır neyin var saglık durumu nasıl ikiz miydi senin cinsiyetleri ne inşallah hayırlısıyla kucagınıza da alırsınız![]()
Ohhhh ne güzel foruma hareket gelmiş nasılsınız bakalım biz kocaman olduk teyzoşlar![]()