merhaba. tercihler yaklaştıkça araştırmaya başlıyoruz doğal olarak peki Konya selçuk üniversitesi veya necmettin erbakan üniversitesi nasıl ? iletişim fakültesi veya tarih-edebiyat bölümleri önceliğimiz. bilen veya orda olan varsa bilgi verirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim :) kafam çok karışık yani hic gitmedigim bilmedigim biryer maddi olarak cok zorlar diyende var köy gibi orasi diyende var okulu begenmeyen var tabi herkesin kendi dusuncesi tabi ama ben bisey bilmediğim icin hangisi dogru bilmiyorum
Teşekkür ederim :) kafam çok karışık yani hic gitmedigim bilmedigim biryer maddi olarak cok zorlar diyende var köy gibi orasi diyende var okulu begenmeyen var tabi herkesin kendi dusuncesi tabi ama ben bisey bilmediğim icin hangisi dogru bilmiyorum
Teşekkür ederim :) kafam çok karışık yani hic gitmedigim bilmedigim biryer maddi olarak cok zorlar diyende var köy gibi orasi diyende var okulu begenmeyen var tabi herkesin kendi dusuncesi tabi ama ben bisey bilmediğim icin hangisi dogru bilmiyorum[/QUOTE
Valla canim iletisim fakultesinde arastirirsan selcuk cok basarili bir uni..koy gibi diyenelere cok guldum acikcasii..koy anlayislari nasil acaba..bizimde konyada koylerimiz var gidiyoruz ama konya buyuksehir belediyesi nasil koye benzetti merak ettim..tavsiye ederim guzeldir
Benim hicbi fikrim olmadigi icin sizlere sordum ve hepinize teşekkür ederim :) ben istanbuldayim yani ev tutmayi düşünüyorum ama kararsizim buyuk ihtimalle ilk tercihlerim gazete ve radyo Televizyon olacak. Sonucta 4 yil orda gecicek sonradan pisman olmak istemem
bence necmettin erbakan üniv yerine selçuğu seçmelisin çünkü kampüste okumak daha güzel bence ben de konyalıyım bir yıl okudum konyada sonra iş olunca bıraktım gerçi ama bir yılım çok dolu dolu geçti konyalı olup da konyada oturamayanlardan olduğum için :)) ben ilk başta yurtta kaldım kız kardeşimle birlikte kız kardeşim şimdi son sınıf ve özel evden sonra tekrar yurda çıktı arkadaşıyla sıkıntı olduğu için bence yurt en iyisi ama kampüs öğrenci yeri her türlü faaliyet de mevcut zaten şimdiden hayırlısı olsun
Konyada kuzenim (erkek) okurken yanına gittim 4-5 sene önce. Güzel bir şehir, klasik iç anadolu şehirlerinden biri işte. Avm bir gelişmişlik düzeyi değil bence. En ücra kentlerde hatta ilçelerde bile var.
Ben tercih eder miydim konyayı, asla. Öğrenciye para kasası gözüyle bakıyorlar. Kuzenim ahır gibi evde 500 liraya oturuyordu, ben uşaktaydım o zaman, kaloriferli dairede site içinde 250 liraya oturuyordum. Bu örnek sadece bana her açıdan çok pahalı geldi konya. Ço kıraç bir de yaw, yeşil yok. Kuzenimle yolda yürürken bi çok kez tacize uğradık. Bir keresinde koca koca adamlar kavga çıkarmaya çalıştılar namussuzlar falan diye, kaçtık koşa koşa. Ev sahibi evi bastı evde kız var diye. Eniştemle konuşturduk da öyle gitti ancak.
Bi daha da gitmedim, gitmem hep o geldi benim yanıma.
Rahat yetiştirilmiş bir kızsan zor konya arkadaşım. İyi düşün derim. Tabi ben 4-5 yıl öncesinden bahsediyorum. Şimdi nasıldır bilmem.
merhaba. tercihler yaklaştıkça araştırmaya başlıyoruz doğal olarak peki Konya selçuk üniversitesi veya necmettin erbakan üniversitesi nasıl ? iletişim fakültesi veya tarih-edebiyat bölümleri önceliğimiz. bilen veya orda olan varsa bilgi verirse sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Sizin üniversiteye hayatından beklentileriniz önemlidir bu noktada. Eğer beklentileriniz yabancı dil kursları, ya da tarih ve edebiyat bölümleri için olmazsa olmaz osmanlıca kursları, farklı konularda konferanslar ve kültürel etkinlikler ise bu konuda konya oldukça iyi bir sehirdir. Ancak eğlenceye yönelik beklentileriniz varsa konser vb. oldukça zayıf bir sehirdir. Umarım sizin için en hayırlısı olur.
teşekkür ederim iyi bir eğitim istiyorum mezun olduğumda üniversiteden bişeyler kavramış olmam gerek kendimi geliştirmem gerek tabi bunlar olurken ailemide çok zorlamamalıyım
Tarih bölümü ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.
teşekkür ederim :) ben tarihi severim tabi ama o okulda bölüm nasıl özellikle staj konusunu hiç bilmiyorum ve önerir misiniz ? iş imkanları nasıldır?
tarih bölümünü okuyan biri olarak şahsen ben çok pişmanım
çünkü iş imkanı maalesef yok denecek kadar az
formasyonu söylemiyorum bile hatta aöf geçmeyi düşünüyorum
teşekkür ederim :) ben tarihi severim tabi ama o okulda bölüm nasıl özellikle staj konusunu hiç bilmiyorum ve önerir misiniz ? iş imkanları nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?