konya selçuk üniversitesi

tarih bölümünü okuyan biri olarak şahsen ben çok pişmanım
çünkü iş imkanı maalesef yok denecek kadar az
formasyonu söylemiyorum bile hatta aöf geçmeyi düşünüyorum

İkinci üniversite olarak aöfte adalet, kamu yönetimi gibi bölümleride okuyabilirsiniz.

önceliğim gazete ve radyo televizyon zaten asıl mesele okul ve konya zaten...

konyalıyım ben de marmarada sinema tv okudum ama iletişim ünileri arasında akdeniz üni ve selçuk üni üzerine tanımam. Selçuk iletişim çok faal ve uygulamalı dersler konusunda oldukça yeterli. Üniversite radyosu ve tv si Konya da yerel yayın yapıyor. Öğrenciler kendilerini epey geliştiriyor. Her yıl kısa film yarışmaları düzenliyorlar, eğitimleri ile alakalı seminerler paneller düzenliyorlar. Ben Marmara da okudum ama Selçukta ki kadar donanım görmedim. Bunu bizim doçenlerimiz bile söylerdi.

Eğer İletişim istiyorsan kesinlikte tercih et derim

amaaaaaaaaaaa

İstanbul da yaşıyormuşsun o yüzden Konya yı seveceğini hiç sanmıyorum ben doğma büyüme buralı olduğum halde İst da eğitim ve iş dolayısıyla 9 yıl kalıp evlenince Konya'ya mecburiyetten 1 yıl önce dönmüş biri olarak eşimle birlikte burdan ilk fırsatta kaçma planları yapıyoruz.

Akdeniz üniversitesinin iletişim fakültesini de düşün derim.

okulun iyi olması önceliğim açıkcası tercih yapmadanda gidip bi görürüm oraları

okulun iyi olması önceliğim açıkcası tercih yapmadanda gidip bi görürüm oraları

bölüm olarak da iyi kampüs olarak da iyi ama şehir için aynı şeyi söylemem. Zaten burdaki öğrencilerde kapmüs çevresinden - bosna dedikleri yeden - pek dışarı çıkmazlar.

Burası sanayi şehri olduğu için maalesef eğitim durumu çok düşük. Erkeklerde de hala aşamadıkları bi aç gözlülük var. Ben ist da iydiğim hiç bir kıyafetimi burda giymiyorum. Kılık kıyafet olarak tarz olarak rahat biriysen burda zorlanırsın. Ben kolsuz veya dizde bişeyler giymem normal kot tişört bile giysem kocamın yanında dahi öküz gibi bakıyor adamlar. Kocam da o konularda çok dikkatli kıskanç biri kavga edecek bi gün biriyle korkuyorum. İstanbuldan değil de anadolu şehirlerinden gelecek olsaydın bi şey demezdim ama bu detayı şuanki konumun itibariyle atlamak istemiyorum

konyaammm...
bir konyalı olarak kesinlikle tavsiye ederim konyayı ve selçuk üni.yi . ben de selçukta okudum ve bence öğrencilere yönelik çok faaliyet var. neredeyse her akşam üniversite içindeki kültür merkezinde amatör gruplarca yapılan tiyatro gösterimi,konser vb. olurdu, halk oyunları ve modern danslar kursu var ücretsiz...ayrıca gezi topluluğu var makul fiyata çok güzel yerlere götüren... halk oyunu kursu kesinlikle amatör bir kurs değildi mesela. ben ve erkek arkadaşım katılmıştık tabi o zamanlar sevgili değildik . erkek arkadaşım iyi oynayanlar arasındaydı ve çeşitli ülkelere götürdüler yarışmalar için.

ben kesinlikle tavsiye ediyorum canım. git ve öğrenciliğini yaşa. ben tam yaşayamamıştım maalesef

teşekkür ederim peki siz hangi bölüm okudunuz iş bulabildiniz mi ?

benimki o.ö öğretmenliğiydi canım evet üniden mezun olduğum yıl atandım.

bölüm olarak makul bir bölüm seçmeni öeririm. sanırım sözelden gireceksin. bence türkçe öğretmenliği olabilir şu anda alımları çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…