- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ne kadar duygusaaal ?
Nevreste herkesi potansiyel yarışmacı olarak görüyor
ahh ahhhh nevoşum, gitti giden boynu bükük, bende kalan hasrettirSen şimdi bir arabaşı yaparsın katılırsın yarışaÜzüntün geçer
anlatsam anlarmısın Aus?
ama deneyim
kaynayan suyu gibi fokur fokur oldu önce içim, ardından öğütüm kendimi taş değirmende , sırf ona benzemek için bende kattım kendime bi maşrapa su.Karıştıkça karıştı ruhu ruhuma. tüm pötürlüklerimden arınndım. bir su kadar şeffatım artık. buluşma anı gelmişti. hiç düşünmeden attım kendimi kollarına. kaynaştık.piştik. bir hamur olduk.
çorbasına hiç gelmeyim istersen..............
Ama geçen bizim yörenin diyorduOnlarda yapıyormuş yapsın görelim
Bak şimdi çok güzel anlatmışsın ama bunu birde görselliğe döksen bizde üzüntümüzü atacağız
gördünüz göreceğinizi size göre altı üstü hamır
anlatsam anlarmısın Aus?
ama deneyim
kaynayan suyu gibi fokur fokur oldu önce içim, ardından öğütüm kendimi taş değirmende , sırf ona benzemek için bende kattım kendime bi maşrapa su.Karıştıkça karıştı ruhu ruhuma. tüm pötürlüklerimden arınndım. bir su kadar şeffatım artık. buluşma anı gelmişti. hiç düşünmeden attım kendimi kollarına. kaynaştık.piştik. bir hamur olduk.
çorbasına hiç gelmeyim istersen..............
neler neler, iş fentezi boyutuna kaçacakYok canım olur mu öyle şey eminim o tarifte senin çocukluğun veya başka güzel anılar vardırTakılıyorum ama katılmak istersen yok demiyorum
Kaynayan sudan sonra koptum ben olaydan
Ama anlamasam da hissettiğim aranızda seviyeli bir ilşki varmış , yazık olmuş.
Sen ciddisin:26:
Arabaşına mısırdaki şarkı bölümüne geçellim mi
sıradaki şarkımı ona armağan etmek istiyorum
Arabaşına mıTamam geçelim:18::18:
çok üşüyorum ısıt beni kollarında diye bir şarkı varmı yaww:44:, yoksa hiç geçmeyeleim
Ben bir şarkı armağan ettim
Evet canım uzaktayım.UzAk olunca insan daha bi özlemle bakıyo herşeyine.Etliekmeği zaten bambaşka özel bir tat, insan hayatında birkezde olsa tatmalı derim ben
kabak arabaşına patlamışne kadar duygusal bir bağ kurmuştum oysa ki kendisi ile
olan araba$imizami oldu yani
ee oteki konuda 4 tarif var o nolcek
çifte standarta HAYIRR ..
nesvreste tirit yaptinmi kiz hiççç
yapamdiysan hayrina yapsana, sana bakip bende yapayim sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?