Yöresel Tarif Konya Yöresi Etliekmek...Mevlana Aşkı sponsorluğunda :)

Yöresel Yemekler
Maral sen arabaşını yapmıştın hazır , sende onunla katıl eee madem

ben yaparken foto çekmedimki
sadece pi$mi$ halinin fotosu var
tek ba$ina baraji geçemez araba$i, Tr nin yarisindan fazlasinin bilmedigi, beraber buyumeyenin anlayamayacegi enteresan bi yemek araba$imizz:103:

önce aldığın kiloları ver

hahaha o kolay
kaytarma yapamzsam pazarttesi ye hazir vede nazirim yeni tarif iççin, yani kilo olarak hazirim :))
ama ben tiriti affetmem,hayatimda bi iki defa yedim ama tadini unutmadim, yogurtlu seyleri oldu bitti severim zaten
dur nevresteye anlatiyimda o yapsin :)

sen biliyonmu tiriti? Biliyorsan ugra$tirma beni sen yapiver :)

Son düzenleme:
Yok canım yapmadım nasıl birşey yapayım

yukalari uç katli sarip kuçuk dilimliyorsun,firin tepsisine dizip kizartiyorsun
uzerine ha$lanmi$ tavuk etini didikleyip yaydikdan sonra sicak haliyle tavuk suyunu dokuyorsun, agzi kapali $ekilde yarim saat oyle dinleniyor sonrasinda suzme yogurt suyla ozenip uzerine dokluyor, en sonda tavada yag ve pul biber kizartip uzerine gezdiriyorsun

ben hiç yapmadim,netden buldum bu tarifi de

Bazı yörelerde sırın deniyor.Bunun farkı üzerine tavuk dökülmesi
Ben netten baktım tirit tariflerine altına pide yada simit koyuyorlarmış.Üzerine kuşbaşı et,kıyma veya tavuk

Bazı yörelerde sırın deniyor.Bunun farkı üzerine tavuk dökülmesi
Ben netten baktım tirit tariflerine altına pide yada simit koyuyorlarmış.Üzerine kuşbaşı et,kıyma veya tavuk

olabilir canim
benim yedigim tavukluydu ve yufkaiydi, ben ozellikle bu tarifi seçtim
gorsel de tirit deyince çok degi$ik goruntuler çikiyor :))

Resmen yutkundum yahuu.. Nasil güzel bir görüntü bu böyle..
Ellerine saglik. Bayildim görüntüye eminim tadi da süperdir..

Offf naptın sen ya , bende konyalıyım hemşerim mahvettin beni ayol o değil hamileyim bide

Yarın hemen yapıyorum tarifinle birlikte süpersinnnn.....

yerim ki ben bunu
çok fena canım çekti hemşerim ellerine sağlık

hoşgeldin egunalım nerelerdesin
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...

Offf naptın sen ya , bende konyalıyım hemşerim mahvettin beni ayol o değil hamileyim bide

Yarın hemen yapıyorum tarifinle birlikte süpersinnnn.....

mutlaka yap canım, gonyamızı anımsayalım
allah hayırla kucağına versin bebişini inşallah...
beğendiğine sevindim canım çok teşekkürler..

Son düzenleme:
hoşgeldin egunalım nerelerdesin
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim....

tatlım kardeşim ve 2 paşam geldi onlarla ilgileniyorum bir kaç gündür kk ya giremiyorum fazla o nedenlede bugün gördüm adra nın ve senin tarifini...tahmin etmiştim etli ekmek yapacağını aferin bana cidden çok beğendim tekrar ellerine sağlık

ayy harika vallahi, ellerinize emeğinize sağlık.. Ben çok severim etli ekmeği ama evde yapabileceğimi bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum.. İlk fırsatta deneyeceğim, çok teşekkürler

Gazelim, ellerine kollarına sağlık...Gece gece nasıl canım istedi anlatamam. Olsa da yesek gerçekten. Tekrar ellerine sağlık canım benim, hem tarif hem sunum on numara, tadı da harikadır tabii.:) Vazgeçtim ben köfteden, sana geldiğimde mutlaka bundan istiyorum....:))

meşhur iki paşa geldi demek, ne mutlu sana...
konyanın gözdesini seçeyim dedim canım, iyi yapmamışmıyım
çok teşekkür ederim canım...

ayy harika vallahi, ellerinize emeğinize sağlık.. Ben çok severim etli ekmeği ama evde yapabileceğimi bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum.. İlk fırsatta deneyeceğim, çok teşekkürler

çok teşekkürler canım beğenmene sevindim..
dışarda yapılan herşey evde de yapılabilir, yeterki isteyelim
dene canım, şimdiden afiyet olsun

ah birtanem, sen keşke gel, ben ikisini birden yaparım ayıp ediyorsun
beğenmene çok sevindim ne güzel bi yorum böyle...
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…