• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Konya’da 4 aylık bir köpeğe canlı yayında tecavüz ediliyor. 1000 lira para cezasından sonra “suçlu” serbest bırakılıyor.

Daha önce burada yine böyle konular açtım. Şikayet etmek, duymayan kadınların duymasını sağlamak, uçan kaçana güven olmadığının üzerinde durmak için. Ancak “Şu an böyle konular revaçta medya para kazanmak için böyle haberler yapıyor, iki gün sonra unutulur. Unutursunuz, sadece konuşuyorsun” gibi şeyler söylendi şahsıma.

Hayır kardeşim ben unutmuyorum. Unutmayanlarınız da var aranızda biliyorum. Adaleti kendim sağlayamam, çünkü bu da adaletsizlik olur. Ancak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlgilenen kurumlara şikayet etmek. Belli bir kamuoyu toplamak. En basitinden bunun normalleştirilmesine izin vermemek üzerine uğraş veriyorum.

Bu olaya dikkat çekmek için Konya’ya gidecek bir grup olduğunu duydum. Hoş dikkat çekmek için değil de linç için gitseler daha yerinde olurdu.

Yine psikolojim alt üst oldu. Yine bu toprakların kalkınacağına olan inancım yerle yeksan oldu.

Her neyse. Lütfen şikayet edin de dikkate alsınlar, elini kolunu sallayarak gezemesin!
Düşünün köpeğe bunu yapan, fırsat bulduğunda bir bebeğe, bir çocuğa neler yapar. Artık ezber bozulsun, lütfen!

Şahsım adına unutmuyorum. Bu haberi gördüğümde de o kadar ağladım ki...

İmza attım bende ilgili konuyla alakalı ancak işe yarar mı? Daha fazla kişiye duyurursak yarar.

Allah hayvanları, insanların şerrinden korusun.

Pislikler
Güçleri ancak zayıf durumda olanlara kendilerinde güçsüzlere hayvanlara, çocuklara yeter. Karşılık veremez ya ondan.
Ama kendilerinden güçlü olanlara gıklarını çıkaramazlar pısıp kalırlar.
Bugüne kadar hiç şaşmadı. Hayvanlara karşı merhamet,acıma duygusu olmayanın insanlara karşı da olmaz.
Ben bir hukukçu olarak yetersiz kalan yasalardan utanç duyuyorum.
Umudum cezaların arttırılıp caydırıcı hale gelmesi.

Şahsım adına unutmuyorum. Bu haberi gördüğümde de o kadar ağladım ki...

İmza attım bende ilgili konuyla alakalı ancak işe yarar mı? Daha fazla kişiye duyurursak yarar.

Allah hayvanları, insanların şerrinden korusun.
Bimer’e de şikayet ettiniz mi?

Ben o grupla iletişime geçip bir miktar yiyecek masraflarını gönderebileceğimi ya da bir kişin yol masraflarını karşılayabileceğimi söyledim. Daha fazlasını yapmak isterdim yahut ben de gitmek isterdim ancak elimden bu kadar geliyor.

Pislikler
Güçleri ancak zayıf durumda olanlara kendilerinde güçsüzlere hayvanlara, çocuklara yeter. Karşılık veremez ya ondan.
Ama kendilerinden güçlü olanlara gıklarını çıkaramazlar pısıp kalırlar.
Bugüne kadar hiç şaşmadı. Hayvanlara karşı merhamet,acıma duygusu olmayanın insanlara karşı da olmaz.
Ben bir hukukçu olarak yetersiz kalan yasalardan utanç duyuyorum.
Umudum cezaların arttırılıp caydırıcı hale gelmesi.
Lütfen siz de şikayet edin. Ben bimere ettim başka bir yer ya da kurum varsa paylaşın. Gerekeni yapacağım.

Konya’da 4 aylık bir köpeğe canlı yayında tecavüz ediliyor. 1000 lira para cezasından sonra “suçlu” serbest bırakılıyor.

Daha önce burada yine böyle konular açtım. Şikayet etmek, duymayan kadınların duymasını sağlamak, uçan kaçana güven olmadığının üzerinde durmak için. Ancak “Şu an böyle konular revaçta medya para kazanmak için böyle haberler yapıyor, iki gün sonra unutulur. Unutursunuz, sadece konuşuyorsun” gibi şeyler söylendi şahsıma.

Hayır kardeşim ben unutmuyorum. Unutmayanlarınız da var aranızda biliyorum. Adaleti kendim sağlayamam, çünkü bu da adaletsizlik olur. Ancak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlgilenen kurumlara şikayet etmek. Belli bir kamuoyu toplamak. En basitinden bunun normalleştirilmesine izin vermemek üzerine uğraş veriyorum.

Bu olaya dikkat çekmek için Konya’ya gidecek bir grup olduğunu duydum. Hoş dikkat çekmek için değil de linç için gitseler daha yerinde olurdu.

Yine psikolojim alt üst oldu. Yine bu toprakların kalkınacağına olan inancım yerle yeksan oldu.

Her neyse. Lütfen şikayet edin de dikkate alsınlar, elini kolunu sallayarak gezemesin!
Düşünün köpeğe bunu yapan, fırsat bulduğunda bir bebeğe, bir çocuğa neler yapar. Artık ezber bozulsun, lütfen!
Offf gerçekten mi?inanamıyorum nasıl yapar pislik.. nefret ettim insanoğlundan ; (

Bende unutmuyorum ve artık öyle bir hal almaya başladı ki ben bu dünyaya nasıl evlat getiririm diyorum:KK43: Öyle iğrenç zihniyete sahip insanlar(!) var ki yine çıkıp rızası vardı hayvan hiç sesini çıkarmıyordu canlı yayında falan derler:KK43: Elimizden geleni yapalım, Allah ıslah etsin

Bimer’e de şikayet ettiniz mi?

Ben o grupla iletişime geçip bir miktar yiyecek masraflarını gönderebileceğimi ya da bir kişin yol masraflarını karşılayabileceğimi söyledim. Daha fazlasını yapmak isterdim yahut ben de gitmek isterdim ancak elimden bu kadar geliyor.
Bimer'e şikayet edemedim çünkü dilekçe örneği bulamadım, doğrusu daha önce bimer'e şikayette de bulunmadım hiç bilmiyorum. Haberi instagramda gördüm, ek olarak neyi nereden bulabilirim onu da bilmiyorum bir tek şerefsizin fotoğrafı var.

Siz yardımcı olur musunuz? Nasıl bir dilekçe eklemem lazım, özelden atabilirmisiniz varsa?

82A7BC96-A243-45A6-B26F-03B75014B18A.webp
Bimer'e şikayet edemedim çünkü dilekçe örneği bulamadım, doğrusu daha önce bimer'e şikayette de bulunmadım hiç bilmiyorum. Haberi instagramda gördüm, ek olarak neyi nereden bulabilirim onu da bilmiyorum bir tek şerefsizin fotoğrafı var.

Siz yardımcı olur musunuz? Nasıl bir dilekçe eklemem lazım, özelden atabilirmisiniz varsa?

M mavilimonata

Bir hırsla yazdığım için cümleler düşük olmuş olabilir ancak, anlayacaklarını sanıyorum. Siz de buna benzer bir şey gönderebilirsiniz. Umarım dikkate alırlar.

Haberle ilgili neyi nereden bulabilirim demişsiniz. Tek diyebileceğim şey boşverin. Ben sözlükte denk geldim. Linke tıklayamadım inanın! Uykularımdan oluyorum yoksa.

Arkadaşlar ben de çok üzüldüm haberi duyunca, lanet olsun böyle pisliklere... Ancak zaten yargılanmış ve cezası kesilmiş birisine hiçbir kampanya ek bir ceza sağlamaz. Unutmayalım unutturmayalım evet. Ancak burda yapılması gereken hayvan koruma kanunlarının değiştirilip cezaların caydırıcı hale getirilmesi. Bu da ancak bundan sonraki suçlar için geçerli olur.

Arkadaşlar ben de çok üzüldüm haberi duyunca, lanet olsun böyle pisliklere... Ancak zaten yargılanmış ve cezası kesilmiş birisine hiçbir kampanya ek bir ceza sağlamaz. Unutmayalım unutturmayalım evet. Ancak burda yapılması gereken hayvan koruma kanunlarının değiştirilip cezaların caydırıcı hale getirilmesi. Bu da ancak bundan sonraki suçlar için geçerli olur.
Tekrar sorgulanabilir belki?

Talep çok olursa bahsettiğim grup dikkat çekmeyi başarırsa tekrar mahkeme falan olmaz mı?

Bu konularda bilgim yok ne yazık ki :KK43:

Ben bu şerefsizi bulup ağzını burnunu kırmak istiyorum ama cezası yalnızca 1000 lira olmaz maaalesef. O masum yavrudan ne fazlası varsa allahın cezası herifin! İnsanım diye geziyorlar ortalıkta.

En doğrusunu yapıyorsunuz demek isterdim ama böyle şeyler lanet olsun ki bu Allahın belası coğrafyada istisnasız her gün yaşanıyor! Buna eminim.
Dilekçe örneğiniz için teşekkür ederim, iyi ki karşıma çıkmadı görüntü..
6 ay önce 9 yıllık dostumu kaybettim ben gözlerine bakmaya kıyamıyorum ya nasıl olur anlamıyorum karşıma çıksa keşke o şerefsiz, hapis yatmaya razıyım emsal teşkil edecek bir ceza inşallah alır şu mübarek günlerde yeter artık ya

Back
X