• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya

Hayır benim anlamadığım bu yaratıklar hala toplum içine nasıl cikabiliyor? Nasıl bu kadar rahatlar nasl boy boy resmleri paylasiliyorken rezillikten utanctan kendilerini gebertmiolar? Yada konyada hicmi insan evladı yok şu rezili bulup ağzını burnunu dağıtacak. Ahhh ah
O köpeğe tecavüz ettiği için suçlu olmaz ancak köpeğe tecavüz etti diye biri onu döverse suçlu olur ve hapse girer. Bizim ülkemizde böyle?!

Sayfa suan donuyor mutlaka yazacagim.. ornek metni eksi sozlukte paylasmislar ona benzer yapicam https://eksisozluk.com/konya-ereglide-yavru-kopege-tecavuz--5669979?p=6
Bu arada indirim almis cezasi 400 kusur :kızgın:
Keşke daha önce görseydim bunu. Ben farklı bir başlıktan takip ediyordum olayı. Lütfen yazın, ben de kendimce bir şeyler karaladım ama anlaşılır ve ne talep ettiğimi bilen bir tavırla yazdığımı sanıyorum.

Bakın herkes şikayet ne kadar çok olursa olayın o kadar dikkate alınacağında hemfikir. Sevgiler...

Suça girmediği sürece maalesef bilşey olduğu yok üç beş kişiyle olacak şeyler değil bunlar klavyeden yazmayla beddua ah vah la olmuyor maalesef(buradaki yazışmaları tenzi ederek) haysev haytap aklıma gelmeyen büyük hayvan derneklerinin ciddi şekilde organizasyon yapması bütün derneklerin birleşmesi gerekiyor.bu şekilde orman su işleri mi olur hangi birimse kapısına dayanacaksın ses getirecek bir topluluk olmalı sosyal medya ah vah diyoruz içimiz parçalanıyor canım acıyor yüreğim kaldırmıyor cümlelerimi bile toparlayamıyorum yazarken çaresiz kalmak okadar kötü ki insan görünümlü yaratıklardan bıktım geberseler.okadar çok şey varki kelimelere dökemediğim içim okadar dolu ki :KK43:
Haklısınız yine de ben yarar sağladığımı ve buradaki insanların yarar sağlamak adına şikayetçi olacağını sanıyorum. Teşekkürler :)

Maalesef ki yasalarımız hayvanları can değil mal olarak görüyor

Yürürlüğe girecek hayvan koruma yasalarıda caydırıcı değil
Para cezası ile bu insanlık dışı olayı kapatıyorlar
Potansiyel sapık olduğunu neden görmezler

"Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi.
Screenshot_20180531-011250.webp

yani tamam devlet hayvanları mal olarak görüyor ve Allah belasını veresice bu adama ceza veriyor da bu adamın siciline işlenmiyor my.Bence bu ve bunun gibi adsmların sicilinde hayvana tecavüz etmiş ve şu cezayı almıştır yazsa ya da tlfnun konum bilgileri ni açtığımızda bir baloncuk ile hayvan tecavüzc,pedofili vs şukadar yakınınızda diye uyarı gelse.Bu pislikler damgalansa ya.

yani tamam devlet hayvanları mal olarak görüyor ve Allah belasını veresice bu adama ceza veriyor da bu adamın siciline işlenmiyor my.Bence bu ve bunun gibi adsmların sicilinde hayvana tecavüz etmiş ve şu cezayı almıştır yazsa ya da tlfnun konum bilgileri ni açtığımızda bir baloncuk ile hayvan tecavüzc,pedofili vs şukadar yakınınızda diye uyarı gelse.Bu pislikler damgalansa ya.
Çok tatlısınız... İstemsizce güldüm baloncuk :KK19:
O kadar haklısınız ki

Bence alınlarına kalıcı dövme yapsınlar dikkat tecavüzcü sapık yazsın

Twitter'a girip konuyu inceledim
Tekrar suç duyurusunda bulunmuş Hayvan koruma dernekleri çok sevindim

Konyadayim ben. Olay ne hic bilmiyorum gruba katılmak, yardımım dokunacaksa yardımcı olmak isterim. Nerden ulasabiliriz

Bu olaya dikkat çekmek için Konya’ya gidecek bir grup olduğunu duydum. Hoş dikkat çekmek için değil de linç için gitseler daha yerinde olurdu.
Bu konu hakkında nerden bilgi alabilirim

abd'de sanıyorum pedofililer için böyle bi uyarı sistemi var. yani mahallenizde vs varsa biliyorsunuz. türkiyede kelle koltukta yaşadığımız için... bırakın hayvana tecavüzü çocuğa tecavüz konusunda bile hala rıza var mı yok mu, bağırdı mı bağırmadı mı konuları dikkate alınıyor.

Back
X