Canım mehmet saraç sakın gitme çok kötü bi yer ben kahkül kestirmiştim besleme gibi yaptılar beni mahfolmuştumecemcim nerde bu mehmet saraç? bende saç rengimi deiştircem kırık tarak yada hulusiye gitmeyi düşünüyorum. yanar diye korkumdan gidemiyorum.
Canım mehmet saraç sakın gitme çok kötü bi yer ben kahkül kestirmiştim besleme gibi yaptılar beni mahfolmuştum
Bende o kuaföre Mezuniyetim de gitmiştim aynı şekilde benide rezil etti yaa :-( hala eski fot baktığımda geriliyorumHerkese merhaba konu açılalı epey olmuş ama yıllardır Konya'da yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var.2014 ağustos ayında evlendim ve şimdi ankara da yaşıyorum.Gelin başımı ve kına saçımı Konya'da nene hatun parkının içindeki duru güzellik salonunda yaptırdım.Arkadaşlar lütfen en özel günlerinizin rezil olmasını istemiyorsanız bu kuaföre gitmeyin evde kendiniz yapın daha iyi.Ben neredeyse ağlayacaktım böyle rezil bir yer rezil bir kuaförlük anlayışı olamaz.Ki bu kuaför ablamın yıllarca ağda,kaş için gittiği benim de arada sırada kaş için gittiğim bir kuafördü.Yani bizi tanıyorlardı ona rağmen bizi hiçbir şekilde önemsemediler.Ben çok önceden görüşüp bilgi aldım kullanacağı malzemeler hakkında falan bana yeni makyaj malzemeleri açacağını kendisine güvenmemi söyledi gösterdiğim modeli de aynen yapabileceğini söyledi.Kına günü kuaför sahibi sibel hanım benimle hiç ilgilenmedi dükkanda bulunma zahmetine bile girmedi yanında çalışan kalfaları da sigara ve çay molası vermekten yetiştiremediler saçımı.Kullandıkları malzemeler de hergün kullandıkları iğrenç pazar malı gibi malzemelerdi.Yani sibel hanımın dediği gibi yeni malzeme falan açılmadı.Düğün günü gelince ben sabahtan konuştum rahatsız oldum bu hareketlerden falan diye tamam dedi geçiştirdi.Ama yine aynı özensiz hareketler sigara molaları iğrenç malzemeler benim gösterdiğim modelle alakasız bir model yapıldı yine onların uyuşuklukları yüzünden geç kaldık ve fotoğraf çekiminden sonra duvağım çıktı ben başka bir kuaföre gidip saçımı yeniden yaptırmak zorunda kaldım çünkü o iğrenç malzemeleri aktı ve el becerisine sahip olamadıkları için de yaptıkları uyduruk saç bozuldu.Allahtan fazla gecikmeden düğün salonuna yetişebildik.Yemin ediyorum evde kendim maşayla falan yapsam binkat daha güzelini yapardım.Kadının kocaman dükkanı var nalçacı gibi bir yerde ve daha sağlam duran bir gelinbaşı bile yapmayı beceremiyor ve kesinlikle ben ondan daha güzel makyaj yapıyorum.Ayrıca o kadar negatif bir elektrik saçıyor ki sibel hanım gününüz zehir oluyor.Konya da yaşayan ve gelin başı vs. gibi özel günlerde kuaför arayanlar allah aşkına dükkanın dış görünüşe falan aldanıp gitmeyin bu kuaförümsü yere.Vereceğiniz paraya yazık ben çok üzüldüm o gün çok telaş yaptım tekrar kuaföre gitmek zorunda kaldım.başkalarının özel günü zehir olmasın diye yazdım biraz uzun olduysa kusura bakmayın.
Ya gerçekten reZil insanlar.Bende o kuaföre Mezuniyetim de gitmiştim aynı şekilde benide rezil etti yaa :-( hala eski fot baktığımda geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?