3 kez gittim kendisine ünvanına güvenip hastayla pek ilgilenmiyor, En ufak bir durumda hastaneye yatış tavsiye ediyor.İnsanı paniğe sevk ediyor.Ben 2 saatlik bir ilçedeyim merkeze.Ufak bi ağrım oldu kendisine danıştım.Acil hastaneye gelmemi söyledi,yatış önerdi,halbuki kanamam bile yoktu,gece yatış öneren bu kişi sabah bana en ufak bir izahatta bulunmadı.ertesi gün ilçeye döndüğümüzde kendisini arayıp "Sormayı unutmuşum bana bi bulantı hapı tavsiye eder misiniz" dediğimde daha önceki gün konyadan döndüğümüzü bildiği halde bana cevabı şu oldu "yan gel yat ya bişey olmaz veya yarın hastaneye gel de yatış yapalım." yani resmen insanla dalga geçen bir yapısı var,kendisi de bu yazdıklarımı okuyunca beni tahmin eder,kimsenin kimsenin psikolojisini hele hele bir hamilenin psikolojisini durduk yerde bozmaya hakkı yok. Muayenede böylesine lakayt olan bir doktorun doğum da ve sezeryanda da lakayt olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.Önemli bir rahatsızlığınız varsa kendisine gidebilirsiniz nihayetinde prof ama hamilelik gibi bir sebeple tercih edilebilecek bir doktor değil.Benim 3 muayenede 530 lira param gitti ama sanki çöpe attım parayı,sormayınca hiçbir açıklama yapmıyor,sorduğunuzda da dalga geçer gibi yapıyor.Ben profum bana gelen gelir havalarında…