- Konu Sahibi ugurnuriye
-
güler hanımı da duydum cnm ama nasıl bi dr tam bi fikrim yok.fiyata gelince 450-500 arası diye duymuştum...:44:
mrb siz benden ilerdesiniz :)
peki sizde nasıl oldu yeterli bilgilendime yaptımı ben mi biraz evhamlıyım acaba doguma kimin girecgini falan konuştunuz mu
Ben 4 aydır güler hanıma gidiyorum ilk çocuğum çok güler yüzlü biri doktor gibi değil ablan gibi gör beni diyor sürekli ablacığım şeklinde hitap ediyor ben çok memnunum.
henüz doğum olayını konuşmadık ama tabiki suna hanım girecek ben bi gece mide bulantısından dolayı bitkin düşmüştüm hastaneye gittik hemen suna hanımı aradılar gece yarısı ne yapalım diye demekki doğum sancım tutmuş olsa yine telle arayıp çağıracaklar
canım geçen hafta bir arkadaşım o hastanede aynı doktorda doğum yaptı ölümden döndü gebelik zehirlenmesi yaşadı ve bunu doktoru farketmemiş kız davul gibi şişince korkup götürmüşler hemen sezaryene almışlar güler hanımda girmemiş doğumuna
bu konuda tereddütün varsa doktorunla konuşabılırsın ben dogum yaptıktan sonra ıkı arkadaşımda benım tavsıyemle aynı doktora gıttı ve bır sorunları olmadan bebeişlerını kucaklarına aldılar Allah sanada bebegını sag alım kucagına almayı nasıp etsın
Ben 4 aydır güler hanıma gidiyorum ilk çocuğum çok güler yüzlü biri doktor gibi değil ablan gibi gör beni diyor sürekli ablacığım şeklinde hitap ediyor ben çok memnunum.
ben güler hocadan memnunum ama doğum fiyatlarını öğrenemedim bu ay bi soruyum ona göre plan yapıyım
ii geceler arkadaşlar... ben de konyalıyım 34 haftalık hamileyim.. baştan beri tecrübeli olduğu düşüncesi ile suna hanıma gidiyorum ama hiç memnun kalmadım ondan. en başta ilgisizliği ve sorularıma cevap vermemesi ya da sert cevaplarla susturması canımı sıkıyor açıkçası.. bir de doğumuma mesai saatleri dısında olursa gelemeyeceğini söyledi.. kafam çok karışık. fatma çetiner i çok kişi överek anlattı ona mı dönsem diyorum.ayrıca farabi has epidural doğum yaptırmıyor. ama fatma hanım yaptırıyormuş. fatma hanım hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
ben mevlana vakıf hastanesi fatma çetinere gitmeye başladım doğum yapacağım hastaneye karar veremedim henüz başkentle mevlana arasındayım deneyim ve duyduklarımızı paylaşalım
ben vakıf hast. doğum yaptım doktorum emine gök'tü doktorum çok fazla konuşmazdı ama sorduğum herşeye cevap verirdi sadece nst yi 38. haftada yaptı ve nst den acil doğuma gittim.gündüz ebeleri çok ilgiliydi ama gece ağrım olduğundan yada daha bikaç saatlik anne olduğumdan bişeyler sormak için hemşireyi çağırdığım için bikaç kere azar işittim,sanırım uykusunu bölünce arkadaş asabi oluyordu!! ama ne ameliyatla ilgili nede sonrasında bir sorun yaşamadım çok rahat bir operasyon geçirdim.hastaneden çıkarken kimse tekerlekli sandalye getirmedi yürüyerek gittim arabaya kadar.
farabi hastanesinde aynur bacağa giden varmı
?
neden değiştirdin canım öğrenebilirmiyim?doktor bulamadım çok tedirginim
canım aynur hanım benm evlenmeden öncede doktorumdu ama hamileyken çok ilgili gelmedi iyi bir doktordur birazda eve uzak oluşu etkiledi birde 3lü tarama testinde riskli buldu aynur hanım meram tıpa yönlendirdi o sırada ayşe günençi çok övdüler bizde gittik
konyada içime sinen dr yok ama ayse hanımda aynur hanımda işimde iyi bilinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?