- 30 Aralık 2009
- 4.786
- 21.315
- 833
- Konu Sahibi ugurnuriye
-
farabide kontrolllere devam eden varmı bir söylentiye göre dogum zamanı geldiginde kontrole gitttigin dr doguma girmiyormuş o gun hangi dr var sa o giriyormuş acab bilgisi olan var mı
teşekkür ederim az da olsa rahatladımben 6 ay önce mehmet beyde doğum yaptım normalde pzrtsı gunu sezeryan gunumken bebeğim pazar gunu erkenden geldı ben yunaktyım doktoru aradım gelıyorum dedım tmm ben ekıbı toplayıp gelıyorum dedı hıcbırsorun olmadan doğumumu yaptım ertesı gun sabah 5 te yıne bır hastası için doğuma gelmiştı benıde kontrol ettı oyle evıne gıttı yanı kımden duyduysan yanlış duymuşsun hepsı hastasınn başına gelıyor
bu konuda tereddütün varsa doktorunla konuşabılırsın ben dogum yaptıktan sonra ıkı arkadaşımda benım tavsıyemle aynı doktora gıttı ve bır sorunları olmadan bebeişlerını kucaklarına aldılar Allah sanada bebegını sag alım kucagına almayı nasıp etsınteşekkür ederim az da olsa rahatladım
hamileligimi duyan kendince tavsiyede bulunmaya çalışıyor ama benim aklım karıştıve genel söylenen özel hastanede çok problem oldugu devlet hastanelerini iyi oldugu yönünde ben evlenmeden önce aynı dr.a giderdim evlendim yine problemim oldugunda ona gidiyorum ama şuan çok aklım karışık
bu konuda tereddütün varsa doktorunla konuşabılırsın ben dogum yaptıktan sonra ıkı arkadaşımda benım tavsıyemle aynı doktora gıttı ve bır sorunları olmadan bebeişlerını kucaklarına aldılar Allah sanada bebegını sag alım kucagına almayı nasıp etsın
ben Farabi hastanesinde Suna hanıma gidiyorum gayet ilgili bilgili bir doktor çokta relax ben zaten benden daha sakin bir doktor istiyordum o da gönlüme göre oldu herkes çok sert falan diyor ama bana göre gayet normal günde kaç tane hastayla uğraşıyor sonuçta her birini pışpışlayamaz doğumada giriyorlar gece bile olsa telefonla çağırıyorlar
Kızlar Özel Selçuklu Hastanesinedigiyorum Güler hocaya .Doğum fiyatlarından bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?