Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

sağol canım baktım ben oralara arayayım yine.

bu arada doktora son gittiğimde yani emel hanıma kan testi filan istemişti.sonuçları dün aldım.moralim bozuldu.hepatit b testi pozitif çıktı.salı günü tekrarlanacak test.daha önce yapılmadığı için yeni öğrenebildik.sağolsun tülin hanım şeker ve 3 lü tarama dışında bişey istemediği için öğrenemedik bir şey.hamile arkadaşlara duyurulur.mutlaka bu testi yaptırın.salı günü de pozitif çıkarsa bebek doğar doğmaz iğne yapılacakve sonra da tekrarlanması gerekecek

canım emel hanım izne ayrıldı evet erzat beye gidiyorum.çok da memnun kaldım.perşembeye kısmetse doğum var.sen ne alemdesin.en son nerde doğum yapmaya karar verdim.

canım emel hanım izne ayrıldı evet erzat beye gidiyorum.çok da memnun kaldım.perşembeye kısmetse doğum var.sen ne alemdesin.en son nerde doğum yapmaya karar verdim.
selam canım....memnun kalıp karar kıldıgın ıcın sevındım senın adına...ben bebegımı kucagıma aldım canım 15 gunluk olduk..... gununden once oldu ama ıyıyız cok sukur....hospıtalde yaptım ve cok memnun kaldım 3 gun yattım hastanede hem tulın hanımdan hem personelden memnun kaldım ıyıkı degıstırmemısım dıyorum.....sımdıden kolay dogum dılıyorum sezeryan galıba gunu bellı ınsallah acısız atlatırsın ben yenı yenı toparlıyorum kendımı szeryan oldum spınal sezeryan yaptırdım dogum sonrası bıraz kotuydu ama suan bıraz daha ıyyım.....ınsallah hersey yolunda gıder.....

mrb ben 25haftlık gebeyim geçen aya kadar tıpda hüseyin hoca ya gidiyodum yalnız hoca baya ilgisiz olunca bu ay belediye hastanesinde ayşe hanıma gitmeye başladım bu hastane hakkınd abilgisi olan war mı normal doğum istiyorum olmassa epidural anestezi ile sezeryanistiyorum bu hastane bu konuda başarılı mı

ben 8 yıllık evliyim konya da yaşıyorum. daha önce selçuklu hast. de nil hanıma gidiyordum ama bi türlü anlaşamadık. çok yoğun ve kafası çok karışık, ilgilenemiyordu. daha sonra başkent hast. ayla hanıma gittim ama çalıştığım için tahlil sonuçlarımı almaya bile gidemedim. şimdi işten çıktım ve tedavi olmak istiyorum. benim yumurtalık rezervlerim düşük. bana şöyle iyi bi dr önerin lütfen. bekliyorummm

mrb konya tıp fakültesinde prof.hüseyin görkemli war bilgisi oldukça fazla bir doktor.

merhaba ben 10 gün önce erken suyun gelmesi nedeni ile düşük yaptım konyada iyi uzman bir doktor arıyorum .tavsiyelerinizi bekliyorum.

kızlar slm ben konyada kızılay mustafa ulusoya gıdıyorum.pko hastasıyım.tup bebek ıcın gıdıyorum ama cok kalabalık oldugu ıcın ilglenmıo gıbı herkese aynı sıstemde davranıo gıbıııı...memnun olan yada olmayan ltfen cvp yazsınnnnn.......cok tedirgınımmm.dr cok souk ve ilgisiz geldı bana ltfen yardım edın

kızlar ben farabide dr.sunaya başkentte ayla ve ceylan hanımlara gittim ama hiç birinden memnun kalmadım ben şuan 37.haftadayım mevlanada fatma çetinere gidiyorum gayet memnunum.hastane önemli ama dr.daha önemli başkentte doğuma nöbet usulü giriyorlar bide herşeyi paraya dökmüşler hasta insanın ihtiyacı olan ilgi yok saatlerce randevuyu bekliyoruz bide.cumartesi günleri bile açık mevlana ve vaktinde giriyorum genelde.abla gibi ilgili fatma hanım

MRB ARKADAŞLAR
35 HAFTALIK HAMİLEYİM BELDİYE HASTANESİNDE HACER YAVŞAN A GİDİYORUM
bilgisi olan varmı??ben sezeryan olmak istiyorum dra pek güvenemiyorum..ayşe hanım ya çok doluydu yadaizinliydi hep bende hacer hanıma gittim ama doğum yaklaştıkça panikliyorum..acaba aynı hastane içinde bu saatten sonra dr değiştirebilirmiyim?

arkadaşım bende aişeye gidiyordum dediğin gibi ya dolu ya izinli. sonra nihale geçtim aynı hastanede. sende değiştirebilirsin neden olmasın ki bende 34 haftalığım neredeyse doktor doktor gezdim denebilir doğru bir şey değil ama hiç mennun kalmasdım bu zmanan kadar.

slm cnm muhtemelen doğumun gerçekleşti ve ben senden yardım isticem 19 haftalık hamileyim hacer hnma gidiyorum bana söyleyeceğin bişiler varmı doktorla ilgili? doğumunu omu yaptı??

ii geceler arkadaşlar... ben de konyalıyım 34 haftalık hamileyim.. baştan beri tecrübeli olduğu düşüncesi ile suna hanıma gidiyorum ama hiç memnun kalmadım ondan. en başta ilgisizliği ve sorularıma cevap vermemesi ya da sert cevaplarla susturması canımı sıkıyor açıkçası.. bir de doğumuma mesai saatleri dısında olursa gelemeyeceğini söyledi.. kafam çok karışık. fatma çetiner i çok kişi överek anlattı ona mı dönsem diyorum.ayrıca farabi has epidural doğum yaptırmıyor. ama fatma hanım yaptırıyormuş. fatma hanım hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

merhaba canım bende konyadnım 30 yasındayım 3 yıllık evlıyım sakın emıne gok egıtme ben gıttım manyagın tekı cok suratı asık bı soru soruyosun ya cevap vermıo yada sorunla dalga gecıyo ınsan sankı bılgısız aptal gıbı hıssedıo kendını gıttım nefret ettım vakıt kaybı hıc bı ıse yaramadı ben konya hospıtalın ve anıt hastanesının ve vakıf hastanesının doktorları ıgrenc paranla senle ılgılenmıolar nacıye sandıkcıyada gıttım oda berbat ben pc hastasıyım sen menapoza gırmıssın dedı 28 yasındaydım gıttıgımde gerı zekalı aptal kadın benı cok aglattı ben baskentte ayla hanıma gıttım cok tıtız ve tum tedavıyı hıc kesmeden hemen yapıyo acelecı bıraz hemen sonuc almayı sevıyor sımdıde baskentte ceylan hanım ılgılenıyo benle cok guler yuzlu kıbar anlayıslı bırı sımdı ceylan ve ayla hanım bana asılama yaptı genelde bırlıkte hareket edıyolar bırısı olmassa dıgerı ılgılenıo haaa bırde tum ıslemler hastanede yapılıyo ve dıger yerlere gore cok ucuz rahım fılmı dıger hastanelerde dısarda cektırılıo ve cok pahalı dıger tahlıllerde aynı bu hastanede bırde emel hanım var yanı benım favorım baskent hastahanesı son olarak ben erkek doktora gıtmıyorum ama sen gıdersen duydugum doktorlar hıkmet karabacak mehmet colakoglu bırde alı acar bunlar bebek yaptırmakla unlu aşılama sonucum ıyı cıksın dua et allah sanada hayırlı evlatlar versın

Konya da önerebileceğim,tecrübesine güvendiğim,, tek doktor hiç düşünmeden Ali ACAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…