- Konu Sahibi ugurnuriye
-
sağol canım baktım ben oralara arayayım yine.
yok canım 36.haftamızın ıcındeyız...sen neler yaptın merak ettım senı emel hanım ızne cıkmıs dıye duymustum devam edıyormusun hala ona?ne durumdasın kacıncı haftadasınız?nasıl gııdyor?sempatik doğurdun mu hiç sesin çıkmadı
yok canım 36.haftamızın ıcındeyız...sen neler yaptın merak ettım senı emel hanım ızne cıkmıs dıye duymustum devam edıyormusun hala ona?ne durumdasın kacıncı haftadasınız?nasıl gııdyor?
selam canım....memnun kalıp karar kıldıgın ıcın sevındım senın adına...ben bebegımı kucagıma aldım canım 15 gunluk olduk..... gununden once oldu ama ıyıyız cok sukur....hospıtalde yaptım ve cok memnun kaldım 3 gun yattım hastanede hem tulın hanımdan hem personelden memnun kaldım ıyıkı degıstırmemısım dıyorum.....sımdıden kolay dogum dılıyorum sezeryan galıba gunu bellı ınsallah acısız atlatırsın ben yenı yenı toparlıyorum kendımı szeryan oldum spınal sezeryan yaptırdım dogum sonrası bıraz kotuydu ama suan bıraz daha ıyyım.....ınsallah hersey yolunda gıder.....canım emel hanım izne ayrıldı evet erzat beye gidiyorum.çok da memnun kaldım.perşembeye kısmetse doğum var.sen ne alemdesin.en son nerde doğum yapmaya karar verdim.
ben 8 yıllık evliyim konya da yaşıyorum. Daha önce selçuklu hast. De nil hanıma gidiyordum ama bi türlü anlaşamadık. çok yoğun ve kafası çok karışık, ilgilenemiyordu. Daha sonra başkent hast. Ayla hanıma gittim ama çalıştığım için tahlil sonuçlarımı almaya bile gidemedim. şimdi işten çıktım ve tedavi olmak istiyorum. Benim yumurtalık rezervlerim düşük. Bana şöyle iyi bi dr önerin lütfen. Bekliyorummm
MRB ARKADAŞLAR
35 HAFTALIK HAMİLEYİM BELDİYE HASTANESİNDE HACER YAVŞAN A GİDİYORUM
bilgisi olan varmı??ben sezeryan olmak istiyorum dra pek güvenemiyorum..ayşe hanım ya çok doluydu yadaizinliydi hep bende hacer hanıma gittim ama doğum yaklaştıkça panikliyorum..acaba aynı hastane içinde bu saatten sonra dr değiştirebilirmiyim?
MRB ARKADAŞLAR
35 HAFTALIK HAMİLEYİM BELDİYE HASTANESİNDE HACER YAVŞAN A GİDİYORUM
bilgisi olan varmı??ben sezeryan olmak istiyorum dra pek güvenemiyorum..ayşe hanım ya çok doluydu yadaizinliydi hep bende hacer hanıma gittim ama doğum yaklaştıkça panikliyorum..acaba aynı hastane içinde bu saatten sonra dr değiştirebilirmiyim?
Konya da önerebileceğim,tecrübesine güvendiğim,, tek doktor hiç düşünmeden Ali ACAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?