Konya'da Hastane ve Kadın Doğumcu Arıyorum

Kızlar ben nakipoğlu hastanesindeki suna soydemir e gidiyorum
çok ilgili çok hoş bi bayan
benim çok sancılarım vardı meğer rahim ağzı yarası vermış o yarayı dondurdu bebişim olmadığı için
bu arada 8 aylık evliyim korunmamama rağmen bebişim olmadı
iyice psikolojim bozuldu normal mi ki
doktor her şeyin normal bi sorun yok dedi ama benim içim içimi yiyiyor

canım bilmiom ya dün ali acardan 1 aralığa randevu alabildim ama artık beklemek istemiyorum..bu ay yumurta takibine başlamak istiyodum ve önceki doktoruma gittim tekrar,başladık ama hiç içime sinmiyo okadar hızlı ki hiçbişey soramıyorum:1no2:

başkente sordum,4 doktordan hiçbirine aralıkta dahi randevu vermediler
bukadar yoğunlar mı ya
nakiboğlu bilmiyorum orası da kalabalık değil mi??

arkadaşlar birde şey sorcam rahim filmi çektirmek istedim,dr önce yumurta takibine başlayalım dedi iki üç ay olmazsa yaparız dedi
ben gelecek ay çektirmek istiyorum rahim filmini,anestezili çeken bir yer biliyomusunuz
fiyatı nekadar oluyo

merhaba arkadaşlar sayfayı ben açtım ama uzun zamandır giremedim. bir ara sayfayı açamadım sonra bulantılarım çok fenaydı hiç bilgisayarla ilgilenemedim ama sonunda geldim. 14 haftalık oldum bu arada. bebeğim çok iyi Allahıma şükürler olsun. büyükşehir hastanesinde nihal hanıma gidiyorum önce nil hanıma gitmiştim ama hastaneyi pek beğenmemiştim sonraki kontrollerimde hep nihal hanıma gittim çok memnun kaldım ilgili bir doktor. hastaneyi de gezdim kadın doğum servisine baktım temiz görünüyor zaten özel odalar var. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız doğumu da. Allah herkesin yardımcısı olsun.herkese selamlar ve sevgiler...

bende başkent hastanesine gidiyorum emel hanıma ve çok memnunum bide ilgileniyorlar yani çok memnunum evet çok kalabalık iyi olmasa herkes memnun olmasa niye o kadar kalabalık olsun ben onun tedavisiyle ilk gebe kalmıştım ama düşük oldu ve hala o doktora gidiyoruz ve çok memnunum fiyatısa 15 ssk

selam ayşenur burdayım ben de. tam 3 dr arasında kontrolleri sürdürmeye çalışıyoruz.nil hanıma gidiyorum hala 2 haftada bir. ali acara haftaya 2. kez gidicem randevumu aldım. ayrıntılı ultrason için. nil hanım gönderirse gel demişti. ni hanımda iyi olur yüzüne aşina olur birkaç kez görsün seni dedi ve oraya gidicem. geçen ay başkente başlamıştık ayla hanıma. çok ilgilendi, herşeymi dosyaya en ince ayrıntısına kadar kaydetti ama bir sonraki randevumuzu emel hanımdan alalım çünkü bizim hastanemizde çoğul gebelikle o ilgileniyor, daha tecrübeli dedi ve aradı kendisi. onunla da haftaya salı randevumuz. büyük ihtimalle selçukluda olmayacak doğum ama tıp fak. ali acarla mı olacak yoksa başkentte emel hanımla mı olacak ona karar vereceğiz artık. hiçbiriyle irtibatı koparmıyoruz şimdilik. son anda belli olacak sanırım. başkent ortam olarak çok soğuk geldi bana. emel hanımla hiç görüşmedik daha evvel, inşallah anlaşırız. ve şu yeni doğan yoğun bakımı ile ilgili bilgi almak istiyorum ama nasıl sorucam kadına yeterli mi diye bilemiyprum. çekiniyorum açıkcası. böylece hemen hemen her hafta bebekleri de görmüş oluyoruz. 21. haftayı bitirdik. preparı kullanıyorum son 1 haftadır sürekli. sabah yarım akşam yarım. o rahatlatıyor beni .atmazsam o hapı sıkıntı yaşıyorum. demir eksikliği için kan şurubuna başladık. şeker yüklemesi yapıldı ve iyi çıktı şükür. 34. haftaya kadar dayanmalısın diyor hepsi de. elimde olsa keşke. allahım yüzümüze baksın inş.sen nasılsın canım nasıl gidiyor? bebekler nasıllar?

asyaaaaaaaa senden nbr canım. inşallah bulantın filan yoktur ve rahat geçriyorsundur hamileliğini.

Kızlar ben konyanın ılgın ilçesinde yaşıyorum, burda her muayene 70 ytl, çok pahalı, merkeze 90 km uzaklıktayım, bende merkeze mi gelsem acaba ayda bir kere? Her ay doktora bir sürü paraveriyoruz.

:CüvCüv:kızlar bende dun doktora gıttım kızımı gordum ayy cok tatlı teyzelerı 22haftalıgız. ultrason goruntulerını cd ye aldık ama cok kısa 1dk. bıle degıl. bende cok memnunun dr.dan (yeter uyar) bıraz pahalı oluyor ama ne yapalım hersey ssaglık ıcın.. bıde aranıda mustela catlak kremı kullanan varmı ben bugun aldım daha dogrusu esım almıs ok pahalı geldı bana yaa 65 ytl(

kızlar merhabalar hepinize..
bende varım artık aranızda.
bende 5+4 günlük hamileyim.
ilk kontrolüme 3 aralıkta gideceğim inşallah.
selçuklu hastanesinde Nil hanımı tavsiye ettiler.
dün aradım hastaneyi 23 aralıka verebiliriz dediler randevuyu.
sonra eşimi gönderdim bide hastaneye randevu için.
eşime 3 aralık için vermişler.
nil hanım için sizin yorumlarınız nelerdir?
ya kızlar birde şey sorucam , kontrole gittiğimde 7 haftalık olucam ultrasonda görünür mü bebişim.
öpüyorum hepinizi..

ben de selçuklu da hikmet beye gidiyorum ve nil hanımdan hiç memnun kalmadım daha önce ona görünmüştüm ...uzun uzun anlatamıcam ama nil hanım hiç güven vermiyor bana..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de 7. haftamda kalp atışlarını duymuştum nil hanıma gidiyorum ama micromu o yaptığı için gidiyorum. mecbur gibi yani. o kadar yoğun ki, normalden çok çok çok fazla hasta kabul ediyor ve dolayısıyla ilgilenemiyor. tek ve tedavisiz bir gebelik yaşasaydım nil hanıma gitmezdim bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

canım bende naciye hanıma gidiyorum.eskiden konya hospitalde idi şimdi anıt hastanesinde.selçuklunun çok yoğun ve çok paracı bi hastane olduğunu duydum.ayrıca anıt hastanesinde yeni doğan servisi de var.ben çok memnunum istersen bi dene.allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

canım nil hanım bana da hiç güven vermiyo
kötü bir anım var daklava:
ama hamiş arkadaşlar memnun mu bilmiyorum..
ben de selçukluya gidiyorum ama okadar yoğun ki hastalar gelecek ay dr deiştircem

herkesin görüşü düşüncesi farklıdır bende yazayım düşüncelerimi.
ben yaklaşık 2,5 yıldır nil hanıma gidiyorum ve hiç bir sorun yaşamadım.gayette iyi ilgileniyor.3 aralıkta benimde kontrolüm var.
9 haftalıkken kasıklarımda ağrım vardı acil olarak gittim ve nil hanım yoktu.mecburen güler hanıma gittim ağrı kist yüzündenmiş.ve güler hanım hemen ameliyata alalım dedi.eşim razı olmayınca da tıp fakültesine sevketmeye kalktı.yani yeni hamileyim ve beni açık ameliyata alıcak.3 gün sonra nil hanıma gittiğimde ameliyata gerek olmadığını kendiğinden yok olabileceğini söyledi ve dediği gibide oldu.bir sonraki kontrolümde kist ne durumda diye sordum. ne kisti kist falan yok dedi.
yani her doktorun birz iyi ve kötü yönü oluyor bence. ben nil hanıma güveniyorum .
dediğim gibi bu zaman kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
herkesin tercihi farklı tabiki..ben sadece görüşlerimi bildirdim..

doğru diyosun canım hastaya göre değişiyo
ya off ben güler hanıma gidiyorum şuan ve hiç güvenim yokdr a Çok üzgünüm çoookyumurta takibi olduğu için buay bırakamıyorum ama yazını okuyunca iyice canım sıkıldı
kadın her gittiğmde farklı şey söylüyo bana snki ilk kez muayene oluyorum gibi
kızlar haksızmıyım prolaktinim yüksekti ilaç verdi 3 ay muhakkak kullancaksın dedi ikinci kez gittiğimde bunu tamamen unutmuş hatırlattığımda da yok çok da önemli değil o dedi klomen verdi yani önemli değilse neden 3 ay ilaç kullancktım:1shok::1shok:?? hiç içime sinmiyo

AYBALACIM ALLAH SİZİN İÇİN EN HAYIRLI ZAMANI AYARLAMIŞTIR. SIKINTI ETME SADECE SABRET VE DUA ET. HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİR. İSYAN ETME SAKIN HEM ŞİMDİ HERŞEY ÇOK İLERLEDİ ALLAHIM YARDIMCINız OLSUN. AMA STRES YAPMA HERŞEY KÖTÜYE GİTMESİN

MERHABA BANA DA NİL HANIMI ÇOK TAVSİYE ETTİLER BİR KEZ GİTTİM. ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ. BİR DE SELÇUKLU HASTANESİNİ SEVMEDİM. NİHAL HANIMI TAVSİYE ETMİŞLERDİ BÜYÜKŞEHİR HASTANESİNDEN ORASI DAHA İYİ GELDİ BANA 15 HAFTALIK HAMİLEYİM. BÜYÜKŞEHİRE 3 KEZ GİTTİM.MEMNUN KALDIM. SELÇUKLU GERÇEKTEN ÇOK PARA ALIYO.KONYADAKİ EN PAHALI HASTANE EMEKLİ SANDIĞI İÇİN SÖYLÜYORUM.ODALARIN HEPSİ ÖZEL ODA DİYORLAR.SONRA ÖZEL ODADA YATIŞ İÇİN EKSTRA PARA İSTİYORLAR. AMA NİL HANIM DA KÖTÜ DEĞİL. İNŞALLAH HERKES İÇİN İYİSİ OLUR. ALLAH BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER.

emekli sandığından ne kadar ücret alınıyor bilmiyorum ama ben ssk lıyım muayene 10 ytl.
testlerdende para almıyorlar.özel oda günlük 75 ytl.
ben çok memnunum.sadece kadın doğuma değil diğer doktorlarada gittim selçukluda gayetti ilgili iyi doktorlardı..

kızlar merhaba ben Ali Acara muayene oldum ve onunla devam edicem. çok yoğun ama ya
aranızda var mı muayene olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…