- 27 Temmuz 2012
- 50
- 17
- 88
Merhaba bayanlar, ben Selçuk Üniversitesi'ni kazandım ve eylülde okulum başlıyor normalde Ankara'da yaşıyorum. Konya'da özel bir kız yurdunda kalıcam. Konya'da okuyanlardan bilgi ve tavsiyeler istiyorum :) Konya hakkında çok fazla olumsuz yorum duydum yobazdır vs. bunlar ne kadar gerçek? Ankara'da yaşayan birisi Konya'da çok zorlanır mı? Konya'da gezilecek,yapılacak sosyal aktiviteler varmıdır? şimdiden teşekkür ediyorum :)

tam bir üniversite sehri olma yolunda, uni ögrencisi cok fazla ve her yıl her anlamda gelişen bi şehir benim güzel memleketim.
 tam bir üniversite sehri olma yolunda, uni ögrencisi cok fazla ve her yıl her anlamda gelişen bi şehir benim güzel memleketim. 

aynı Konya'dan bahsettiğimize eminmisin tatlım? Ne böyle bi yorum duydum, nede öyle bakışlar? Gayette acık giyinilir benim Yaşadığım yerde, kimsede birbirini eleştirmez
 aynı Konya'dan bahsettiğimize eminmisin tatlım? Ne böyle bi yorum duydum, nede öyle bakışlar? Gayette acık giyinilir benim Yaşadığım yerde, kimsede birbirini eleştirmez 

gelmez gonya saga yavrum
 gelmez gonya saga yavrum