Tüp Bebek Merkezleri konyada tüp bebek!! lütfen yardımcı olun !!!

tuba_cxuxneyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
119
3
96
İstanbul
slm arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem olacak 5 yıllık evliyıim daha önce 3 aşılama konya tıpda yapıldı dr. ali acar. ilaçlarımın yarısını raporla ssk karşıladı ama sprem yıkamyı özel selçukluda yaptırmamı istedi dr. neyse aşılamalar olmadı şimdi tüp bebegide özel selçukluda yapmak istiyor ve bunun için benden 1700 dolar para istedi ilaçlarımı ssk dan raporla alacam ama bu nasıl bi sistem anlamadım neden sigortada yaptıramıyorum artı bide özele para veriyorum?? çok kafam karışık lütfen yardımcı olun acaba para peşinde oldugu içinmi böle yapmak istiyor?? ayrıca tıpda başka bi dr. gitmek istesem tüp bebek yaptırmak için tekrar 3 aşılama geçirmem gerekiyormu yoksa öncekiler geçerli olurmu? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

slm arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem olacak 5 yıllık evliyıim daha önce 3 aşılama konya tıpda yapıldı dr. ali acar. ilaçlarımın yarısını raporla ssk karşıladı ama sprem yıkamyı özel selçukluda yaptırmamı istedi dr. neyse aşılamalar olmadı şimdi tüp bebegide özel selçukluda yapmak istiyor ve bunun için benden 1700 dolar para istedi ilaçlarımı ssk dan raporla alacam ama bu nasıl bi sistem anlamadım neden sigortada yaptıramıyorum artı bide özele para veriyorum?? çok kafam karışık lütfen yardımcı olun acaba para peşinde oldugu içinmi böle yapmak istiyor?? ayrıca tıpda başka bi dr. gitmek istesem tüp bebek yaptırmak için tekrar 3 aşılama geçirmem gerekiyormu yoksa öncekiler geçerli olurmu? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

tubiş,daha biz tüp bebek aşamasına gelmedik....
ondan konunla ilgili yorum yapamayacagım...
konu ile bilgili arkadaşlar cevaplarlar...
umarım en yakın zamanda meleğin gelir...:Saruboceq:

canım ben kasım ayında m.çolakogluna gittim oda selçuklu hastanesiyle çalışıyor ama canım ben hiçççççç memnun kalmadım onlar için her şey para muaneye ayrı ücret verdim bir kere bile tahlil yapmadı beyfendi ben adetimin 3. günü gittim yurtdıındaymış kimse ilgilenmedi benim igneler adetin 5. günü başladı sonra 6 gün igne yaptırttı bi E2 tahlili falan yapmadan yumurta toplamaya kalktı somra 600 dolarımızı aldılar ve yumurtaların içi boş dendi anlayacagın ben hüsrana ugradım paramamı yanayım saglıgımamı yanayım sen karar ver ben iyce düşün ve araştır derim allah kolaylık versin

canım ben kasım ayında m.çolakogluna gittim oda selçuklu hastanesiyle çalışıyor ama canım ben hiçççççç memnun kalmadım onlar için her şey para muaneye ayrı ücret verdim bir kere bile tahlil yapmadı beyfendi ben adetimin 3. günü gittim yurtdıındaymış kimse ilgilenmedi benim igneler adetin 5. günü başladı sonra 6 gün igne yaptırttı bi E2 tahlili falan yapmadan yumurta toplamaya kalktı somra 600 dolarımızı aldılar ve yumurtaların içi boş dendi anlayacagın ben hüsrana ugradım paramamı yanayım saglıgımamı yanayım sen karar ver ben iyce düşün ve araştır derim allah kolaylık versin[/QUOT

canım öncelikle geçmiş olsun ilgin için teşekkürler mehmet çolakoglunu duydum daha önce benim gittigim dr. (ali acar) beraber çalışıyorlarmış. sigortadan yararlanabildinmi pekii? canım dr. ların hepsi öyle yada iyileri bize denk gelmiyor bizim durumumuzdan çok iyi yararlanıyorlar iş hasta-doktor ilişkisinden çok ticarete dökülmüş durumda rabbim herkesin gönlüne göre versin tek diyecegim bu. konyada tüp bebek yaptırabilecegim başka bir yer varmı ben netten araştırdım ama bulamadım..

selam canım
bende ilk tüp bebek denememi konyada selçukluda yaptırdım.benim doktorum metin çapardı.ocak 2008 de 2000 dolar vermiştik.bende ssk lı olmama rağmen bu parayı verdik.benim hikayem oldukça kötü.seninde moralini bozmak istemem ama ben yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon kaptım.çok geç farkedildi.20 gün hastanede yattım.aylarca tedavi gördüm.sonuçta doktor hatası enfeksiyon tüplerimede sıçradı.şimdi tüplerimi bağlatmak için 1 hafta sonra ameliyat olup tekrar tüp bebek deniycez.herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye birşey yok.umarım senin için hayırlısı olur.

selam canım
bende ilk tüp bebek denememi konyada selçukluda yaptırdım.benim doktorum metin çapardı.ocak 2008 de 2000 dolar vermiştik.bende ssk lı olmama rağmen bu parayı verdik.benim hikayem oldukça kötü.seninde moralini bozmak istemem ama ben yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon kaptım.çok geç farkedildi.20 gün hastanede yattım.aylarca tedavi gördüm.sonuçta doktor hatası enfeksiyon tüplerimede sıçradı.şimdi tüplerimi bağlatmak için 1 hafta sonra ameliyat olup tekrar tüp bebek deniycez.herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye birşey yok.umarım senin için hayırlısı olur.

geçmiş olsun canım ya nasıl böyle bir hata yapabilirler aklım almıyor iyice korktum şimdi...ameliyatı nerde olacaksın canım ve 2. tüp bebegi nerde yaptırcaksın? allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

geçmiş olsun canım ya nasıl böyle bir hata yapabilirler aklım almıyor iyice korktum şimdi...ameliyatı nerde olacaksın canım ve 2. tüp bebegi nerde yaptırcaksın? allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

ankara gatada ameliyat olucam nisandada tüp bebek yine gatada yaptırıcaz.yok korkma herkezin başına gelecek diye birşey yok.nasip bu işler.ben bunları yaşayacakmışım.her zaman umut etmek lazım.eminim 2009 bize çok uğurlu gelecek.

ankara gatada ameliyat olucam nisandada tüp bebek yine gatada yaptırıcaz.yok korkma herkezin başına gelecek diye birşey yok.nasip bu işler.ben bunları yaşayacakmışım.her zaman umut etmek lazım.eminim 2009 bize çok uğurlu gelecek.

canım şimdiden çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız... yardımların için teşekkürler...dua ile..

Canım ankaraya gitme imkanın varsa gitsene benim bildiğim çok iyi bir dr var istersen araştırabilirim senin için...

mrb.Konyada tedavi görmüş biri olarak sana tavsiyem eğer imkanın varsa? İstanbul yada Ankara da yaptır tedavini. Allah yardımcın olsun.

mrb.Konyada tedavi görmüş biri olarak sana tavsiyem eğer imkanın varsa? İstanbul yada Ankara da yaptır tedavini. Allah yardımcın olsun.

canım cok üzüldüm durumuna.gercekten ama bu kadar parayı verebılıyrosunuz.hemd ebosu bosuna işinizi daha garantıye almak için bence ankaraya gıdın konyaya daha yakın. bende alı acarı duydum hatta ona mı gıtsme dedım ama vazgectım.mehmet colakogluyud abılırım.ama konyada baska nereye gıdılebılrıkı.ama canım gıdemem dıyorsan bır de başkent hastanesını dene.orada bır hanım var operator doktor.aysundu sanırım tam bılmıyecegım. ama yınede sana tavsıyem konya dışı.en azından riskin aza ıner moralın bozulmaz.yınede allah bılir

Eurofertil'in sanırım Konya'da da şubesi var. Orayla görüşebilirsin. Gerçi Eurofertil'in İstanbul'daki merkezinden pek memmun değil insanlar ama ben Gaziantep Eurofertil'de tüp bebek yaptırdım ve çok memmun kaldım. Buradaki ekip çok iyi. Şükürler olsun ki şu an 24 haftalık hamileyim. Hatta aynı gün transferi yapılan biri daha vardı. O arkadaş da hamile.
Darısı başına ve tüm isteyenlere diyorum.

saolun arkadaşlar kararımı verdim sayılır burda yaptırmayı düşünmüyorum...ankara olmaz ama ailem istanbulda orda yaptıracagım sanırım...konya gibi degil her yer tüp bebek merkeziyle dolu en iyisini araştırıp orda yaptırırım inşallah tabi bu benim kararım bakalım eşim ne diyecek :(:( yardımlarınız için çook saolun..

saolun arkadaşlar kararımı verdim sayılır burda yaptırmayı düşünmüyorum...ankara olmaz ama ailem istanbulda orda yaptıracagım sanırım...konya gibi degil her yer tüp bebek merkeziyle dolu en iyisini araştırıp orda yaptırırım inşallah tabi bu benim kararım bakalım eşim ne diyecek :(:( yardımlarınız için çook saolun..

kararlıysan eşiniikna edersın canım cok dogru bır karar.vazgecme bence esınden okadar yasanadan snra kabule decektır mutlakaa.s.

slm tuba. ben de temmuz ayında tüp bebek yağtırdım konyada. selçuklu hastanesinde. dr.um nil okur. başta herşey iyi güzeldi. açıklanamayan infetilite tanısı vardı. tek aşılamadan sonra direk tüp bebek denemek istedik ve başladık. eşimde de bende de hiçbir sorun olmadığı için tam 1,5 ay iğnelerle tedavi oldum ve yumurtalarım toplandı. o gün en az 10 kişiin yumurtaları toplanmıştı ve tıp fak. bütün dr.ları ordaydı. hepsini de grdüm. meğer tıp fak. tüp bebek ünitesi kurulum aşamasındaymış ve bitmediği için oradakaki dr.lar da işlemleri selçukluda yapıyorlarmış. neyse herşey iyi geçti 8 yuymurta döllendi. transfer için gittik ve 2 embriyo transferi istedik. olmaz dedi. 3 transfer edicem. heralde sonuç olumsuz olmasın diye şansı yükseltmek istedi. sonuçta kim yaptı diye sorulduğunda onun adı geçecek ve başarısız olmak istemedi. 3 embriyo transfer edildi ve 12. gün testin yapıldı hamileyim. şükürler olsun allahıma. herkese göstersin yüce rabbim tüm kalbimle dua ediyorum. ben devlet memuruyum. ilaçlarımın büyük bölümünü devlet karşıladı zaten ama yine de 2000 dolar verdik. 1000 doları yumurtaların toplandığı gün, 1000 doları da transfer yapıldığı gün. döllenen 8 embriyonun üçü transfer edildi ve isterseniz kalan beşini de dondurabiliriz ediler. iyi edik ve 500 dolar da onun için verdik. 1 senelik dondulması için.

12. gün testten sonra ilk muayeneye gittik ki şoooooooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! üç kese var. üçüz. ne düşüneceğimizi, ne yapacağımızı şaşırdık. bekleyelim dedi. üçünde de bebek oluşmayabilir .kalp atışlarını bekleyelim. büyük ihtimal biri yada ikisi kendiliğinden yok olur dedi. bekledik ve tekrar gittik. üç tane kalp gümbür gümbür atıyo.ayyyyyy dedi olamaz üçü de gayet iyi.bu sefer de ense kalınlıkları ölçülsün, 11. haftayı bekleyelim, anomali olan varsa ona müdahele ederiz dedi. iyi bekledik. ölçümler yapıldı ve şükürler olsun hepsi iyi. isterseniz birini indirgeriz dedi. onun için hava hoş tabi ama biz kabul etmedik tabi. o saatten sonra nasıl yaparım ben bunu? neyse başladı çok riski var, üçünü de kaybedebiliriz; erken doğum riski çok yüksek. ............... bi de demezmi iyiki 4 embriyo tranfer etmemişiz diye!!!!!!!!!!! neyse ben artık kontrollere gidip gelmeye başladım. 13. haftada rahim ağzı dikildi ve 15. haftada kanama.... ama nasıl bir kanama. bayramdı. ramazan bayramı. aradım kendisi konya dışında. hastaneye gidin ben oradakilere talimat veririm dedi. gittik. serum takıldı ilaçlar verildi ve yapacak bişey yok denilip eve gönderildim. kanama devam ettikçe ben arıyorum tabi. sıkıldı.neyse kanama geçti 1 ay sonra yine. gittik yine acile. acilden güya dr.u arıyorlar ama ulaşamıyorlar. ben de orada bekliyorum. cebini aradın pat çıktı. dedim nasıl ulaşılamıyor işte ben aradım çıktı. neyse tekrar talimatlar verildi tel.de. bana serum filan takıldı ama dr. gelecek dimi diyorum yok gelmicek diyorlar. nasıl yani ya. niye gelmiyor? devlet memuru olduğum halde her seferinde 45 ytl far ödüyorum ama ben buraya. acil geldiğimde daha da çok. eşim aradı tekrar. gelin dedi. tamam geliyim dedi ve inan güya benim çin geldi ya, tam 3 doğumu varmış o gece.saat 12 ye kadar hastanedeydi. eve geldik tekrar. sonraki kontrollerimizde sizi tıp fk. yönlendireyim ben; bizim hastanede küvez sıkıntısı var demeye başladı. ali acara yönlendirdi. ona da gitmeme başladık. hem ona hem de ali acara gitmye başladık. ikisine de ayrı para. işlemi yaparken, üç embriyo transfer ederken bilmiyormuydun hastanede yeni doğan yoğun bakımının yetersiz olduğunu? erken doğma riskleri çok yüksek olduğu için ihtiyaç olacak işte belli.ortada kaldık gibi bişey oldu. doğum yapacak yer yok. çok sıkıldım o aralarda. sonra başkent hastanesine gelmeye karar verdim. iyiki de gelmişim çok memnunum. çok sıkı ilgileniyorlar.hastanelerde yata yata 28. hafata geldik bakalım. kendim de ufak tefeğim. karnım oldu kocaman. taşıyamıyorum. çok prob. yaşadım ya. destan gibi yazdım kusura bakma ama içimi dökmek gibi oldu. keşke baştan buraya gelseymişim. orada herşey işlem yapılıp para alınıncaya kadar iyiydi. sonra üçüz olunca resmen sorumluluktan kaçtı ve baya sıkıntılı günler yaşadık.bi de son gidişimde ne dedi biliyormusun? doğumu yapınca hemen ertesi ay gel ve önlemimizi alalım yoksa tekrar hemen hamile kalabilirsin, üç çocuğun üstüne bir daha istemezsin heralde!!!!!!! lafa bak. neyse şimdi gitmiyorum artık oraya. sana konyada tavsiye edebileceği başkent hastanesi. ayla hanım ve emel hanım. çok iyiler, çok ilgileniyorlar. hemşireler de öyle. allah razı olsun. daha sormak istediğin olursa cevaplarım. allahım en kısa zamanda seni de muradına erdirsin inş.

AY CANIM COK GEÇMİŞ olsun...cok kötü günler gecırmısın ya...şuan ücüzler ınsalah saglıkla dogarlar..

Back
X