bebek yok send emiskinliğe devam ohh n egüzel...bencede canım sana kolay gelsin bende bugün gayet miskin bir güne başladım dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum seni ve küçük minnoşu çok öpüyorum yine görüşmek ümidiyle ikimizden başka takılan kalmadı burda
defalarca maaşallah birtanemm..benimkide önden gıdıyordu ama sonra tam gününe göre gitmeye basladı.:)Ay kızlarr ben de burdayım :))) Bu aralar pek mesgüldüm...Arkadaş doğum yaptı biz bebişimle kontrole getdik ve s. Yalnız kızlar Allahım nazarlardan korusun bebişimin Maşallahı var 1 hafta önden geliyomuş kilosu boyu.Ay kızlar Maşallah deyin lütfen..Sizi öpüyorummm.En kısa zamanda yeni arkadaşlarla beraber toplanalım..
canım aslınd abulusma saatimiz var ama onad auyulmadı pek aksam 10 sabah 12 idi..:)ya kimseler yok aslında önce burada buluşma günü yapalım:86: saat verelim herkes o saatte topike girsin sohbetler edelim
Ay kızlarr ben de burdayım :))) Bu aralar pek mesgüldüm...Arkadaş doğum yaptı biz bebişimle kontrole getdik ve s. Yalnız kızlar Allahım nazarlardan korusun bebişimin Maşallahı var 1 hafta önden geliyomuş kilosu boyu.Ay kızlar Maşallah deyin lütfen..Sizi öpüyorummm.En kısa zamanda yeni arkadaşlarla beraber toplanalım..
günaydın kızlar en cok ben mi burdayım ne yalnızlıktan sıkıldım yaa
slm kızlaroğlum yeni yeni iileşmeye başladı onunla öle meşguldümki burayı ihmal ettim,herkes iiimi?
kendi adıma ben çok iyim canım benim oğlunun iyileşmeye başladığını duydum daha iyi oldum valla çok geçmiş olsun
Allah iilik versin canım benimsaolasın
ya msn grubu falan kursanız ya bilen varsa ben kasım annelerine de takılıodum orda grup kurdular herkes msnde buluşuo o da çok verimli oluo,tabi herkes müsait ve nette olabildiğindehavalar bi ısınmaya başlasın sokağa atcam kendimi hem oğlumda büyümüş olcak sonra tek tek hepinize gelcem çat kapı
slm kızlar nasılsınız
ben gün sayıyorum 3 şubatta kızım gelcek inş.evde hummalı bi çalışma var kardeşim geldi kaynım geldi temizlik falan yapıyolar günler geçmiyo sanki
slm kızlar nasılsınız
ben gün sayıyorum 3 şubatta kızım gelcek inş.evde hummalı bi çalışma var kardeşim geldi kaynım geldi temizlik falan yapıyolar günler geçmiyo sanki
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
slmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?