Konya'daki Anneler

bebek yok send emiskinliğe devam ohh n egüzel...

defalarca maaşallah birtanemm..benimkide önden gıdıyordu ama sonra tam gününe göre gitmeye basladı.:)

ya kimseler yok aslında önce burada buluşma günü yapalım:86: saat verelim herkes o saatte topike girsin sohbetler edelim
canım aslınd abulusma saatimiz var ama onad auyulmadı pek aksam 10 sabah 12 idi..:)

maşallah canım yaa ne güzel valla ee annesi kim onun senin gibi zeyna ruhlu yerinde duramayan birinin bebişide öle olacak tabii şaka bi tarafa allah nazarlardan saklasın ikinizide öptüm

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm. Çooook özledim hepinizi. Neler yaptınız neler kaynattınız ben yokken bakalım. Ben henüz atamadım yorgunluğumuda telaşımıda. İnşallah haftaya rahatlıycam. Sonra boool boooollll gezicem.

günaydın kızlar en cok ben mi burdayım ne yalnızlıktan sıkıldım yaa

slm kızlaroğlum yeni yeni iileşmeye başladı onunla öle meşguldümki burayı ihmal ettim,herkes iiimi?

kendi adıma ben çok iyim canım benim oğlunun iyileşmeye başladığını duydum daha iyi oldum valla çok geçmiş olsun

Allah iilik versin canım benimsaolasın
ya msn grubu falan kursanız ya bilen varsa ben kasım annelerine de takılıodum orda grup kurdular herkes msnde buluşuo o da çok verimli oluo,tabi herkes müsait ve nette olabildiğindehavalar bi ısınmaya başlasın sokağa atcam kendimi hem oğlumda büyümüş olcak sonra tek tek hepinize gelcem çat kapı

ah şekercim çık çık gel valla sıkılıyorum bende evde tek başıma herzaman beklerim msn grubu fikride iyimiş bunu konuşalım

slm kızlar nasılsınız
ben gün sayıyorum 3 şubatta kızım gelcek inş.evde hummalı bi çalışma var kardeşim geldi kaynım geldi temizlik falan yapıyolar günler geçmiyo sanki

slm kızlar nasılsınız
ben gün sayıyorum 3 şubatta kızım gelcek inş.evde hummalı bi çalışma var kardeşim geldi kaynım geldi temizlik falan yapıyolar günler geçmiyo sanki

ah canım ya ne güzel hayırlısıyla kucağına al inşallah şafak 3 kaldı yani mutlu mutlu haberlerini bekliyoruz burda

slm kızlar nasılsınız

ay canım benim hadi Allah yardımcın olsun,doğum zor ama mutlu sonla biten harika bi olaydır

slm kızlar nasılsınız

allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım.yenı cimcimeyede şimdiden HOŞGELDIN dıyelım

Son düzenleme:
çok saolun kızlar artık doğumdan sonraki buluşmaya bizde kızımla geliriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…