evet galiba öle konyanın ulvi bi tarafı var insanı içine çekiyo insanın gidesi gelmiyo:) benim kocam konyalı tam yerleştim konyaya anlıcan:)
benim eşim erzincalı erzincanda olmaktansa burayı tercih ederim gerçi ama bizim planlarımızda bi gün gitmek var (istanbul)
benim eşim erzincalı erzincanda olmaktansa burayı tercih ederim gerçi ama bizim planlarımızda bi gün gitmek var (istanbul)
benim fırlama kızım uyanmadan bırkac kişi gelse de muhabbet etsek ya
senin bişey yapmana gerek yok şekercim senin bebiş var sen gel ben sana çok güzel kahvede yaparım kek börekde yaparım:)dün eltimde götürdü bevişi ikinci ay aşısına bizim cimcimede huzursuzdu birazcık kıyamam yazık bebişlere yavv:)
saol canım benim inşallah:)oğlum bu perşembeden beri öksürüyor ve doktor dün bronşit olduğunu söyledi,bir öksürüyorki içim paramparça oluyor(inşallah o iyileşsin her plana davete varım
bu arada doğuma az kaldı demiştin ne kadar kaldı herşey yolundadır inşallah çok büyük heyecan olmalı hangi hastanede doğum yapcaksın
evet canım aynen öyleayyyykuzum benim çok geçmiş olsun insanın çocuğu olunca ona gelen bana gelsin diyo değilmi inşallah çabucak iyileşir bebeğin havalarda kötü gidiyo
normal şartlarda 28 günüm kaldı bugün itibariyle ama sezeryan olursa 15 gün
ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda orda düşünüyorum çok memnunum
evet canım aynen öyleinşallah çabuk iileşir
hangş doktor canım?brende ceylan hamıam gidiyodum,doğumu 2 kasımda orda yaptım
evet canım aynen öyleinşallah çabuk iileşir
hangş doktor canım?brende ceylan hamıam gidiyodum,doğumu 2 kasımda orda yaptım
benide unutmayım bend evarım kahveye..
hiç unuturmuyum arkadasım ben nalcacıdayım yenı tasındım bu tarafa.. herkes gelsın aynı sehırdeyiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?