Konya'daki Anneler

evet galiba öle konyanın ulvi bi tarafı var insanı içine çekiyo insanın gidesi gelmiyo:) benim kocam konyalı tam yerleştim konyaya anlıcan:)

benim eşim erzincalı erzincanda olmaktansa burayı tercih ederim gerçi ama bizim planlarımızda bi gün gitmek var (istanbul)

benim eşim erzincalı erzincanda olmaktansa burayı tercih ederim gerçi ama bizim planlarımızda bi gün gitmek var (istanbul)

benimde arada gidesim geliyo ama yinede konyada olmayıda seviyorum ne çok kalabalık ne çok sakin ara ara ankarada olmak da güzel olurdu diyorum ama ...

bu arada doğuma az kaldı demiştin ne kadar kaldı herşey yolundadır inşallah çok büyük heyecan olmalı hangi hastanede doğum yapcaksın

slmmmmmmmmmmm kızlar bakıyorum yavas yavas sohbet olyo ama onlıne yakalıyamadım bende kımseyı.bende konyalıyım ama konya yerıne ankarada yasamayı terch ederım sahsen

kac kişiyiz kac kişi yazıyoruz..ama hiç vakıtler uymuyor..sesim gelıyormu kimseler yok kokrtum..bebişlerin düzensizliklerınde giremıyoruzki

benim fırlama kızım uyanmadan bırkac kişi gelse de muhabbet etsek ya

benim fırlama kızım uyanmadan bırkac kişi gelse de muhabbet etsek ya

çok erken girmişsin yav az daha geç girseydin sohbet ederdik :) sizin bebişler var herzaman vakit bulamıyorsunuz benim elim boş gönlüm hoş buralarda takılıyorum bende birileri gelsede sohbet etsek diyorum ama kimseler gelmiyo birgün bir saat verelim okuyanlar o saatlerde girebilirse girsin sohbet edelim bari başka türlü bulamıyoz birbirimizi

saol canım benim inşallah:)oğlum bu perşembeden beri öksürüyor ve doktor dün bronşit olduğunu söyledi,bir öksürüyorki içim paramparça oluyor(inşallah o iyileşsin her plana davete varım

saol canım benim inşallah:)oğlum bu perşembeden beri öksürüyor ve doktor dün bronşit olduğunu söyledi,bir öksürüyorki içim paramparça oluyor(inşallah o iyileşsin her plana davete varım

ayyyykuzum benim çok geçmiş olsun insanın çocuğu olunca ona gelen bana gelsin diyo değilmi inşallah çabucak iyileşir bebeğin havalarda kötü gidiyo

bu arada doğuma az kaldı demiştin ne kadar kaldı herşey yolundadır inşallah çok büyük heyecan olmalı hangi hastanede doğum yapcaksın

normal şartlarda 28 günüm kaldı bugün itibariyle ama sezeryan olursa 15 gün
ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda orda düşünüyorum çok memnunum

ayyyykuzum benim çok geçmiş olsun insanın çocuğu olunca ona gelen bana gelsin diyo değilmi inşallah çabucak iyileşir bebeğin havalarda kötü gidiyo
evet canım aynen öyleinşallah çabuk iileşir
normal şartlarda 28 günüm kaldı bugün itibariyle ama sezeryan olursa 15 gün
ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda orda düşünüyorum çok memnunum

hangş doktor canım?brende ceylan hamıam gidiyodum,doğumu 2 kasımda orda yaptım

ben erzat beye gidiyorum.
yılbaşı günü benimde bebiş oynamdı acile gitttim icabcı ceylan hanımmış biraz suratsız gibi geldi bana o kadın yaa yadın yorgun falanmıydı acaba.
aa belki senin doğuma kadar karşılaşmışıdır bekleme salonunda :))
normalmi olmuştu doğumun başkent öncelikle normal yaptıryo diyolar ondan da özellikle orayı istiyorum bide erken doğum riskim vardı hastanede yatmıştım serviten çok memnun kalmıştım ilk başta selçukluya gidiyodum sonra döndüm başkente

bu arada bebişin de hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün daha öncede yazmıştım kasım annelri topiğinde oğluşunun fotosunu görmüştüm dikkatimi çekmişti paşan:))

iyi gecelerrr ben geldim misafirim vardı anca girebildim karşılaşmışsınız galiba baya muhabbet olmuş ne güzel bende olaydım keşkem:)

kızlaaar kimse yok muuu?
Bende gecnin bir yarısı gelmişim kimse yok mu diyorum
Kızlar gelin bakın şu buluşma işin ayarlayalım. Ahanda ben burdan sesleniyorum yetkililere ortak bir gün saat mekan bulunsun orada buluşalım. Kırımızı karanfil takarız yakamıza öyle buluşuruz Dışarıda bir mekan seçelim. Bebekli annelerin kolay gelebileceği bir yer olsun. Sahidende birbirimizi tanıyabileceğimiz birer işaret bulunduralım yanımızda. Ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…