*****konyalı bayanlar haydi buraya*****

ama canım beniz az öncede yazdım toplantım vardı benim konyada...2 gün orada kaldım...zorunlu nedenler yaniiii:umursamaz:

hımmm anladım canım bende iki göremeyncez nerde bu kız ddeimCADIARZU
benim işleri sormuşsun işlere gelincez benim işim hiç bitmez
bugün komşunun kızın nişanı vardı oraya gittik salonda dindim yoruldum bakıcam die
bu hafta sonuda kaynımın kızın hem kınası hem düğünü var allah nasip ederse onunla uğraşcaz maleessef büyük ev
ve kaynana yanında olduğumuz için işimiz gelen giden çok oluyor
asıl iş yarın yada öbür gün başlıyor
bu arada oyayı örmeyi merak sardım şu düğün işini bitir m gel hem çay içer hem elişi yaparık:hulya::hulya:

uleyyniinnn koca konyada üçümüzmü varmışıs vay anasını leyynnnn

hımmm analdım canım konyada otogara yakın oturdğunu yazmışsın bir yerde ordanda dolmuşlaramı biniyon canım işe giderken

aslıcğım duruşah çıkmış bende gezincem canım bugün çok az bişey oturdum şöyle iki laf edecek kimseler yok bu topikte çenem durursa olmazzzzkaydirigubbakcemile3

evet tatlım sabah 7 yollardayım sen calsıoynmu duru kactı yınekaydirigubbakcemile

yok canım çalışmıyom ben keşke çalışan bi bayan olsam çok imreniyom ne güzel herkes istedği gibi giyinebiliyor
bende konya doktora gidip geliyom hele kan vermek için bilem erkenden çıkıyoz evden bi orda olduğmuzuda kızlar diyom ben fıstık gibim maşallah dedimmi eşimde der saçmalama yine der sende varsındır bu kızların için de ama bizde dolmuş bekler oluruz
hııı duru kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…