*****konyalı bayanlar haydi buraya*****

var cnm ıns bu iş nasip ya bız 2 yıldır evlenelım ha bugün ha yarın ama demek zamnı gelmemis hayrlsıı

selam millet.bu topigi görmemişim.bende konyalıları toplamak adına acıcaktım meger varmıs.ii oldu buldugum.

canım duruşah adlı arkadaş açtı ama pek kimseler yok sanırım konyalı olanlar gelsede tanışsak ehhh fena olmas dimmi
sende hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

canım duruşah adlı arkadaş açtı ama pek kimseler yok sanırım konyalı olanlar gelsede tanışsak ehhh fena olmas dimmi
sende hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

saol canım teşekkür.aslında konyalılar var ben sıtede bıraz bakındım.ama onlarında benım gıbı topikten haberi yok galıba

merhaba kizlar gecengunden sonra bir daha topige gelemedim. allahin izniyle yarinda dogum yapacagim:CüvCüv:. kizimi kucagima aldiktan sonra gelirim insallah. benim icin dua edin ne olur cok tirsiyorumeyvahedigeldismile

Slm kızlar aysuncum naptın cnm dogum oldumu
yok canim nerdeeeeee hala doguramadim en ufak bir agrim sancim yok herhangi bi sorunda yok bu yuzden doktor bir hafta daha musade etti. benim kiz inatci olcak heralde dogmak nedir bilmiyor sipa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…