hayırlı olsun canım...allah nazarlardan korusun seni tatlım....kızlar merhaba.tedavim tüp bebek.eurofertilde fuat bey yaptı.ilk denememizdi.çok şükür olumlu sonuçlandı.19 uda kalp atışlarını duymaya gitcez ALLAH izin verirse.
ii akşamlar kızlar bende hamıleyım konyada doktor arıyorum başkentten emel hanım var ama başkentın cocuk doktoru yok sanırım bu yuzden farabı hastanesını düşünüyorum ama ordakı doktorların adını hıc duymadım doktorlar ve hastahane hakkında bılgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım hihoyyyt
günaydın arkadaşlar,
ben aslen konyalıyım ama iş nedeniyle d.bakırda oturuyorum.. 10 gün önce konyadaydım ama yinede özledim oraları..
Bebişi olmayan herkese Allahım biran evvel versin hepimizin yüzü gülsün inş..
ii gecelerrr topık sahıbı nerdeee
uhdeciğim nerelerdesin sen yaaa tedavi ne alemde aşılamamım ne yaptırcattın naptın kısssssss:tomato::tomatopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım uzun zmandır girmiyodum düşünmeyeyim diye ama aklımdan hiç çıkmıyoki yeniden girmeye başladım buraya aşılama yaptırmıştım en son tutmadı ara verdik kısmet olursa bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorum. iyi bir yer ve iyi bir dr. arıyorum.. sen neler yaptın canım ??
olabılır aysecım sen nasılsın neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?