*****konyalı bayanlar haydi buraya*****

kızlar merhaba.tedavim tüp bebek.eurofertilde fuat bey yaptı.ilk denememizdi.çok şükür olumlu sonuçlandı.19 uda kalp atışlarını duymaya gitcez ALLAH izin verirse.

ii akşamlar kızlar bende hamıleyım konyada doktor arıyorum başkentten emel hanım var ama başkentın cocuk doktoru yok sanırım bu yuzden farabı hastanesını düşünüyorum ama ordakı doktorların adını hıc duymadım doktorlar ve hastahane hakkında bılgısı olan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım hihoyyyt

canım başkentte 2 tane çocuk doktoru vardı diye hatırlıyorum ben...

günaydın arkadaşlar,

ben aslen konyalıyım ama iş nedeniyle d.bakırda oturuyorum.. 10 gün önce konyadaydım ama yinede özledim oraları..
Bebişi olmayan herkese Allahım biran evvel versin hepimizin yüzü gülsün inş..

uhdeciğim nerelerdesin sen yaaa tedavi ne alemde aşılamamım ne yaptırcattın naptın kısssssss:tomato::tomatopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uhdeciğim nerelerdesin sen yaaa tedavi ne alemde aşılamamım ne yaptırcattın naptın kısssssss:tomato::tomatopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım uzun zmandır girmiyodum düşünmeyeyim diye ama aklımdan hiç çıkmıyoki yeniden girmeye başladım buraya aşılama yaptırmıştım en son tutmadı ara verdik kısmet olursa bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorum. iyi bir yer ve iyi bir dr. arıyorum.. sen neler yaptın canım ??

hayır canım onlar yiğenim benim bebiş yok maalesef uğraşıyoruz ama olmuyor işte

tabiiki Allahım nasip ederse olacagına inanaıyorum 6 yıl geçti biraz yorgunluk var artık bende kısmet tabii tüp bebeğide deneyecegim olmazsa bırakacagım ona karar verdim artık

canım gitmediğimiz doktor kalmadı valla bu seneye kadar hiç bir problem yok deniyodu olmuyodu tabiiki son gittiğim dr. rahimde şekil bozukluğu var dedi kalp şeklindeymiş ameliyat dedi histeroskopi ve laparoskopi yapılacak dedi ameliyat oldum düzeldi dedi hemen ertesi ay aşılama yapıldı tutmadı oda şimdi bekliyorum iyi bir dr. bulursam tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz 6 yıl olmuş yaş geçiyor 35 oldum daha fazlada beklemenin bir anlamı yok artık kısmet bakalım deneyelim onuda Allah büyük olmayan herkese nasip etsin inş...
senin bebiş var sanırım.

yok cnm bekarım tatlım benn cnm bi yakınım da öle oldu hiçbişi yoktu olmuyodu tü p bebek olmadı sımdı hamıle kendıglınden olduu

canım ya bundan haberim yoktu insan alışkanlik haline geliyor vazgeçemiyor topiklerden
hayırlısı olsun tatılllııımmmm inşallah tüpe gerek kalmadan gelir inşşşş:Saruboceq:
bende korunuyom nie die sorma adet düzensizliğim var benim daha doğum doktoruna hiç :1no2:başlayamadık değerlerim düşmüyor en son haziranda tsh ya bakıtttık 6.76 bana göre akannehirbayağı bi büyük değer :1shok:
rabbim bizim sabrımızı deniyor sevdiği kullara böyle dert veririmiş allahım bundan büyük:Saruboceq: dert vermsiiinnnn:Saruboceq:

olabılır aysecım sen nasılsın neler yapıyosun

neyapam aslım yaz geldi işlerde azdı malesef geçenlerde bulğur kaynattık ekemek yaptık malum buralarda ekmeğe para vermiyoz sempatiksalakcinni
sen neler yapıyon kıssss çalşıyonmu izne ayrılamadınmı bu yıl bizde ayrılmadıkkaydirigubbakcemile2 bayramdan sora biryerelere gidelim diyoruz ama nasip kismet inşallah :Saruboceq:
hazırlan senide götürem kız kardeşimle beraber gideriz olmassmmıııkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…