konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

kızlar kusura bakmayın bazen diger topiklerdeki arkadaşlarıma da ugruyorum eeeeeeeeeeeeeeee kimler var bugün hadi bakın ögleden snra yoklama alcam ona göreeeeee

iyiyiz şekerim sen nasılsın senin isim neydi ayşemi yoksa bu arada beklemeye devam cuma kesin gitcem artık kan testi yaptırcam negatif çıkarsada doktora gidip muayene olcam

canım ıns allah hakkında hayırlısı olur bak buradanbızede haber et nede olsa bızı en cok bırbırımız anlar.sana bısey soracam canım benım reglım 3 gun gecmıstı doktorda 0 cıkmıstı kan testınde,ama bugun 5 gunum korkuyorum ne yapayım agrım falanda yok sence ne olabılır.

Son düzenleme:
ossllem canım ya 16 haftalık hamileyim halla bulantım geçmedi normalde geçmesi gerekiyurmş ilk gebeliğim 15 günde bir gidip serum alıyorm ilk hamilelik olduğu için olabilir diyorlar senin bulantn olmşmuydu nasıl geçti

canım korkma inşallah bişi yoktur doktora gidip muayene olsana belki başka bişi vardır veya mevsimsel sebeplerle geçikmiştir ama moralini bozma bak tamam mı bu arada en güzel haberleri sizle paylaşırım merak etme şekerim

inşallah senınle sevınelım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…