Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bebeği olanlarada sağlık versin... benimde 1 yıl olmamıştı. hiç bir ilaç falanda kullanmadım. sabredin sadece arkadaşlar. doktorumda akademi hastaneinde Muammer beydi. ben çok memnun kaldım.
merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için
canım inan artık beklemek bile daha kolay geliyo 11. ayımdayım ama bir kaç sefer kan testi yaptırdım 0 çıktı hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum
tatlım hoşgeldin aramıza.nile ilk hamileliğimde gitmiştim.düşük tehlikem vardı.kanamam geldi az bişey aradım sordum.panik yapma yat dinelen birde progestan diye ilaç yazmıştı onuda iç gelmene gerek yok dedi.bende tabi dr diye güvendim yattım salak gibi.ertesi gün kanamam fazlalaştı sabah erkenden gittik nile kapının önü kalabalıktı tabi.ben anlattım durumumu bana verdiği cevap şu oldu: 2 saat beklersen öyle bakarım dedi.dışarıda bekleyen hastaları varmış.bi 10 dakikasını ayırıp kanamamın şiddetine bakıp en azından bi yere yönlendirebilirdi.eşimde bağırdı çağırdı 2 saatte benim karım ölecek mi kalacakmı belli değil dedi.nereye gidelim hadi doğumevine (oraya gitmek hiç istemezdim ama mecburen) neyse acile girdik hemen dr geldi baktı düşük yapıyosunuz dedi.vs.ilgilenildi yani.benim beğenmediğim doğumevi bile beni yürütmeden tekerlekli sandalyede karşıladı.yani arkadaşım ben nile gittiğimde pek iyi şeyler yaşamadım.sen sorduğun için bende paylaşmak istedim.inş.sen hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için
sağol tatlım moral veriyosun bana.bi tarafım diyorki bu bebekte hiç bişey yok sağlıklı bi şekilde doğup gelecekbi tarafımda dr ilk mauyenelerde böyle diyosa vardır bi bildiği yani doğru diyorum.ama bilmiyorum işte.allaha dua ediyorum bi mucize rabbim sadece bi mucize ver diye... hayırlısı demekten başka bişey düşmüyor.kısmette varsa olur yoksa olmaz.
BEKLENEN GÜN GELECEKSE,ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
sağol canım yorumun için. ben de bir kere gittim ya çok kalabalık olduğu için ya da kişiliği böyle bilmiyorum çok soğuk geldi bana tamam ben de çok laubali doktoru sevmem ama ne biliyim bu kadar da mesafe göstermesine anlam veremedim. soru da aklıma gelmedi o da pek bir bilgilendirmedi kalp atışını duyduk çıktık ilk hamileliğim sonuçta tecrübesizim. bilmiyorum hala doktora karar veremedim.
Cnm burda da buldum senikonyadasın demek. Bende konyadaım cnm.Walla ona benm bi ark ımın eşi gidior.Memnunlar. o ismi bende duydum da açıkcası ben bayan dr dan yana olmadım hiç.Bende hamile kalmadan bi folik asite başlayım die selçukludaki güler hanıma gittim mahfetti beni.Çok cnm yandı ya alttan flan baktı.şimdi muammer hocaya gidiorum akademi hast.
Valla cnm bayan dr sonçta yani kaprisli havalı ne biliyim ya ben sevmiorum.sen bence dr unu değiştir.Sonçta doğumda bile öle artistce davranırsa cnın sıkılır.Muammer hoca süper.Cebini verdi aklına ne gelirse dedi gece gündz ara sor ben sana fikir vririm dedi.Alllah razı olsn.Yani ceple ulaşmak mümkün değil dr.lara bilioırsn.
BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR süper bi sözzz...
ALLAH NASİP ETMEYECĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ (hzosman)
SABIR ACI MEYVASI TATLI OLURMUŞ inşallah herkes sabırın sonu mukafatnı alacak hayırlsı ve sabırla
pekı doktora hıc gıdıp muayne oldunmu ?ya ben o masaya yatıp aletlerın içime gırmesınden hıc hoslanmıyorum asıl korkutan o nedense ılk evlendıgımde 2. ayı falandı kist var dedıler 1 ay dogum kontrol hapı kullandım sonra adet olunca gel dedı doktor nacıye sandıkcı vardı ona gıttım okadar cok canımı yaktı kı o gunden berı korkarım ama sanırım gıdecem yapacak bısey yok
canım iyi düşün iyi olsun imşallah yavv bi türlü denk gelemiyoz
merhaba canımCnm burda da buldum senikonyadasın demek. Bende konyadaım cnm.Walla ona benm bi ark ımın eşi gidior.Memnunlar. o ismi bende duydum da açıkcası ben bayan dr dan yana olmadım hiç.Bende hamile kalmadan bi folik asite başlayım die selçukludaki güler hanıma gittim mahfetti beni.Çok cnm yandı ya alttan flan baktı.şimdi muammer hocaya gidiorum akademi hast.
evet canım sabah vardiyasındayım ve bizim iş yerinde sabah çok yogun geçiyo o yüzden pek ilginenemiyorum sizinle ksr bkm öptüm kib
bende konyalıyım ve aynı zamanda hamişim:)
allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış... bunu daha öncede duymuştum canım.çok güzel elhamdülillah.demekki biz sürekli bebişlerimizi hayal ettiğimize göre rabbimde bize bunu yaşatacak inş.sağlıkla huzurla kucaklarımıza alacaz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?