konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Aminn.. Bende Muammer Hocaya gidiorum ve de memnun kaldım

merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için

benimde kaynımın gelini gimiş ti oda hiç memnun kalmamıştı mesela rahim filmi ektirmiş geline hiç doğru düzgün yorum yapmamış en sonrada demiş bizim makinalarımız bozuk doğru düzğün iş yapmamış demiş oysa rahim filminide çeken kendisiymiş bi daha çekelim demiş kaynımın oğluda bi bağırmış ne demek bi daha çekelim bu oyuncak değil rahim filmi rahim diye bağırmış yani konyada adam doktor bulmak hakkaten çok zor inşallah sen hamilesin ya belki iyi ilgilenir
bu arada hayırlı olsun darısı başımıza

canım inan artık beklemek bile daha kolay geliyo 11. ayımdayım ama bir kaç sefer kan testi yaptırdım 0 çıktı hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum

canım iyi düşün iyi olsun imşallah yavv bi türlü denk gelemiyoz

sağol canım yorumun için. ben de bir kere gittim ya çok kalabalık olduğu için ya da kişiliği böyle bilmiyorum çok soğuk geldi bana tamam ben de çok laubali doktoru sevmem ama ne biliyim bu kadar da mesafe göstermesine anlam veremedim. soru da aklıma gelmedi o da pek bir bilgilendirmedi kalp atışını duyduk çıktık ilk hamileliğim sonuçta tecrübesizim. bilmiyorum hala doktora karar veremedim.

merhabalar ben de konyadayım henüz yeni hamileyim. ilk bebeğim ben de özel selçukluda nil hanıma gidiyorum duyanınız var mı. çok ani karar verdim doktorum için

Cnm burda da buldum seni konyadasın demek. Bende konyadaım cnm.Walla ona benm bi ark ımın eşi gidior.Memnunlar. o ismi bende duydum da açıkcası ben bayan dr dan yana olmadım hiç.Bende hamile kalmadan bi folik asite başlayım die selçukludaki güler hanıma gittim mahfetti beni.Çok cnm yandı ya alttan flan baktı.şimdi muammer hocaya gidiorum akademi hast.

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR süper bi sözzz...
ALLAH NASİP ETMEYECĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ (hzosman)
SABIR ACI MEYVASI TATLI OLURMUŞ inşallah herkes sabırın sonu mukafatnı alacak hayırlsı ve sabırla

Valla cnm bayan dr sonçta yani kaprisli havalı ne biliyim ya ben sevmiorum.sen bence dr unu değiştir.Sonçta doğumda bile öle artistce davranırsa cnın sıkılır.Muammer hoca süper.Cebini verdi aklına ne gelirse dedi gece gündz ara sor ben sana fikir vririm dedi.Alllah razı olsn.Yani ceple ulaşmak mümkün değil dr.lara bilioırsn.

gülerede gittim ben hiç memnun kalmadım
sema soysale tam 2 sene boyunca gittim
2009 da yeter uyar vardı tam onlan tedaviye başlayacaktık ne yazıkki onuda tayini çıktı şans yüzüme hiçgülmedi hayırlısı

ya haklısın aslında bayanların bi çoğu kaprisli oluyor ben de bir çok bölümde erkek hekim tercih ediyorum ama doğumda rahat edemem

niye konuşmuyonuz yavv allah allah neyse galiba rahatsız mı ettim sizi gidim bari bi ben konuşuyommefkarlıyım bugün yine gürbet elde akşam olduuuuuuuuuuuuu oyyyy oyyyyyyy...

allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış... bunu daha öncede duymuştum canım.çok güzel elhamdülillah.demekki biz sürekli bebişlerimizi hayal ettiğimize göre rabbimde bize bunu yaşatacak inş.sağlıkla huzurla kucaklarımıza alacaz inş...

tabi canım aysel kamere gittim kist felan yok dedi smear testi yaptırdım bana yumurtalarımı bile göstermişti

merhaba canım
muammer hoca nasıl bende muayne olmam lazım eşımle gıdecegım 6 aydır denıyorz bir sıkıntı mı var acaba ona baktıracagız kıme gıdebılırım sence

bende 6 haftalıktan itibaren muammer beye gittim doğumumuda o yaptı. şimdi oğlum 4 aylık bir arkadaşımın ablası rusyadan gelip ona muayene oluyor bebek için. Konya da çok hit isimler var onlarada gittim ama kapılarında sıra beklerken strese girdim. Erkek dr olduğu için pek tercih sebebi değil ama ben çok memnun kaldım.

evet canım bende duyuncaz çok etkilendim çok şükür allahıma sağlığımız yerinde elhamdülillah sana şükürler olsun allahımm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma bana ve tüm isteyenlere herşeyi hayırlısını ver sen yoktan var eden vardan yok eden sensin allahım sensin mucizeler yaratan sensin allahım o mucizelerin bizlerede hayırlısı ile ver allahım aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…