konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım ben konyaya 60 kilometre uzaktayım ben kadınhanında oturuyorum eşim tapuda çalışıyor
inşallah allahım bu defa yüzünü güldürecek canım inşallahhhhhh doktorlar anlamaz sen basbayağı hamilesin işte

iyiyiz şekerim sen nasılsın senin isim neydi ayşemi yoksa bu arada beklemeye devam cuma kesin gitcem artık kan testi yaptırcam negatif çıkarsada doktora gidip muayene olcam

çok şükür allahıma iyiyiym bugün rüya gördüm inşallah o rüyam bir gün gerçek olacak buna inanıyorum rabbimin mucizelerine inancım sonsuz
evet canım ismim ayşe negatifi unut pozitif düşünün valla gelmiyim seninle yonnulunun yanına alla alla zaten bir metre kar var

tamam canım pozitif olcam sözzzz inşallah rüyan hayırlı olur öptüm bügün yoklama felan alamadım çok yogundum ama yarın alcam artık kib

bazen hiç geçmick gibime gelio :S

tatlım benim pazartesiden beri çok kötü.hiç geçmeden sürekli bulanıyor artı yediklerimi çıkarıyorum.ben yeni hamileyim ama dr mol gebelikten şüpheleniyor.eğer öyleyse gebeliği sonlandıracaklar.rabbim şu çektiğim sıkıntıların mükafatını bir bebişle ödüllendirir inş.sen ne kadarlık hamilesin canım?

canım mol gebelik nedir:?

canım benim istesende gelemezsin 1 metre kar var

canım mol gebelik nedir:?

bende ilk defa duydum canım.daha önce hiç duymamıştım.1 haftadır netten araştırmaktan ezberledim ama ( mol gebelik üzüm gebeliğide deniyor.krozomlarla ilgili bi bozukluk.yani gebelik oluyor.kesede oluyor.hatta embriyoya ait bulgularda olabiliyor fakat anormal bi gebelik türü.sonlandırılmazsa allah korusun kötü şeylere çevirebiliyor ( yani anlayacağın hamileliğime sevinemeden galiba son bulacak.daha öncede 2 düşük yaşadım canım bunuda kayberdersem çok üzülecem ama herşeyin hayırlısı tabi.allahım bana ve eşime sağlık versinde tekrar olur inş.kendimi böyle teselli etmek zorundayım.

yonnulu mol hamilelik nedir ya bendede mide bulantısı çok fazla korktm

yok canım korkma bulantı olması normal.kişiden kişiye değişir o kiminde az olur kiminde çok.ama bu mol gebelik öyle şüphelenilecek bişey değil.dr sürekli hcg ye bakıyor normal gebeliklere göre daha fazla çıkıyormuş.1000 kişide 1 olabilecek bişeymiş.1000 kişinin içinden 1 kişi benim canım.sen takma kafana

geçmiş olsun canım ya inş normal bi gebeliktir ne kadarlık oldu benim 16 haftalık oldu bulantım hala sürüyor bulantı sakızını dene zencefil içerkli mideni rahatlatr rahat ol dua et

geçmiş olsun canım ya inş normal bi gebeliktir ne kadarlık oldu benim 16 haftalık oldu bulantım hala sürüyor bulantı sakızını dene zencefil içerkli mideni rahatlatr rahat ol dua et

ah keşke rabbim bir mucize versede normal sağlıklı bi gebelik olsa! canım günde 3 defa bulantı için hap yazdı dr ondan içiyorum aç karna.ama hiç bi faydası yok.hem bulantı hem bu ruh hali bilmiyorum daha ne kadar dayanırım ( hayırlısı...

kesinlikle kolay olduğunu söyleyemem 15 günde bir serum alıyrdm bulantı kusma yüzünden şükür bu hafta biraz rahatladım inş sende rahatlarsın

slm arkadaşlar bende konyalı hamişlerdenim böyle bi topik açıldığını görünce hemen atladım martta doğumum var inşallah bütün hamilelere kolay doğumlar olmayanlarada allah bi an önce nasip eder inşallah

bende hikayemi anlatayım kızlar bebişime zor ulaştık bizde ama sıkılmak yok haa çünkü biraz uzun olacak
eşimle 4 yıl önce evlendik evlendiğimiz aydan itibaren ben çocuk diye tutturmaya başladım çünkü ergenlikten beri pko hastasıydım ve zor olacağını biliyodum neyse 2.ayda doktora gittik herzamanki gibi pko vardı doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl geçiyodu 2 ay sonra tekrar çıkıyodu soğan suyu içtim tık yok hayıt tohumu çörekotu incir suyu polen karışımı yani ne duyduysam yaptım ama nafile sonra rahim ağzında yara çıktı konya hospitalde narin türkmene gittim gitmez olaydım ağlattı beni acıdan foşur foşur kan akıyo kadın şaşırıyo aaa olmaması lazımdı niye olduki diyeneyse ağlayarak çıktım ordan kadın hamile kalman yakındır dedi bekle bekle bişi yok doğumevinde değişik bi sürü doktora gittim kist yüzünden bekleme boşuna tüpbebek yaptırmanız lazım olmaz dediler kiste çözüm yok ne yapıyosam geçmiyo sonra yine rahimağzında yara çıktı bu sefer tıpda suna özdemire gittim allah razı olsun hiç canımı acıtmadan yaktı yarayıböyle tam 3 yıl geçti benim psikolojim bozuldu hamile görmek istemiyodum artık birinin hamile olduğunu duyunca oturup ağlıyodum eşimle de aramız bozulmaya başlamıştıonunda psikolojisini bozmuştum bebek sevdası yüzündenen son kızılayda mustafa ulusoya gittik rahim filmi istedi yaptım baya acıdı sonra doktor bide rahminin yapısına bakıyım diye doğum odasına aldı baktı ve iyi dedi neyse rahim filmi sonucum iki tüpdede aşırı tıkanıklık çıktı ve ameliyat olmadan çocuk olamayacağını söyledi sskda mustafa başaranda laparoskopi ameliyatı oldum doktor bi seviçle içeri girdi tüplerin tamamen açıkmış kendini sıktığın için tıkalı görünmüş dedi sevincimden nerdeyse hasta yatağımdan kalkıp doktora sarılacaktımtekrar öncekine mustafa ulusoya gittik kızılayda bu arada oda dediki meslek hayatım boyunca sen 2.kişisin tüpleri açık olupta tıkalı görünen binde bir ihtimal böyle olur hiç ümidim yoktu açılabileceğinden çünkü tamamen tıkalıydı dedi ama tamamen açıkmış dedi muayene etti 3ay doğum kontrol hapı kullandım kist geçti hemen yumurtlama ilaçları ve iğnesi kullanıldı 7 yumurta oluştu günaşırı ilişki önerdi adet olmazsan hayırlı olsun şimdiden olursan gel tekrar deneyelim dedi ben beklemeye başladım ama hiç ümidim yoktu bi gün mide bulantısından ve kusmaktan bi hoş oldum hemen eşimi çağırıp acile gittik ben habire eşime yediğimden zehirlendim diyorum neyse bi tahlil yapalım hap yazıyım dedi tahlil sonucumu aldım bakıyom 4 yazıyo hah dedim zaten tutmamış tutsa 5den yukarı olurdu doktor sonucu aldı eline habire gülüyo bende kızıyom içten içe ne gülüyo bu adam diye mide bulantının sebebi anlaşıldı dedi zehirlendimde ondan dedim hayır hamilesin dedinası yani dedim betahcg 4 olmazki diyorum tekrar gösterdi 174müşonu nasıl 4 gördüm hala şaşıyorum kendimebiz eşimle şok olduk sevincimizden ne yapacağımızı şaşırdık hemen ailelere haber ettik 3,5yıl sonra bebişim geliyodu nihayetkistten dolayı bişey olcakta bebeğim düşcek diye çok korktum ama şükür hamileliğimde kist çıkmadı ve yolun sonuna geldik bi kaç hafta sonra inşallah kavuşucambu tedavi işinde kızılayda mustafa ulusoy derim adam çok ilgili kesinlikle herşeye ayrıntısıyla bakıyo ve bana senin bebeğin olur sana tüpbebek yapmam dedi sadece yumurta takibiyle halletti allahın izniylede tabi doğumuda onda apmayı düşünüyorum benim 3,5yıllık özlemim son buldu artık kucağıma alacağım günleri sayıyorum allahım isteyen herkese bekletmeden versin inşallah beklemek çok zor yaşadığım için biliyorum şimdi isteyen herkese dua ediyorum allahım benim yüzümü güldürdün onlarınkinide güldür diye isteyen herkes böyle olsunnnnnnnnnnn

canım benim topigimne hoşgeldin çektigin acıları yüregimde hissettim allah saglıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip etsin bende 14 aylık evliyim evlenmeden 3 ay önce dgm kntrol hapı kullanmaya başlamıştım 10 ay oldu bırakalı ama hala bebişim yok bu ay 7 gün geçti bugün adet oldum şu an çok agrım var

gçmiş olsn cnm.Umarım allahım gönlüne göre verir.

evet canım beklemek gerçekten zor evliliğimin 3.yılına gircem bende.ben 1 yıllık evliyken hamile kalabildim ama malesef düşük yaptım 6 ayda sonra tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım.şimdi yeni hamileyim ama dr buna mol gebelik diye teşhis koydu gibi bişey yani büyük ihtimalle öyle.bunuda anormal bir gebelik olduğu için sonlandıracaklr galiba :18:bilmiyorum ya bende bugüne kadar saçma sapan drlarla uğraştım hiç şansım yaver gitmedi.tabi kısmet birazda... bizde ne zaman sevinsek sevincimiz yarım kaldı rabbim her zaman ağlatacak değil ya elbet birgün bizide bizim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarında yüzünü güldürecektir.hikayeni okurken çok etkilendim canım. allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…