konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

merhaba canım
muammer hoca nasıl bende muayne olmam lazım eşımle gıdecegım 6 aydır denıyorz bir sıkıntı mı var acaba ona baktıracagız kıme gıdebılırım sence

akademı hastanesınde olduguna emınmısın canım sıtesınde bulamadım da

arkadaşlar konyada doğum yapan varsa hastaneler hakkında bilgi verebilir mi

ben akademi hastanesinde yaptım doğumumu; en büyük odayı alacağım diye tutturdum. gündüz aşırı güneşli gecede serindi. diğer odalar iyiymiş ama.hijyen açısından iyi personel ilgili. refakatçı yemekleri çok güzeldi ama hiç birinden ben yiyemedim tabii . sezaryen oldum hemşireler sürekli kontrol etti özel bakımla,hastabakıcılar ilgilendi.
hamileliğinizin keyfini çıkartın sabah 6 dan beri oğlumu sallıyorum..

ay walla ne güzel doğurmuşsn kurtulmşsn.benmde bi arkım orda yaptı doğumu.nasipse bende orda düşünüorum.Sezeryan dedinde kum torbası falan koydular mı ? ya o çok korkutucu cidden ? sezeryandan snra kaç gün ayağa kalkamadın? Normal doğumu sen mi tercih etmedin? bunları sormam için henüz çok küçüğüz diebilirim ama işte merak bende 7+2 haftalıgım cnm

evet korktum normal doğumdan dr normal doğuma teşvik etti ama ben istemeyince öyle kum torbası falan yok. 4-5 saat sonra kaldırıyorlar yürümeye başlıyorsun. evet daha küçüksünüz sağ salim kucağına alırsın inşallah. doğumun yaklaşınca detayları anlatırım.

ya herkes korkuo valla normalden ama en sağlıklısıda oymuş.ay inş allahım nasip eder kucağıma sağlıklı almayı.ekim 16 dior otomatik hesplayıcılar ama bilmem artık.öncesi de olabilir dio bazıları.evet dğmdan önce ben okumak isterim detaylrı

günaydın hatuncuklarım daha regl olmadım ama hamiş oldugumu sanmıyorum 4 ay öncesindede 7 gün geçmişti reglim ve umutlanmıştım herkes gibi beta hcg sonucunu alınca akan gözyaşalarımı kimse tahmin bile edemez ama benim gibi yüregi evlat hasretiyle yananlar iyi bilir ne çektigimi:............. bu sefer kan testi yaptırmadım netten aldıgım loboquick gebelik testi vardı yaptım negatif çıktı yani bana göre hamiş degilim ama bazı arkadaşlarım teste güvenme hastaneye git kan ver diyorlar ama artık saglık ocaklarına felanda gitmek istemiyorum kimseye açıklama yapmakta istemiyorum kimligimi kimse bilsinde istemiyorum ama şu an çok sakinim kızlar üzülmüyorum eşim beni çok seviyo bende onu biz 10 yıldır tanışıyoruz ama 14 aylık evliyiz ve çoçugumuz olsun dieeeeeeeeee evlenmedik birbirimizi çokkkkkk sevdik birlikte yaşamak için evlendik Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum kızlar artık streste yapmıycam

günaydın havvacığım
günaydın yonnulu
nasılsınız iyisiniz dimi yonnulu orda kar çokmu kız bizim burda baya bir metre filan oldu okullar tabiki tatil ama aşkım sabah işe mecburen gitti keşke iş yerlerinide tatil etseler ne varr...

bravooo bravoo helal sana kız valla helalll çok güzel bi söz
ah keşke bende öyle desem kafamdan atsam sakin olsam ama bende eskisi kadar takmıyom buda iyi bişiydir

günaydın canım.iyi olmaya çalışıyorum işte...şu gebelik maceramda hayırlısıyla bi belli olsaydı.yani varsa var yoksa yok.ama böyle muallakta olmak şüpheyle yaşamak çok kötü. tatlım sizin orda dedinde sen konyada değilmisin? burayada kar yağdı dün.ama çok değil.bugün de aşırı bir rüzgar var dün yağan karları savuruyor... birazda soğuk. sen nasılsın peki?

en güzeli tatlım... stres yapıyoruzda ne oluyor? yine iş olacağa varıyor.salla gitsin dertlerini... rabbim hakkımızda hayırlısını versin.kib

canım ben ilçesindeyim ya ondan dedim bazen bizim buralara yağdım merkeze fazla yağmıyorada ondan dedim
inşallah bebeğin seninle sen gönlünü ferah tut...

canım ben ilçesindeyim ya ondan dedim bazen bizim buralara yağdım merkeze fazla yağmıyorada ondan dedim
inşallah bebeğin seninle sen gönlünü ferah tut...

ilçesinde neresindesin canım? inşallah bebeğim benimledir... nolur dua et benim için.rabbim 2 kez ağlattı 3.kez ağlatmaz inşallah.şu gebelik normal çıksın dr yanılmış olsun inş vallahi dünyalar benim olacak.zilleri takıp oynuycam haaaa

doğuma hangi doktor girdi peki ücretler nasıl canım

iyiyiz şekerim sen nasılsın senin isim neydi ayşemi yoksa bu arada beklemeye devam cuma kesin gitcem artık kan testi yaptırcam negatif çıkarsada doktora gidip muayene olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…