evet hamileyim ya bu alaaddinde bi hamile giyim mağzası vardı adı neydi
ramle miydi? bende tam hatırlayamadım ama...:44::44::44:
ya birde konyada doğum yapmak istiyorum güzel bi hastane doktor ismi ismi istiyorm yardımcı olun
ramle miydi? bende tam hatırlayamadım ama...:44::44::44:
tatlım benim drlardan yana hiç şansım olmadı.doğum yapmadığım içinde hiç bir tecrübem yok.ama hospitalde tülin hn mı çok övüyorlar.akademide muammer bey.yani bunun gibi birçok isim sayabilirim sana ama... dediğim gibi ben birebir yaşamış olsaydım şöyle iyi böyle güzel diye anlatabilirdim tatlım ama malesefneyse inş.sen doğumunu yaptıktan sonra ben sana sorarım drun nasıldı diye
evet ramleymş canım sağol ben çıkıyorm akşama görüşürz kendinize ii bakın byyy
canım benim topigimne hoşgeldin çektigin acıları yüregimde hissettim allah saglıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip etsin bende 14 aylık evliyim evlenmeden 3 ay önce dgm kntrol hapı kullanmaya başlamıştım 10 ay oldu bırakalı ama hala bebişim yok bu ay 7 gün geçti bugün adet oldum şu an çok agrım var
evet canım beklemek gerçekten zorevliliğimin 3.yılına gircem bende.ben 1 yıllık evliyken hamile kalabildim ama malesef düşük yaptım 6 ayda sonra tekrar hamile kaldım tekrar düşük yaptım.şimdi yeni hamileyim ama dr buna mol gebelik diye teşhis koydu gibi bişey yani büyük ihtimalle öyle.bunuda anormal bir gebelik olduğu için sonlandıracaklr galiba :18:bilmiyorum ya bende bugüne kadar saçma sapan drlarla uğraştım hiç şansım yaver gitmedi.tabi kısmet birazda... bizde ne zaman sevinsek sevincimiz yarım kaldı rabbim her zaman ağlatacak değil ya elbet birgün bizide bizim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşanlarında yüzünü güldürecektir.hikayeni okurken çok etkilendim canım. allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.kib
ya birde konyada doğum yapmak istiyorum güzel bi hastane doktor ismi ismi istiyorm yardımcı olun
canım inşallah bu gebeliğin iyi olurda kucağına alırsın hayırlısıyla bende çok doktora gittim mustafa ulusoydan çok memnun kaldım adam özel hastanede ama para derdinde değil çoğu doktor öyle ona görün istersen allah hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin
çok sağol bitanem.allah seninde gönlünün muradını versin inş.evet artık özellerdeki drlarda bakmıyor önceden özele herkez gidemiyordu ilgileniyorlardı.şimdi özellerinde devlet hast.sinden farkı kalmadı malesef( benim asıl aklıma takılan 2 defa düşük yaşadım niye? sorun ne yani? bunun araştırılmasını istiyorum! acaba canım bu dra gitsem düşük yaptım desem ilgilenirmi yoksa sadece çocuk sahibi olmak isteyenlere mi yönelik tedavileri? iyiyse gerçekten hiç düşünmeden gidecem yok çünkü yok doğru düzfün dr bulamadım ve bana denk gelmiyor
caım tedavi yapıyo ama bilmiyorum ama denemekte fayda var bide ssk da mustafa başaran var o adamın senin sorununu çözeceğinden eminim ama çok yoğun çok bekliyosun önemli değil dersen ona git polikilinikte değil doğum bölümünün yatış kısmında adam ciddi rahatsızlığı olanlara bakıyo yada acillere ben laparoskopi olmuştum çok memnun kaldım ama dediğim gibi çok kalabalık
sağol tatlım yardımların için.aslında benim iyi bir perinatoloğa görünmem lazım.netten araştırdımda riskli gebeliklerle en iyi ilgilenen kadın doğum uzmancılarmış...başkentte cemalettin akyürek varmış.birde eurofertilde ali sami gürbüz... netten öyle çıktı yani.bilmiyorum canım şu gebelik bi belli olsunda hayırlısıyla.zaten bi 6-8 ay hamile kalamam yine korunurum.sonrasına allah kerim
hakkında hayırlısı olsun inşallah bi an önce sağlıkla bebeğine kavuşursun
merhaba kıslar ben de konyalıyım ve konyadayım
şu anda 8 haftalık hamileyim Allah ın izniyle..
rabbim sorunu olan arkadaşların dermanını versin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
hayırlı hamileliklerimiz ve evlatlarımız olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?