konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

ya birde konyada doğum yapmak istiyorum güzel bi hastane doktor ismi ismi istiyorm yardımcı olun

ya birde konyada doğum yapmak istiyorum güzel bi hastane doktor ismi ismi istiyorm yardımcı olun

tatlım benim drlardan yana hiç şansım olmadı.doğum yapmadığım içinde hiç bir tecrübem yok.ama hospitalde tülin hn mı çok övüyorlar.akademide muammer bey.yani bunun gibi birçok isim sayabilirim sana ama... dediğim gibi ben birebir yaşamış olsaydım şöyle iyi böyle güzel diye anlatabilirdim tatlım ama malesef neyse inş.sen doğumunu yaptıktan sonra ben sana sorarım drun nasıldı diye

canım gelince detaylı konuşurz olur mu bu isimleri bende çok duydm

evet ramleymş canım sağol ben çıkıyorm akşama görüşürz kendinize ii bakın byyy

hayırdır şekerim bi koşu konyaya gelip ramleden hamile kıyafetimi alcan yoksa? ankarada daha güzelleri vardır.balgatta özellilkle... tamam şeker görüşürüz kib.

bu kist malesef adet gecikmesi yapıyo canım insanın psikolojisini altüst ediyo eczacıyla kanka olmuştum gebelik testi almaktan canını sıkma bu sene çok duydum hamile olan kişiler özellikle olmayanların oluyo hep ben dahil olmayan 2 arkadaşımda hamile sende olacaksın inşallah allah kolaylık ve sabır versin

canım inşallah bu gebeliğin iyi olurda kucağına alırsın hayırlısıyla bende çok doktora gittim mustafa ulusoydan çok memnun kaldım adam özel hastanede ama para derdinde değil çoğu doktor öyle ona görün istersen allah hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin

canım bende doğum yapacağım yeri araştırdım topiklerde gezinirken kendi hastanemin doğumdada iyi olduğunu duydum kızılay hastanesi ben orda düşünüyorum baya övmüşler personel çok ilgili çok memnun kaldım diye tavsiye ederim ben sezeryan olcam seninki normalmi kaç haftalıksın

çok sağol bitanem.allah seninde gönlünün muradını versin inş.evet artık özellerdeki drlarda bakmıyor önceden özele herkez gidemiyordu ilgileniyorlardı.şimdi özellerinde devlet hast.sinden farkı kalmadı malesef ( benim asıl aklıma takılan 2 defa düşük yaşadım niye? sorun ne yani? bunun araştırılmasını istiyorum! acaba canım bu dra gitsem düşük yaptım desem ilgilenirmi yoksa sadece çocuk sahibi olmak isteyenlere mi yönelik tedavileri? iyiyse gerçekten hiç düşünmeden gidecem yok çünkü yok doğru düzfün dr bulamadım ve bana denk gelmiyor

caım tedavi yapıyo ama bilmiyorum ama denemekte fayda var bide ssk da mustafa başaran var o adamın senin sorununu çözeceğinden eminim ama çok yoğun çok bekliyosun önemli değil dersen ona git polikilinikte değil doğum bölümünün yatış kısmında adam ciddi rahatsızlığı olanlara bakıyo yada acillere ben laparoskopi olmuştum çok memnun kaldım ama dediğim gibi çok kalabalık

sağol tatlım yardımların için.aslında benim iyi bir perinatoloğa görünmem lazım.netten araştırdımda riskli gebeliklerle en iyi ilgilenen kadın doğum uzmancılarmış...başkentte cemalettin akyürek varmış.birde eurofertilde ali sami gürbüz... netten öyle çıktı yani.bilmiyorum canım şu gebelik bi belli olsunda hayırlısıyla.zaten bi 6-8 ay hamile kalamam yine korunurum.sonrasına allah kerim

hakkında hayırlısı olsun inşallah bi an önce sağlıkla bebeğine kavuşursun

kızlar nerdesiniz ya çok sıkıldım bugün havi bugünde almadın yoklama? ayşe sen hiç girmedin zaten... neyse ben 6 daçıkıyorum işten evde net yok artık yazdıklarınızı yarın.pardon yarında dra gidecem yokum cumartesi okurum.kibakın kızlar öpüyorum hepinizi

dua edin benim içinde dr mol gebelik değil normal bi gebelik desin herşey yolunda desin... allahım nolur yarabbim güldür artık şu kulunun yüzünü :26::26::26:

merhaba kıslar ben de konyalıyım ve konyadayım
şu anda 8 haftalık hamileyim Allah ın izniyle..
rabbim sorunu olan arkadaşların dermanını versin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
hayırlı hamileliklerimiz ve evlatlarımız olur inşallah..

inşallah canım bu arada topigime hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…