konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

evet canım dün iş yerinde rahatsızlandım eşim beni aldı doktora gittik doktor muayene etti adetim gelmişti sancıdan duramadım alttan muayene etti polikistik over var dedi ilaç verdi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda büyümeye çalışıyormuş 16 martta ilaca başlıycam 3 ay kullancan daha snrada yumurtalarımı geliştirecek ilaç vercek doktorum bu arada allah yardımcın olsun canım sana ve burdaki herkese dua ediyorum

allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi gerçekleştirsin canlarımmm

canım ya kusura bakma topiği takip ediyorum ama fakrkeemimişim. benim bulantılarım 5. ayın ortalarında bitti gün aşırı evde serum bağlanıyordu bana en sonunda bir bulantı hapı verdiler.Muammer bey vermedide istanbuldaan başka bir doktor verdi böyle ağızda emmeli bende baş ağrılarıda vardı açlıktan tabii.. Yinede dr sor herşeyini drla yap kulaktan dolma bilgilere sakın bakma. dr un bulantılarına ne diyorki?

benim oğllumda 17 ekim inşallah tatlım kucağına alırsın bıdığını. ben bu nst lerde doğumhaneye çıktığımda sancı çekenleri görünce ödüm koptu Muammer bey öyle ısrar ettiki normal için kabul etmedim. anestezi uzmanı akrabam doğuma gideceği akşam beni aradı sakın epidural spinal falan kabul etme genel anestezi al dedi. neyse ertesi gün 9 da doğumum var odaya çıktım kan falan aldılar öyle gerginimki 3 kere damarı patlattılar birdeeeeee kızlar en önemlisi sezaryen olacaklara sontayı canlı canlı takıyorlar asla dedim kendimden geçeyim öyle takın dedim.birazcık acı veriyormuşta ama çıkarken hiç bir acısı yok hissetmiyorsun bile indim d.haneye herkes gülüyor zaten heralde tipimedir. orda genel anestezi söyledim yok spinal daha iyi dediler keşke önceden konuşsaymışım ama sonradan haberim oldu.
bu sırada ben doğuma giderken bir bayanda akşamdan gelmiş nasıl bağrıyor açılma yokmuş. Annesi Yasin okudu arkamdan canım ya ne tatlı insanlar var.
d.haneye inelim tekrar belimden iğne vurdular bel altı uyuştu o iğnede minnacık birşey yani hissedilmiyor uzattılar beni nasıl olduğumu sordular o sırada saate baktım 9:10 du ağzıma maskeyi taktılar anestezi uzmanı bayan yüzüme vuruyordu kendime geldim bol bol kahve çay iç başını oynatma fazla dedi. odama çıktık. o bayan hala bağırıyordu gerekli açılma olmamış aklımı seveyim ya iyiki sezaryen yaptım dedim. oğlum 9:25 te dünyaya gelmiş benim odaya geldiğimde 9:45 ti. oğlum odadaydı ayy çok farklı bir duygu hiç böyle birşey yok. ama çok üşüdüm bir sürü süslü lohusa geceliği pijaması almıştım hiç birini giyemedim bile titredim 4- 5 çorap giydim üst üste. ayıptır söylemesi gaz çıkartmak çok önemli bir pırtlamaya yiyecek geliyor açıımm. yalan söyledim pırtladım dedim neler bekliyorum yiyecek diye 3 bisküvitle bir çay geldi. 4-5 saat sonra kaldırdılar beni ciyak ciyak bağırdım yattım hemen sonra tekrar tekrar denedim hafiften koridora çıktım bu doğum sancısı çeken bayan almış bebeğini kucağına süslenmiş püslenmiş gidiyor öylee baktım arkalarından
ben 2 gün kaldım hastanede ama çok başım ağrıdı dayanılacak gibi değildi bu epidural ve spinal yapyormuş. yapmayanda vardır belki.
1 hafta sonra eski düzenime döndüm köşe bucak tüm evi temizledim yemeğimi yaptım..
aaayyy çokk yazdım.

geçmiş olsun canım hangi doktora gittin

inşallah canım moral verdin bana teşekkürler

kıslar şimdi sabah vardiyasındayım yogunum geceye gececem haftaya 12den snr boşum gelirseniz lak lak yaparız kib

canım benimkide pek normal deildi ama artk rahatladm sayılır hap falan fayda etmedi geçen hafta konyadaydm hastalandm yine nakipoğluna gittm narin türkmenin hemşiresi bulantı sakızını önerdi zor buldm ama rahatlattı kulaktan dolma deil yani eczanelerden alıyosn ank dr sordum hiç bi zararı yok dedi

okurken yasadım sankı canım rabbım her zorlugun arkasına bır kolaylık verır.İnsallah bızde senın gıbı aynı sevıncı bırgun yasarız .

geçmiş olsun canım moralın nasıl tatlım.bende hala adet olmaım sogan kürüne basladım bugun

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib

[SUP][/SUP]
geçmiş olsun canım moralın nasıl tatlım.bende hala adet olmaım sogan kürüne basladım bugun

moralim iyi canım çünkü her şeyde bi hayır vardır canımı sıkmıycam inşallah allahın izniyle olur bebişim bu arada iyi dileklerin için teşekkürler

geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib

teşekkürler canım tamam ilaçlarımı düzenli kullanıyım bakalım allah büyük inşallah hepimiz hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…