konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

slm kızlar bugün hastaneye gittik bebişimi gördüm kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk.renkli ultrasyonda daha net görünüyor.ayak parmaklarına kadar gördük. sağlıklı bir bebişim olcak allah kısmet ederse. allahım her isteyen kuluna nasip etsin arkadaşlar.

hayırlı olsun tatlım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın sende herkes gibi.kib.

cnm hangi dr a yada hastaneye gittin?bende çok merak ediyorum cinsiyetini.konyada cinsiyeti erken bilen dr varsa söyleyin kıslarr
ayrıca cnm kaç haftalıksın?

nursey canım bugün 20+2 günlük hamileyim canım yalnız ben adıymanda yaşıyorum.konyaya gelince özel selçuklu ya gidiyorum güler hanım çok iyi ilgileniyor. tavsiye ederim canım

kızlar bebeklerimize neler, nerden aldık paylaşalım burda hem fikir olur

Merhaba cnm. Bu konuda paylaşım yapan olursa çok sevinirim. Ben 11+4 deyim. daha çok erken ama şimdiden araştırıyorum. Çalıştığım için rahat rahat gezemiyorum mağazaları, internetten araştırıyorum şimdilik.

kızlar bebeklerimize neler, nerden aldık paylaşalım burda hem fikir olur

ben bebişimin kıyafetlerinin çoğunu civilden aldım hem güzel şeyler var hemde uygun aradığınız herşey de var zaten en son küvet ve file aldım çoğu yerde 25 filede 7 milyon civilden küveti 10 fileyi 4 e aldım orayı tavsiye ederim zaferde

bide makronun içinde baybland mağazası var ordada çok güzel ciciler var park yatağımızıda ordan aldık tavsiyem bu iki mağaza hatunlar

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib

yonnulu canım pazartesi doktora gitcektin ne yaptın durum nasıl merak ettim şimdi gece vardiyasındayım gündüz giriş yapamam ama gece burdayım 00:00 dan snr mutlaka cevap yazarsan okurum seni merak ediyorum

yonnulu canım pazartesi doktora gitcektin ne yaptın durum nasıl merak ettim şimdi gece vardiyasındayım gündüz giriş yapamam ama gece burdayım 00:00 dan snr mutlaka cevap yazarsan okurum seni merak ediyorum

canım benim allah kolaylık versin...pzt gitmedim cuma gitmiştim dra ultrason istedi aynı gün çıktı sonuç ama dra gösteremedim çünkü dr gitmişti ( cumartesi pazar malum zaten tatiller...dün eşime verdim sonucu o göstermeye gitmişti drun 3 sezeryanı varmış sekreteri beklemeyin boşuna demiş ( bakalım canım eşimin işleri yoğun olmazsa bugün tekrar gidip gösterecek sonucu.allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin... sana kolay gelsin bitanem.kib.yazarım yine

ayşecim sana özelden cevap yazdım ama galiba beceremedim ( gönderilen kutusunda hiç bişey yok oysaki uzun uzun yazmıştım sana.eğer gelmediyse cevap yaz canım burdan yazayım yada bana tarif et? özelden yazayım.hadi öptüm

ben hamileliği öğrendikten itibaren tek tek hep aldım. Böylece toptan yüklü bir para vermemiş oldum. bir çok şeyimi babyland dan aldım makro nun içindeki bebek mağzasından. kapı süsü şekerleri de internetten sipariş verdim.

inşallah hakkımızda hayırlısı olur bitanem beni merakta bırakma yaz emi

ayşecim sen nerdesin yavrum özledim senide bu arada ben yine gece vardiyasındayım yazarsanız ancak gece cvp yazabilirim hepinizi öptüm

inşallah hakkımızda hayırlısı olur bitanem beni merakta bırakma yaz emi

canım eşim bugün dra sonucu göstermiş dr gayet normal demiş ama... ben yinede tam güvenemiyorum bu drlara.1 ay sonra tekrar gelsin demiş.ama ben başkent hastanesinde emel hn varmış doçent ona gidecem bundan sonra çünkü ben daha öncedende 2 kez düşük yaptım benim hamileliklerim biraz riskli o yüzden benim için daha iyi olur.inşallah emel hndan memnun kalırımda son durak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…