Akademi Hastanesi nde doğumumu yaptım doktorum erkekti.
yonnulu doktor dün ne dedi normalmiymiş
okurken yasadım sankı canım rabbım her zorlugun arkasına bır kolaylık verır.İnsallah bızde senın gıbı aynı sevıncı bırgun yasarız .
slm kızlar bugün hastaneye gittik bebişimi gördüm kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk.renkli ultrasyonda daha net görünüyor.ayak parmaklarına kadar gördük. sağlıklı bir bebişim olcak allah kısmet ederse. allahım her isteyen kuluna nasip etsin arkadaşlar.
slm kızlar bugün hastaneye gittik bebişimi gördüm kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk.renkli ultrasyonda daha net görünüyor.ayak parmaklarına kadar gördük. sağlıklı bir bebişim olcak allah kısmet ederse. allahım her isteyen kuluna nasip etsin arkadaşlar.
kızlar bebeklerimize neler, nerden aldık paylaşalım burda hem fikir olur
kızlar bebeklerimize neler, nerden aldık paylaşalım burda hem fikir olur
geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib
yonnulu canım pazartesi doktora gitcektin ne yaptın durum nasıl merak ettim şimdi gece vardiyasındayım gündüz giriş yapamam ama gece burdayım 00:00 dan snr mutlaka cevap yazarsan okurum seni merak ediyorum
canım benim allah kolaylık versin...pzt gitmedim cuma gitmiştim dra ultrason istedi aynı gün çıktı sonuç ama dra gösteremedim çünkü dr gitmişti( cumartesi pazar malum zaten tatiller...dün eşime verdim sonucu o göstermeye gitmişti drun 3 sezeryanı varmış sekreteri beklemeyin boşuna demiş ( bakalım canım eşimin işleri yoğun olmazsa bugün tekrar gidip gösterecek sonucu.allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin... sana kolay gelsin bitanem.kib.yazarım yine
inşallah hakkımızda hayırlısı olur bitanem beni merakta bırakma yaz emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?