canım öncelikle canını sıkma bak utrasona girmeden önce çok sıvı tüket eminim görünür allahım yardımcın olsun bitenem canım kafana takmamaya çalış dr sadece önlem alıyor bence bitanem gelişmeleri yaz bitanemkib[/Q
canım dr a salı gitmiştik kese göründü demişti.perşembe gittik kese görünmüyor dedi.mol gebelik olabilir dedi (üzüm gebeliğiymiş) hiç duymamşıtık daha önce!eğer öyleyse rahmin içini temizleriz bi 6-8 ay sonra tekrar gebeliğe hazırlarız seni dedi.tabi bizim moralimiz alt üst oldu eşimle ağlayarak eve döndük.tabi dr kesin bişi demedi ama... biz daha öncede 2 bebek kaybedince direk kötü düşündük.dün sabah tekrar gittik radyololojiden daha detaylı ultrason istedi.ondanda şüpheli şeyler çıktı? dr sonuçlara baktı oda tam bi teşhis koyamadı çarşamba tekrar gelin dedi.yani hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 2 güne bir iş yerinden izin alıyorum hadi dra...gittiğimize görede bişey olsa bari... neyse dün ben işe gitmedim hastanede işimiz bitti eşimle eve geldik bi kahvaltı yaptık neyse ben onu yolladım.karşı komşum geldi oda yeni hamile.ben durumu anlattım tabi ağlıyorum yoktur öyle bişey falan dedi.binkonut tıp merkezine gidiyorduk daha önce ikimizde bende kistler için...neyse kalk şu bizim eski dra bi gidelim dedi bende komşumun zoruyla gittim neyse...dr a hiç bişi söylemedim ben cumartesi kan tahlili yaptırdım gebelik çıktı dedim öyle bi baktırmaya geldim dedim. kadın baktı direk keseyi gördü.çıktısınıda aldı.verdi elime.daha çok yeni bu 2 haftalık falan dedi.şuan sadece kese var 15 gün sonra gel kesenin içinide bi görelim dedi.vitamin kan hapı bulantı hapı yazdı gönderdi.bende hiç niyetimi bozmadım uğradık eczaneye aldık ilaçları falan şimdi hamileymişim gibi içiyorum.tabi ya ilk drun dediği gibi mol gebelikse? kafam çok karışık.ben şimdi hangi dra inanayım şaşırdım???
bugün regl tarihim 24 şubat ama daha regl olmadım bakalım durumu yazarım snr hoşçakalın çıkıyorum
hımmm kadınhanını biliyorum bi arkadaşım üniver orda okumuştu köy gibi derdi hep işin zor şekerim
sen seydişehirdemisin :) bende evlendim beyşehire taşındım eşim seydişehirli
kız sen beyşehirde misinnnn
canım öncelikle canını sıkma bak utrasona girmeden önce çok sıvı tüket eminim görünür allahım yardımcın olsun bitenem canım kafana takmamaya çalış dr sadece önlem alıyor bence bitanem gelişmeleri yaz bitanemkib[/Q
canım dr a salı gitmiştik kese göründü demişti.perşembe gittik kese görünmüyor dedi.mol gebelik olabilir dedi (üzüm gebeliğiymiş) hiç duymamşıtık daha önce!eğer öyleyse rahmin içini temizleriz bi 6-8 ay sonra tekrar gebeliğe hazırlarız seni dedi.tabi bizim moralimiz alt üst oldu eşimle ağlayarak eve döndük.tabi dr kesin bişi demedi ama... biz daha öncede 2 bebek kaybedince direk kötü düşündük.dün sabah tekrar gittik radyololojiden daha detaylı ultrason istedi.ondanda şüpheli şeyler çıktı? dr sonuçlara baktı oda tam bi teşhis koyamadı çarşamba tekrar gelin dedi.yani hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 2 güne bir iş yerinden izin alıyorum hadi dra...gittiğimize görede bişey olsa bari... neyse dün ben işe gitmedim hastanede işimiz bitti eşimle eve geldik bi kahvaltı yaptık neyse ben onu yolladım.karşı komşum geldi oda yeni hamile.ben durumu anlattım tabi ağlıyorum yoktur öyle bişey falan dedi.binkonut tıp merkezine gidiyorduk daha önce ikimizde bende kistler için...neyse kalk şu bizim eski dra bi gidelim dedi bende komşumun zoruyla gittim neyse...dr a hiç bişi söylemedim ben cumartesi kan tahlili yaptırdım gebelik çıktı dedim öyle bi baktırmaya geldim dedim. kadın baktı direk keseyi gördü.çıktısınıda aldı.verdi elime.daha çok yeni bu 2 haftalık falan dedi.şuan sadece kese var 15 gün sonra gel kesenin içinide bi görelim dedi.vitamin kan hapı bulantı hapı yazdı gönderdi.bende hiç niyetimi bozmadım uğradık eczaneye aldık ilaçları falan şimdi hamileymişim gibi içiyorum.tabi ya ilk drun dediği gibi mol gebelikse? kafam çok karışık.ben şimdi hangi dra inanayım şaşırdım???
canım şu ilaçları bi kullan canınıda sıkma şimdi yogunum sana sonra uzun uzun yazıcam
inşallah hamilesinsdir inşallah hadi sen bari gebiş ol
canım arkadaşlık teklifini kabul ettim benim albüme bakabilirsin 2 tane resmim var görebilirsin yani ismn havva galiba:26::26::26::26::26:
inşallah hamilesinsdir inşallah hadi sen bari gebiş ol
canım arkadaşlık teklifini kabul ettim benim albüme bakabilirsin 2 tane resmim var görebilirsin yani ismn havva galiba:26::26::26::26::26:
Oooo merhaba hatunlar.Başka bir topicte laflarken burayı buldum.Konyalı değilim fakat eş durumundanKonya'dayım.Hamile değilim 1 hafta önce aşılama yaptırdım.Sonuç bekliyorum.
Doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlara kısaca hikayemi anlatayım 11 yıllık evliyim.6,5 aylık erken doğum yaptım.Bir gece aniden suyum geldi ve doktorum Hikmet Karabacak'a gittim.Eyvahh erken doğum dedi ve başladı anlatmaya;Bu çocuk eninde sonunda doğacak çünkü tamamen doğum şeklini almış dedi.Öncelikle buna kendini hazırla sonrasında başka doktorlar gibi ümit vaddedip hamileliği devam ettirebiliriz garantisi vermek hayal olur dedi.Yapacağımıuz tek şey doğacak olan bu çocuukta ne kurtarabilirize bakacağız dedi.Ve başladı tedaviye ciğerlerini güçlendirmek için iğneler ve tedavi ki doğdunda en az akciğer problemi ile doğsun.Ve dediği gibi de oldu 1 hafta sonra normal doğumla doğum yaptım.3 ay Ankara'da yoğun bakımda kaldık zorr ve sancılı bir süreçti.Oğlum şu an 10 yaşında ve sağlıklı bir çocuk... Ve ben bu olayda önce Allah'a sonra doktoruma çok şey borçluyum.
Doktor işi biraz güven işi arkadaşlar.O frekansı yakalabildiyseniz şayet doktorunuzla.Hastane şöyleymiş,hastane böyleymiş bunlara çok takılmayın.Hastaneyi satın alacak değiliz dimi amaDoğum yapsanız bile doğumunuza doktorunuz girecektir elbette orada yatacağınız en fazla birgün...
Herşey gönlünüzce ve güzel olsun.Arada uğrarım ve laflarız.Aşılama topiğindeyim arkadaşlarla sonuç bekliyoruz.
evet canım ismim havva daha test yapmadım belli olunca haber veririm şekerim
slm kızlar hemşerilerimi bulunca çok mutlu oldum 1.5 yıllık evliyim ve 19 haftalık hamileyim darısı başınıza
slm kızlar hemşerilerimi bulunca çok mutlu oldum 1.5 yıllık evliyim ve 19 haftalık hamileyim darısı başınıza
canım noldu nedir son durum inşallah iyi haberler veririsin bize
inşallah canım adetim 4gün geçti loboquick gebelik testi vardı yaptım negatif çıktı ama zaten bu markanın ovülasyon testine de güvenmemiştim geçen ay hep negatif çıktı biraz daha bekliycem gelmmezse haftaya pazartesi doktora gitcam canım
hadi bakalım canım benim inşallah hayırlısı olur.senin bebiş varmı yoksa ilk mi olacak? sağol yardımların içinde şimdilik ilaçları içiyorum bakalım ama yine bu gebeliğimde fosss çıkacak gibi.yani kürtaj yaparlar galiba.diğer ikisinde kürtaj falan olmamıştım kendiliğinden düşmüştü.ama bunda olurum gibime geliyor.korkuyorum da.ama herşey allahın takdiri.rabbim ne dilerse o olur.bana ve benim gibi herkese rabbim bi mucize yaratır inşallah... allahım sana da tez zamanda bebiş versin hayırlısıyla.kib
merhaba bende konyalıyım, 1,5 senelik evliyim ve 11 haftalık hamileyim. Allah herkese nasip etsin, bende çok zor zamanlar geçirdim ama şükür şimdi iyiyim. Bu benim 3. bebeğim. Kan pıhtılaşması hastasıyım, şimdi günlük iğnelerle hamileliğime devam ediyorum. Doktorum Eurofertil Tüp Bebek merkezinde Ali Sami Gürbüz, kendisinden de merkezden de çok memnunum. Ben normal yolla hamile kaldım ama riskli olduğu için ve Ali Sami Bey'in hastaları ile çok fazla ilgilendiğini bildiğimden böyle bi seçim yaptım. Daha önce konyada alanında çok iyi 3 doktora gittim ama olumlu sonuç alamadım. Muayene ücreti 150 TL ayda bir kere ödeyip, 2 kere muayene olabiliyorsunuz, Ultrasonları 4 boyutlu ve doktora gece gündüz 24 saat ulaşabiliyorsunuz. Ben daha önceki doktorlarımda acil anlarda ulaşamamaktan dolayı çok sıkıntı yaşamıştım. Şimdi isteğim zaman hemen arayıp kafama takılanı sorabiliyorum. Tek sıkıntı merkezin SGK ile anlaşması yok, test ve reçeteleri aile hekimliği yada doğum evinde yaptırıyorum. Benim gibi doktor ilgisizliğinden yada teşhis konulamamasından şikayet edenlere tavsiye ederim. İlk muayene ücretsiz zaten, gidip görüşebilirsiniz rahatlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?